Ordune
Velünk: 5190 napja
Mondjuk vehetnél rá te is vmi rendes felnit...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Mondjuk vehetnél rá te is vmi rendes felnit...
Mondjuk vehetnél rá te is vmi renes felnit...
Kéne egy ilyen is.
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy végre révbe értél...
na végre :D
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy végre révbe értél...
Az Isten szerelmére el ne rontsd azt a csodálatos szívó hörgést, bugyborékolást ilyen kretén hutyutyuzással meg fújtatással. Az maradjon meg a hanyatló nyugat meg a rizsrakéták ópiumának.
Csináld meg a lenti szívó moddokat, meg valami szexi leömlőket tegyél fel aztán hadd szóljon.
Nincs feltöltés, még csak az kéne!
Még elfojtaná a hangot. Azt már nem, köcsögöm széken!
Az Isten szerelmére el ne rontsd azt a csodálatos szívó hörgést, bugyborékolást ilyen kretén hutyutyuzással meg fújtatással. Az maradjon meg a hanyatló nyugat meg a rizsrakéták ópiumának.
Csináld meg a lenti szívó moddokat, meg valami szexi leömlőket tegyél fel aztán hadd szóljon.
Az Isten szerelmére el ne rontsd azt a csodálatos szívó hörgést, bugyborékolást ilyen kretén hutyutyuzással meg fújtatással. Az maradjon meg a hanyatló nyugat ópiumának.
Nem könnyű.....még jó hogy nincs pénzem és nem vagyok hülye....vagy nem akarok az lenni....
Ez a kit nem tartalmaz intercoolert, a gyári ECU-hoz lett kitalálva, 5psi-n 80!!!! lovat hoz egy olyan 4.0L kocsin mint az enyém....
De a hardware tud 12psi-t is....
És mindez 2250£-ért. Dúúrva.
http://hstrial-ewhalley.homestead.com/Turbocharger-kit1.html
Nem könnyű.....még jó hogy nin pénzem és nem vagyok hülye....vagy nem akarok az lenni....
Ez a kit nem tartalmaz intercoolert, a gyári ECU-hoz lett kitalálva, 5psi-n 80!!!! lovat hoz egy olyan 4.0L kocsin mint az enyém....
Nem könnyű.....még jó hogy nincs pénzem és nem vagyok hülye....vagy nem akarok az lenni....
Nagyon szeretnék egy ilyen pólót........
Mod No. 2
A standard Rover (jobb oldali) megoldás helyett hangolt nagy átmerőjű tölcsérek és feltágított alaplap (plenum base) ami gyorsabb levegő áramlást eredményez.
Ez 10-15 lovat és ugyanennyi Nm plussz nyomatèkit hoz majdnem mindenhol. Beszerelése könnyű, ára 100k huf.
Ennek és a sima könyökcsőnek gyári megoldásnak kellett volna lenni, gondolom nem fért bele a budgetba annó. Èn ezt nem tekintem tuningnak, a két mod együtt 15-20 lovat hozhat 6-8k HUF / lóerő költségen, minden gyári kinézetű és működésű marad, ECU lekezeli a változást.
itt véget is ér a hatékony házilag kivitelezhető dolgok sora, a következő a vezérműtengely 250k Huf-ért mondjuk, de az csak akkor hozna sokat ha a mostani kopott lenne - erre nincs bizonyíték - vagy ha nagyon racingosat vennék de olyat nem csinálok.
Mod No. 2
A standard Rover (jobb oldali) megoldás helyett hangolt nagy átmerőjű tölcsérek és feltágított alaplap (plenum base) ami gyorsabb levegő áramlást eredményez.
Ez 10-15 lovat és ugyanennyi Nm plussz nyomatèkit hoz majdnem mindenhol. Beszerelése könnyű, ára 100k huf.
Ennek és a sima könyökcsőnek gyári megoldásnak kellett volna lenni, gondolom nem fért bele a budgetba annó. Èn ezt nem tekintem tuningnak, a két mod együtt 15-20 lovat hozhat 6-8k HUF / lóerő költségen, minden gyári kinézetű és működésű marad, ECU lekezeli a változást.
itt véget is ér a hatékony házilag kivitelezhető dolgok sora, a következő a vezérműtengely 250k Huf-ért mondjuk, de az csak akkor hozna sokat ha a mostani kopott lenne - erre nincs bizonyíték - vagy ha nagyon racingosat vennék de olyat nem csinálok.
A könyök már meg van, beszerelésre vár. De azért a kit ennél több csövet tartalmaz, igazából azok is kellenének mert gyárilag mind ilyen gégecsőből vannak megcsinálva. A légszűrő legelöl van az orrban, ezért ilyen sok a cső.
A könyök már meg van, beszerelésre vár. De azért a kit ennél több csövet tartalmaz, igazából azok is kellenenek mert hyárilag mind ilyen gégecsőből vannak megcsinálva.
Jajj, tervezom! Mi volt az eredeti otlet azzal a gegecsovel?
Mod No.1.
Smoothbore intake elbow
Ez a darab a bal oldali S alakú kisebb átmérőjű gégecsövet helyettesíti, 5-8 lóerőt jelent. Olcsó, 1perc szerelés úgyhogy vétek kihagyni.
Ha én levegő lennék sokkal szívesebben és gyorsabban áramlanék ezen a csövön.
Mod No.1.
Smoothbore intake elbow
Ez a darab a bal oldali S alakú kisebb átmérőjű gégecsövet helyettesíti, 5-8 lóerőt jelent. Olcsó, 1perc szerelés úgyhogy vétek kihagyni.
Ha én levegő lennék sokkal szívesebben és gyorsabban áramlanék ezen a csövön.