Gyéé
Velünk: 6222 napja
Lalee: “Ennyi pénzért azért tuti nem ilyen kocsit vennék”
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Lalee: “Ennyi pénzért azért tuti nem ilyen kocsit vennék”
Ez mindig téma sajnos a vevők fejébe is zavar van és nem csak mx5 re nézve. Nem véletlen van a sok óra tekerés sem. Sokszor észre sem veszik mikor 100e ret vissza tekerik. Csak éppen egy hibátlan autót nem vesz meg senki 300e km rel még ha az egy 15 éves diesel is elvárják ,hogy olcsó sérülésmentes és 120e km legyen benne... :/
mx5 nél is egyre gyakrabban látom 1.8 nbFL-t keresnek ami javítva nem volt nem rohad hibátlan stb. mikor a legfiatalabb is már 14 éves és híresen nagyon rohadnak. Biztos van pár megörzött darab nem kétlem de azért nem ez a jellemző :/
Bocsi Gyéé az offot :D
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Nem veszem magamra, de egyébként csúnyán belefutottam a rozsdába... :D
Én anno az nbfl kategória tetejéből vásároltam pontosan azért, hogy minél kevesebb bajom legyen. Hozzáteszem, hogy motorikusan a 2 év alatt semmit nem is kért a kötelezőn kívül, pedig aki ismer az tudja, hogy nem sajnálom szerencsétlen autót.
Kívülről 1-1 kisebb hólyag volt a hátsó íveknél, alánézve sem volt brutálisan vészes, sőt még a lakatos is azt mondta egy gyors szemrevételezés után, hogy ne aggódjak, ezzel nem lesz nagy meló, simán megúszom javítóívek és egyéb horror nélkül. Aztán elkezdte megbontani... :D Sajnos szépen el volt gittelve/glettelve (sosem tudom melyik), plusz a hátsó nagy vízelvezetők közül az egyik belül konkrétan szét volt csúszva, úgyhogy ott volt nagy meglepetés.
De mint írtam, túl vagyok rajta, már nem fáj és továbbra is rendületlenül szeretem az autómat. Cheers
Touge Runnerz
Nem Palira célzok nehogy magadra vedd.
Azért a sajnálat mellett érdemes néha gondolkodni is. Rohadt idegesítő látni a sok 7-800 ezres hibátlan, rozsda-költség-minden mentes csak bele kell ülni és kimenni a világból autót. De nyilván amíg van aki elhiszi addig lesznek ilyenek.
Bocsi OFF vége.
Már túl vagyok ezen. Kettő és fél turnusban kilakatoltattam, majd alváz-üregvédelmeztettem (azt is 2x, mert az első egy kalap sz*r lett), úgyhogy végre (kop-kop) ilyen problémám már nincsen. Legalábbis egy ideig.
Touge Runnerz
Ó bárcsak ugyanezt elmondhattam volna az én autómról is amikor először alánéztünk...
Az enyém esetében minél mélyebbre hatóan vizsgálódtunk annál nagyobb és annál több csontváz dőlt kifelé.
Ó bárcsak ugyanezt elmondhattam volna az én autómról is amikor először alánéztünk...
Az enyém esetében minél mélyebbre hatóan vizsgálódtunk annál nagyobb és annál több csontváz dőlt kifelé.
Touge Runnerz
Ez meg az enyém. Már megint rosszul tartottam a teló :-/
Part 2
Úgy érzem jól vásároltam, hogy Lalee szavaival éljek “nem dőltek ki csontvázak a szekrényből”.
nyilván nem tökéletes minden, van olajszivárgás, kopottas féltengely, néhol hámló festés a vázon, de semmi durva. Nagyon megkönnyebbültem, fostam ettől az első alánézéstől.
Part 2
Egy video egy kiváló állapotú Chimaera vázról....
majd feltöltöm milyen az enyém, készítettem egy kis vedeót én is....
Méghogy drága....1.200.000£
Lehet. Asszem inkább gondoljon mindenki amit akar.
Ha te bűnöző vagy, akkor minden Miata tulaj az. Ugyan ki az, aki becsületes munkával össze tudná gyűjteni egy ilyen autóra a pénzt?
Na, de mennem is kell bűnözni, hogy még több luxusautót vehessek.
Touge Runnerz