Gyéé
Velünk: 6222 napja
Nem is mer száznyolcat! Láthatod!
Amúgy köszi, furkáljuk meg a felnijeidet heccből, én benne vagyok!
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Nem is mer száznyolcat! Láthatod!
Amúgy köszi, furkáljuk meg a felnijeidet heccből, én benne vagyok!
4x100-at írtál kölcsönkérni.
De minden megoldható. Osztókör módosító, fúrunk bele dupla osztókört, ... Tele vagyok legális megoldási ötletekkel.
Masszív az a szélvédőkeret....
Talán akad.
Talán akad.
Azért ez a feni dolog piszkálja a csőröm...ha azt elfogadom, hogy nem szabad 8-9 kilós felnit rakni mx5-re akkor miért normális ugyanez az 1060kilós TVR-en. Sőt, az elfogadott felni upgradek - Spider, Compomotive, Bola - mind 10-12kilós 17-18-as felnik. Nem lehet, hogy egyszerűen csak soha senki nem próbálta ezt a kocsit 4-5 kilós felnikkel? Ha 4x100-8 lenne kölcsönkérnék valakitől vmi könnyű szettet tesztelni.
ugyanakkor:
http://www.nsxprime.___siIKNjaWfOxIXcxqdg8U
ugyanakkor II.
https://www.youtube.___525MBs-QzqB6i3Idbcuc
5% teljesítményvesztés a kb 30% keréktömeg növekedés hatására. Az miatára fordítva 6-7hp minusz mondjuk 4kg/kerék plussz esetén.
Azért ez a feni dolog piszkálja a csőröm...ha azt elfogadom, hogy nem szabad 8-9 kilós felnit rakni mx5-re akkor miért normális ugyanez az 1060kilós TVR-en. Sőt, az elfogadott felni upgradek - Spider, Compomotive, Bola - mind 10-12kilós 17-18-as felnik. Nem lehet, hogy egyszerűen csak soha senki nem próbálta ezt a kocsit 4-5 kilós felnikkel? Ha 4x100 lenne kölcsönkérnék valakitől vmi könnyű szettet tesztelni.
Azért ez a feni dolog piszkálja a csőröm...ha azt elfogadom, hogy nem szabad 8-9 kilós felnit rakni mx5-re akkor miért normális ugyanez az 1060kilós TVR-en. Sőt, az elfogadott felni upgradek - Spider, Compomotive, Bola - mind 10-12kilós 17-18-as felnik. Nem lehet, hogy egyszerűen csak soha senki nem próbálta ezt a kocsit 4-5 kilós felnikkel? Ha 4x100 lenne kölcsönkérnék valakitől vmi könnyű szettet tesztelni.
ugyanakkor:
ugyanakkor:
http://www.nsxprime.com/forum/showthread.php/98186-Heavy-versus-Light-wheels-Acceleration-Tests-and-their-results?fbclid=IwAR0DJ37kJm25pQMJyHLhRAhgOdrtBiw6QXe-s7SsiIKNjaWfOxIXcxqdg8U
ugyanakkor II.
https://www.youtube.com/watch?v=5MUnG5hrEEI&t=106s&fbclid=IwAR3Cz5UnVRTez5aICv15F1IqQJgD4jkIzfH0b-0525MBs-QzqB6i3Idbcuc
5% teljesítményvesztés a kb 30% kerékteg növekedés hatására. Az miatára fordítva 6-7hp minusz mondjuk 4kg/kerék plussz esetén.
Ha a kettest 112-ig a hármast meg 177-ig lehet huzatni akkor ez nagyon megy. A 450-es állítólag az optimum.
Ha a kettest 112-ig a hármast meg 177-ig lehet huzatni akkor ez nagyon megy. A 450-es állítólag az optimum.
A kőbaltával faragott gyújtáselosztómra menő vakuumcsö gumi vége szèt van hasadva, az ott tutira szabadon szelel.
Az ilyet szeretem......fityinges javítás és túdulnak a lóerők :-)
ja, nem mert ez a cucc kisgázon ad plussz előgyújtást, amolyan prehisztorikus 3D gyújtástábla, szóval inkább a fogyasztáson javít mint a teljesítményen.
Bár ha ott falsot szívott akkor annak lehetett általános negatív hatása.
megjavítom, meglátom
60-120-at akartam 3.-ban de 50-170 lett belőle...ez a 3-ik nem ideális ennek a gépnek.
https://www.youtube.com/watch?v=9nhRbj2zFQc
Ez meg ötvenegynéhánytól százhuszonegynéhányig kettesben.
Hogy mennyi a 60-120 arról nem tudom mit gondoljak.
60-120-at akartam 3.-ban de 50-170 lett belőle...ez a 3-ik nem ideális ennek a gépnek.
Ez meg ötvenegynéhánytól százhuszonegynéhányig kettesben.
Hogy mennyi a 60-120 arról nem tudom mit gondoljak.
Egyébként ahogy olvasom hogy mennyien szívnak indulási meg alapjárati problémákkal meg főleg az alacsony fordulati rángatással kifejezetten azt érzem hogy nem szabad hozzá nyúlnom semmihez mert csak baj lesz belőle.
Van aki a fél kocsit kicseréli és mégse jut eredményre mondjuk a rángatással.
Az én kocsim meg olyan mit az álom, alapjáratról negyedikben is teljesen simán gyorsít, jól megy/fogyaszt, beton az alapjárat, nem melegszik és az M1-en egy-két percre ráállva a gázra 236-ig gyorsult waze szerint - 240 a gyári végseb - úgy, hogy nem is ezt akartam kitesztelni csak padlóztam egy darabig. Nem tudom mennyit menne mert nem is figyeltem hogy gyorsul-e még de a 240 tuti.
Szóval minden jel szerint hihetetlen mázlim van vele, ezt csak elszúrni lehet ha belevariálok. Annyi pénzből amennyiért vettem teljesen hihetetlen hogy ennyire jó legyen, igazából nem erre számítottam.
Ha tartósan ilyen marad lehet hogy megszokom hogy egyszerűen csak használni kell és kész.
Tegnap sms-eztem Chris Bával, még egyszer megköszöntem neki hogy ilyen formában adta át a kocsit, ezt válaszolta:
Olyan 60-65 éves lehet de nem nyugszik :-)
van aki sose nő fel :-)))
Az a baj, hogy a felni/gumi kombó min 250k huf, de ha jót akarok inkább 3-350. És mit nyerhetek vele? Kitolom kicsit a limitet és kicsit csinosabb lesz ha nem cseszem el.
A jelenlegi gumik újszerű Proxes-ek nem szarok csak van sokkal jobb. A gyári felni uncsi meg nehéz de nem könnyű erre a kocsira stílusban és méretben passzoló akkor már könnyebb felnit venni.
Szóval bár nagy a kísértés ezt biztosan nem fogom most variálni.
Asszem azt a 100k-t előbb-utóbb el fogom költeni az intake modokra mert az gyárilag úgy kéne hogy legyen és ennyi. Még úgyis koppan a bal féltengelycsukló, a kegokosabb ha ilyesmikre költök.
csak néha jó agyalgatni meg tudni akarom hogy ha valami megnyekken mire kell cserélni hogy jobb legyen mint az eredeti. A motorban sok ilyen rész van.
Mondjuk vehetnél rá te is vmi rendes felnit...
Ez igy teljesen jo, minden tiszteletem! Mar eleve a trv vasarlasert is!
No most akkor donts ra egy tonna penzt, aztan hivhatod Marcit!
Ugy orulok ilyenkor hogy talan nem csak en vagyok kedvesbolond!