mester
Velünk: 5062 napja
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Ha már off az offon belül, úgy föld túloldalán is izgalmas dolgok mennek:
New Zealand Formula 5000
Improved production cars
Touring car masters
Stadium super trucks
A legszebb "Dávid és Góliát" versenyek az improved productionben vannak 1.6 sornégy vs 5.0 V8.
Ha már off az offon belül, úgy föld túloldalán is izgalmas dolgok mennek:
New Zealand Formula 5000
Improved production cars
Touring car masters
Stadium super trucks
A legszebb "Dávis és Góliát" versenyek az improved productionben vannak 1.6 sornégy vs 5.0 V8.
Az angolok és a motorsport? Hát én nagyon imádom a képtelen dolgaikat!
Az angolok és a motorsport? Hát én nagyon imádom a képtelen dolgaikat!
A TVR történet klarkszonosan szórakoztatóan.
24:17-nél: “These 1.8 liter heavy two seaters so called “sports cars” are not sports cars at all. They are convertables...Mx5’s BMW’s are all the same.....
Tisztelettel.....nem vagyok benne biztos hogy Kerekes Peti bácsi tényleg vezetett valaha Mx5-öt.
Azért a brit attitűd - a magas ló - rendesen ott van:-)
És olyan ítéletet vagy bekategorizálást is ritkán hallani az mx5-ről hogy nehéz....dehát minden viszonyítás kérdése.
“These 1.8 liter heavy two seaters so called “sports cars” are not sports cars at all. They are convertables...Mx5’s BMW’s are all the same.....
Tisztelettel.....nem vagyok benne biztos hogy Kerekes Peti bácsi tényleg vezetett valaha Mx5-öt.
Azért a brit attitűd - a magas ló - rendesen ott van:-)
És olyan ítéletet vagy bekategorizálást is ritkán hallani az mx5-ről hogy nehéz....dehát minden viszonyítás kérdése.
Jackie Stewart megtanítja James May-t vezetni a vezethetetlen Tuscan-on.
Szerintem marhajó, néhány jótanács pályázóknak beakadhat. Mas 20 másodpercet javul a nap végére a 2 perces körön.
Szerintem marhajó, néhány jótanács pályázóknak beakadhat. May 20 másodpercet javul a nap végére a 2 perces körön.
Szerintem marhajó, néhány jótanács pályázóknak beakadhat. Mas 20 másodpercet javul a nap végére a 2 perces körön.
A maga módján szép :-)
Ma Trevor végre eljutott bőrgyógyászhoz is. Csak talarítás ápolás. Ez is drámai eredményt hozott.
Pl kiderült milyen a beltér eredeti színe...
(Fotózási tehetségem még mindig=0)
Meg kell mondjam, pályanap előtt olyan kis ronda kocsinak gondoltam ezt a Tvr-t, de előbe mikor mentél előttem, meg parkolóba, azt kell mondjam igazán szép autó, kár hogy rossz oldalon van a kormány
Meg kell mondjam, pályanap előtt olyan kis ronda kocsinak gonsoltam ezt a Tvr-t, de előbe mikor mentél előttem, meg parkolóba, azt kell mondjam igazán szép autó, kár hogy rossz oldalon van a kormány
Az hogy dol az olaj, fele henger nem megy, csak kettes fokozat van, a teton csurog be az eso, nem lehet becsukni az ajtot... Ezek nem tenyezok
Ahhoz kepest a Tvr szalon allapot, leforditva angolbol: hiba nelkul elmegy 100 kmt.
A tető számos helyen nem 100%-os pedig amugy tök jó állapotú. Az a probléma, hogy TVR-ék nagyon szeretik a tépőzárat de nem szeretik az erős cérnát így a felvarrt tépőzárak elengedik a tető anyagát. Majd foglalkozom vele de varázslatos módon bár sok helyen kilátok a réseken víz egyáltalán nem jön be még nagynyomású mósóban sem. A mazdáim teteje mindig jó volt mégis néhe becsöpögött a víz az ülésre szinte mindegyikben. Biztos a targaság a magyarázat.
Uhh, ha nem tegnap látom. Mint az új.
Ma Trevor végre eljutott bőrgyógyászhoz is. Csak talarítás ápolás. Ez is drámai eredményt hozott.
Pl kiderült milyen a beltér eredeti színe...
(Fotózási tehetségem még mindig=0)
Csabihal: szetrohogtem magam
Amugy tenyleg tok jok a gyertyak, angol kocsiba ilyen kell. Ami nem kap esovizet az nem is mukodik. Locsold meg, mehet vissza
Amugy is, ultel mar angol kocsiban? A leszervizelt ebben az esetben azt jelenti hogy a kocsi kulso segitseg nelkul meg mozgaskepes. Az hogy dol az olaj, fele henger nem megy, csak kettes fokozat van, a teton csurog be az eso, nem lehet becsukni az ajtot... Ezek nem tenyezok
Ahhoz kepest a Tvr szalon allapot, leforditva angolbol: hiba nelkul elmegy 100 kmt.