Válasz erre: @Ordune #135000
Az ideális TVR :-)
Sokkal többet és szórakoztatóbban tudnék írni ha lenne rákapacitásom.
Ez a Montis futóműállítás is olyan hangulatos volt, együtt mulattunk a kocsi furaságain , a végén meg is kérdezte, hogy tulajdonképpen minek kellett nekem - vagy bárkinek - egy ilyen?
Szerintem mindenkinek kellene egy ilyen, felszabadító hogy az ember mindenen kívülhelyezkedve egyszerűen maga mögött hagyja a saját és mások elvárásait is azügyben, hogy milyennek kell lenni egy autónak. Szerintem sokkal több ilyen futna az utakon ha normál áron elérhető lenne balkormányosban.
Mostanában sok Doug Demuro videót nézek, bírom a jellegét ezeknek a bemutatóknak.
https://m.youtube.com/watch?v=EuFcpaV_AJ4
Minden kocsiban talál vicceset, nem mindig igazságosak a fricskák de összességében úgy érzem jól nyomja. És annyimindent kipróbál, hogy jól lejön az egészből hogy mennyire különbözőek azok a kocsik amiknek mind van rajongótábora.
Én minden rajongást megértek de összességében a németesen értelmezett jó autó áll tőlem a legtávolabb és az olyan tökéletlen cuccok mint a TVR a legközelebb.
Legyen “event” a vezetése és legyen öröm a puszta birtoklása, ez a két fő elvárásom. Ezt tudja az összes mx5, a moddoltak főleg szóval nálam még mindíg megkerülhetetlen opció az mx5 ha egyszer nem fér már bele A TVR.
Adbef, kikapcs.