Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2019-04-30 9:15:34
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6149 napja

Válasz erre: @GPali #136244 

Igaz! :-)

Valójában ez az egész nem annyira a konkrétumokról szól a pozitív oldalon, inkább hangulatok/érzések amik miatt az ember virul egy Miatában vagy Chimaerában.

Konkrétumok inkább a negatív oldalon lehetnek, rossz futómű vagy rossz karakterű motor biztosan elrontja a bulit.

Hálistennek itt minden egyben van és a hang egy olyan folyamatos szórakoztató faktor mint amilyen számomra az NA bukólámpa volt. Nyitott lámpával csak vidámnak lehetett lenni, ugyanilyen a folyton változó tónusú ideális hangerejű bugyborékolás.

Azért az hozzá kell tennem, hogy a TVR nem Miata, szűk kanyargóson semmi nem tud olyan lenni mint egy Miata. Talán egy Elise.

aláírás DrasticPlastic Driver
2019-04-30 8:54:36
GPali

GPali

Posztok: 673
Velünk: 2364 napja

Válasz erre: @Gyéé #136242 

Az utolsó pont a legfontosabb.

aláírás

Touge Runnerz

2019-04-29 22:13:21
Gyéé

Gyéé

Volt egy kis csapatás, napvilágra került pár körülmény:

- nagyon jó vele utazni mert kényelmes

- igényli hogy olaj legyen a kuplung rendszerében, különben nem lehet váltani - ezt kicsit beszoptam

- 11,5 volt a fogyasztás zömében utazósban - mivel volt benne 1 óra dugózás kis játszadozás azt gondolom, hogy feleséggel krúzolósan le tudna ez menni 10 lityóra amit én döbbenetesen jónak érzek.

- 13,5 volt csapatós kiforgatós szemkinyomós váltogatósban  

- minden tulajdonsága tök fasza, de még össze kell csiszolódnunk

- egyszer majd váltok jobb gumira, többedszer állapítom meg hogy a Toyo T1R fosocska

- az ülések nagyon kényelemre hangoltak és csúszósak, kanyargáskor ez kihat a kormányzásra mert hát valamibe csak kell kapaszkodni

- szeretem

Történet:

- igényli hogy olaj legyen a kuplung rendszerében, különben nem lehet váltani - ezt kicsit beszoptam

- 11,5 volt a fogyasztás zömében utazósban

- egyszer majd váltok jobb gumira, többedszer állapítom meg hogy a Toyo T1R fosocska

- az ülések nagyon kényelemre hangoltak és csúszósak, kanyargáskor ez kihat a kormányzásra mert hát valamibe csak kell kapaszkodni

- szeretem

- 11,5 volt a fogyasztás zömében utazósban

- szeretem

2019-04-21 20:37:08
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5190 napja

Válasz erre: @Gyéé #136149 

Hát ez igazán remek! 

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-04-21 20:27:39
Gyéé

Gyéé

Ehetem amit főztem......Trevor tetszik az embereknek. Ezt onnan tudom, hogy feltételezésem szerint rácsüccsennek fotózkodni. Merthogy tegnap nagyon lemostam, ma meg mikor visszatértem hozzá 1 óra magárahagyás után ezeket az új karcokat találtam a farán.

nem leszek ideges  ommmmmmmm 

2019-04-10 21:32:49
Gyéé

Gyéé

Érdekes ezt látni (nekem):

2019-03-31 10:55:11
Gyéé

Gyéé

Meg volt a tracktest, Hunyastig körbebrummogta a Kakucsringet talán négyszer is. Nagyon jó volt látni/hallani Trevorkámat ahogy szedi a lábát. 

Gyors ugyan nem volt de egész magabiztosan tette-vette magát, Hunya pedig pozitívan nyilatkozott az élményről.

2019-03-18 22:00:47
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5627 napja

A régi Saabokon is volt night panel switch. 

Ez biztos valami északi hagyomány.  

Esetleg autósmozi miatt is lehet. 

Vagy csak ezzel tudott átmenni valami engedélyzésen ahol azt nézték elég zöld-e?

Bár mondjuk a tied kék. 

aláírás May the Fairy be with You!
2019-03-18 17:01:34
Matt

Matt

Posztok: 2769
Velünk: 5774 napja

Válasz erre: @Gyéé #135604 

Jó de légyszi ne barna filcet használj. Köszi.

2019-03-18 13:01:00
Gyéé

Gyéé

Rengeteg megfejtés jött emailben meg postai levélben is, a tippek számlálása közjegyző jelenlétében folyamatosan történik de órákat fog igénybe venni.

A helyes válasz valóban a “d” volt, vagyis azért nem volt műszervilágításom a pedálok beállítása után mert a fejemmel megnyomtam a kapcsolót....én hülye meg azt hittem hogy elektromos meghibásodás.....egy TVR-en.....mikor tanulom már meg, hogy ez a kocsi tökéletes?!?!?!

De....mi a francért kellene hirtelen elsötétíteni a műszerfalat vezetés közben?? Ezt még mindíg nem értem....

Matt gratulálok, az ajándékodat - 1m WC papír az áláírásommal - majd az osztrák úton adom át a kempingben a zuhanyzó mögött.

2019-03-18 11:36:07
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 4729 napja

Válasz erre: @Gyéé #135601 
Szerintem F, csak most rossz 

aláírás

.

Történet:

Szerintem F, csak most rossz ????

2019-03-18 11:05:21
Matt

Matt

Posztok: 2769
Velünk: 5774 napja

Jelöljük meg a "D"-t.

2019-03-18 10:57:55
Gyéé

Gyéé

Egy szórakoztatónak szánt quiz kérdés:

van egy nagy (húszforintosnyi) kerek nyomógomb a jbbb térdemnél a műszerfal alsó felületén, ezzel nyitható a csomagtér. Mindíg kitartóan kell tapogatóznom mire megtalálom, pedig tudom hogy ott van....

Mikor a pedálokat álítgattam észrevettem, hogy a másik térdem vonalában is van egy ugyanolyan nagy gomb, ezt végképp nem lehet észrevenni csak ha befekszel a pedálokhoz fejjel lefele.....szoval kicsit félősen megnyomtam, bent maradt...mégegyszer benyomtam kijött. Szóval ez valamit ki/be kapcsol, de mit?

a.  Hűtőventillátort direktkapcsoló

b. Benzinpumpát ki ha baleset van

c. Inerciakapcsoló

d. Műszerfalvilágítás ki/be kapcsoló

e. Riasztó kiiktató 

f. Katapult

Tippek? 

2019-03-17 18:13:44
Gyéé

Gyéé

TVR-es belső poén a fórumról:

-Srácok, most vettem 30k fontért egy Cerberát, minden fasza de nem tudjátok miért libeg a géptető? 

-Ne aggódj, valószínüleg csak a gyári tépőzáras rögzítés öregedett el.

Történet:

TVR-es belső poén a fórumról:

-Srácok, most vettem 30k fontért egy Cerberát, minden fasza de nem tudjátok miért libeg a géptető sarka? 

-Ne aggódj, valószínüleg csak a gyári tépőzáras rögzítés öregedett el.

2019-03-16 20:11:19
Gyéé

Gyéé

Trevor és én beszálltunk a nyomtatott média világába.

Oldtimer&Youngtimer Magazin 2019/2. szám.

Történet:

Trevor és én beszálltunk a nyomtatott média világába.

Oldtimer&Youngtimer Magazin 2019/2. szám.