Bird
Velünk: 6497 napja
Én nem értettem sosem, ezt az 1,7 es guminyomást.....jó tudom hidegen ,mert ha mész vele súrlódik, melegszik és akkor már lehet fel megy 1,9 ig is. :D:D: ami szintén szerintem kevés nekem érzésre!
Alapból ballonos a gumit mint egy lufi puha oldalfallal, tehát nyeklik és még ha kevés benne a nyomás akkor még jobban.deformálódik. Nem hinném,hogy annyira rázna mondjuk az autó suláyhoz minimum egy 2,2 őt fújnék bele.
Szerintem az ami rá van írva, az még a 10-20 éves szabványokhoz és gumikhoz vannak kalkulálva.
Nekem még az NA n volt a 15 " os "ballonos" utoljára ,de Pl az off téki autónál is marhára érezni ,hogy mászik nyeklik nyaklik stb ..
A TVR re ha nem veszel felnit, akkor illene rá azért valami sportosabb gumit venni , azaz én azt vennék, ha már elmész vele kanyarogni akkor ne az legyen a szűk keresztmetszet.
Simán vennék rá Bridgestone S001 et vagy Conti Sport Contactot, vagy MIchelin PS4 et bár az lehet nincs 15 körüli méretben.
Én régen tudod mennyire szerettem csúszkálni, de ma már a Zorronál pont az tetszik és azt szeretem ha szárazon vizesen jól betapad.
Te nem küldted be a jelentkezésed a Totalcar erőmérőbe ?
Vagy lehet ott lesz megméregetve?