Marcello
Velünk: 3305 napja
Én javasolnék rá egy jó megoldást, a hangja is tök szép :D. MP62.
Én javasolnék rá egy jó megoldást, a hangja is tök szép :D. MP62.
Nyomjad, mozizunk
Bor felujitas (festes) szep szokott lenni, de kenyesebb (surubb apolas, farmer megfogja, odafigyelosebben kell takaritani stb) es kevesbe tartos mint a gyari festes, viszont egesz ronda cuccokbol is gyonyorut tudnak csinalni.
Ha husz evre tervezel akkor huzasd at jo karpitossal, ha kettore akkor festesd.
Lehetne tévé.
Garfield szerint a tévé az ember legjobb barátja. :-)
Gyéé te kis hungarian top gear! :-)
ja, lehetne Tévé! Vagy Tévéer! Az ember legjobb barija.
Az angolok Trevornak szokták hívni nerthogy valóban a Trevor szóból keletkezett a márka neve.
Agyalok hogy amíg az első műszaki hiba utólér mit csináljak majd rajta de nem akarok abba a hibába esni, hogy költök mindenfélére aztán mikor megtérdel nincs pénzem rendesen megcsináltatni.
Szóval arra gondoltam, hogy csinálok egy nagy beltér/bőr pucolást és felújítom/tatom az üléseket.
Knek van ezzel tapasztalata? Mennyire tartósak ezek a megmentett bőrök?
Gazából egy tisztítás után minden tökéletes lesz, kivéve a vezetőülés. Az csúf, de nem igazán szakadt, szerintem tutira menthető.
Lehetne tévé.
Gyéé te kis hungarian top gear! :-)
Lehetne tévé.
Hát leszálltam, útközben csináltam egy béna mémet, mára ennyi...
Az izgis rész majd akkor jön ha megérkezik a kocsi.
Apropó erről a popóról meg a burbleról jut eszembe hogy mikor vágsz hozzá egy üveg Dom Perignont hogy elnevezd?
Ha nem hallunk többé felőled, akkor tudni fogjuk, hogy az asszony hazaérkezés után kinyírt... Én gyerekeim lebontanák a lakást ha bezárnám őket egy napra. :D
Hát leszálltam, útközben csináltam egy béna mémet, mára ennyi...
Az izgis rész majd akkor jön ha megérkezik a kocsi.
Gratuala
Irány haza kiengedni a családot :D
Úgy nem tudok :-)
na ez meg fejjel lefele....így elég fura...az azért látszik, higy nem 240. Bár tíz év alatt visszatérhettek a lovak:-)
Egyébként normálisan még sosem vettél kocsit.
Lásd BBR. :-)
Királyság! Gratula!
köszönöm!
Hát vicceske ez a kocsi, minden nagyon fasza, bizonyaos dolgok még faszábbak is mint vártam, negatívumként csak a vártnál (reméltnél) öregecskébb ülések és vártnál kicsit szolidabb tolóerő amit felsorolnék de előbbi nem zavar, utóbbira meg készültem hogy így lesz mert egyöntetűen inkább 210-220 lovasnak gondolják a szakik ezt a motort a megadott 240 helyett, illetve tipikusan sok kis apróság vagy éppen a vezérműtengely kopása simán ellopkod 20-30 lovat is, ezeket majd vissza kell szerezni.
De lehet hogy megy ez jobban is mert én nem vezettem, nem tudom hogy nyomta a gázt a bácsi, egyszer kihuzatta talán harmadikban, akkor pikkpakk felszaladtunk 100mph-re. Taknyos volt az út, bácsi meghát 60+.
Királyság! Gratula!
köszönöm!
Hát vicceske ez a kocsi, minden nagyon fasza, bizonyaos dolgok még faszábbak is mint vártam, negatívumként csak a vártnál (reméltnél) öregecskébb ülések és vártnál kicsit szolidabb tolóerő amit felsorolnék de előbbi nem zavar, utóbbira meg készültem hogy így lesz mert egyöntetűen inkább 210-220 lovasnak gondolják a szakik ezt a motort a megadott 240 helyett, illetve tipikusan sok kis apróság vagy éppen a vezérműtengely kopása simán ellopkod 20-30 lovat is, ezeket majd vissza kell szerezni.
De lehet hogy megy ez jobban is mert én nem vezettem, nem tudom hogy nyomta a gázt a bácsi, egyszer kihuzatta talán harmadikban, akkor pikkpakk felszaladtunk 100mph-re.
Királyság! Gratula!
Javul a helyzet....
Íme Chris Sheppard a Chimaerám extulajdonosa:
Nem értem miért fordulnak el a képek....
Javul a helyzet....
Íme Chris Sheppard a Chimaerám extulajdonosa:
Nem értem miért fordulnak el a képek....