Gyéé
Velünk: 6214 napja
Most jön cuccom, az Árva Trans hozza (mint mindig).
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Azért születnek még jó dolgok
Mx5 rajongók számára nem lehet testidegen az angol sportkocsi filozófia. Ez a kis film részletesen végig veszi a kezdetektől a történetet. Imádom. Klasszik dokumentum film rengeteg mosolyogtató részlettel és egy letűnt kor életérzéseivel. Nem meglepő, hogy a mai műkreatív elővilágvége hangulat nem eredményez boldogságérzetet adó járműveket csak egyre embertelenebb steril tökéletességhajhász robotgépeket.
Asszem alakul a dolog :-)
Ezt meg lehet oldani.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Aha! Igen, ezt asszem már én is használtam. Kontaktálom őket csak megszerzem a szeller meg a cucc adatait. Egyelőre nem hagy fizetni az ebay mert a szeller nem engedélyezett UK-n kívüli postázást.
Na ezt most tökre megvettem....
https://www.ebay.co.___fe4657&ul_noapp=true
Öréndzselnem kell pikápot méjnlend nemtomhonnan, melyik courier-t kell mostanában használni?
Hát ez tetszik. Szerencsére jó drága!
Hát igen, szállítással együtt kb 350k huf ez a nem is tul könnyű felni szett....
https://www.actprodu___22788906097412109375
Még 250 egy szett fasza gumi ezekben a méretekben és akkor 600k-ért szép és jó kerekeim vannak. Csak kicsit nehezek. Ami zavarna. 18-as 9kg a 17-es 7,8.
inkább leharapom a saját farkam....
Hát igen, szállítással együtt kb 350k huf ez a nem is tul könnyű felni szett....
https://www.actproducts.co.uk/product/sp12-griffith-chimaera/?doing_wp_cron=1581270181.6622788906097412109375
Még 250 egy szett fasza gumi ezekben a méretekben és akkor 600k-ért szép és jó kerekeim vannak. Csak kicsit nehezek. Ami zavarna.
inkább leharapom a saját farkam....
A tökéletes darab. A lila cuccoktól eltekintve. 5.4L, 400 ló főtengelyen. Ez elvileg simán megy 300-at. Az milyen durva lehet egy ilyenben??
A tökéletes darab. A lila cuccoktól eltekintve. 5.4L, 400 ló főtengelyen. Ez elvileg simán megy 300-at. Az milyen durva lehet egy ilyenben??
A tökéletes darab. A lila cuccoktól eltekintve. 5.4L
Állítólag az nagyon kerülendő ezen a kocsin.
Én kicsit a toyo-k miatt adtam el a Mini Cooper S-t. Pályanapon irtózatos csalódást okozott a vadiúj gumijain. Gondoltam hogy részben a gumi, hiszen az a futómű runflat gumikhoz van tervezve meg 17-18-as kerekekhez de akkor is, kiszerettem belőle.
Én kicsit a a toyo-k miatt adtam el a Mini Cooper S-t. Pályanapon irtózatos csalódást okozott a vadiúj gumijain. Gondoltam hogy részben a gumi, hiszen az a futómű runflat gumikhoz van tervezve meg 17-18-as kerekekhez de akkor is, kiszerettem belőle.
Mx-et toyo t1r-el vègigpróbáltam 1.8-2.3 bar-ig sehogy nem lett jó. Nyúltak a gumik, tempósabb kanyarban kiszámithatatlan volt az autó. Azt hittem valami a hátsó futóműbe adta meg magát ,vègig lett rángatva minden. Meguntam ledobtam róla a gumikat kb 800km után ,ment fel a nankang ns2r megszűnt a problèma(igaz ezek meg olyan hangosak mintha búgna a kerèkcsapágy...) Most èn se tudom milyen utcait vegyek, mert nem akarok mèg1x belefutni ilyen szarba mint a toyo hogy vezethetetlen vele a kocsi.
Mx-et toyo t1r-el vègigpróbáltam 1.8-2.3 bar-ig sehogy nem lett jó. Nyúltak a gumik, tempósabb kanyarban kiszámithatatlan volt az autó. Azt hittem valami a hátsó futóműbe adta meg magát ,vègig lett rángatva minden. Meguntam ledobtam róla a gumikat kb 800km után ,ment fel a nankang ns2r megszűnt a problèma(igaz ezek meg olyan hangosak mintha búgna a kerèkcsapágy...)