Gyéé
Velünk: 6029 napja
Jól néznek ki de valahogy nekem a multiküllős felnik nem jönnek be. Meg ezek 17/18-as setupban vannak azt meg nem akarom meg egyből 4 gumi beszerzésével járna.
de valóban ez az SP12 az egyetlen hivatalos opció.
Jól néznek ki de valahogy nekem a multiküllős felnik nem jönnek be. Meg ezek 17/18-as setupban vannak azt meg nem akarom meg egyből 4 gumi beszerzésével járna.
de valóban ez az SP12 az egyetlen hivatalos opció.
És ez? Nem olyan klasszikus, de nekem tetszik.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Az a bajom a 002-vel hogy álkétrészes és nem akarok fake dolgot.
Viszont ez az 537 annyira ott van.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Hehehe...vagyis sajnálom. Fohászkodj a Jézuskához még most gyorsan.
Nekem MX5-ön mindig is az XXR002 volt a mutatós felniből a zsánerem. Egy nehéz dög de szerintem Chimeran is állat lenne.
Nekem MX5-ön mindig is az XXR002 volt a mutatós felniből a zsánerem. Egy nehéz dög de szerintem Chimeran is állat lenne.
https://goo.gl/images/NigLBS
https://www.flickr.com/photos/mattbanzon/7778955170
Megnéztem a google összes chimaera képét. Szerintem a TVr tulajok nem vesznek másmilyen felnit. Vagy lehet hogy nem szabad nekik. Esetleg akkor nem indul be vagy valami ilyesmi?!
Egy griffithet találtam más felnivel de az is csak photoshop volt.
Jó hogy nem hívtál, mert csak még inkább kiborítottalak volna...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
de ez a gyári felni annyira bántóan semmilyen, hogy az fáj.
LightVader csinálj valamit!
Elvetted a lelkibékémet, a nyugalmamat, az ÉLETEMET!
De már túl vagyok rajta, 10 másodperce! Már nem érdekel, nem kell felni.
max ha adódik valami vétel.....vagy meggondolom magam....vagy ha lenne valami nagyon könnyű....felhívom Ordunet szippp
Vagy itt vannak ezek, egyszerűen nem tudom elképzelni a kocsin. Gagyik ezek vagy faszák?
https://www.ebay.co.___?hash=item2cdad55527
Plug&play lenne a méret semmivel nem lenne kijjebb a kerék de ezekhez meg pont az passzolna hogyha 1-1,5 centivel ki lennének tolva. Mondjuk alá lehet pakolni 10mm spacert gondolom.
Ja és vehetek előre 16-os gumit.
meg furák is. Nemtom.
Baromság az egész, nem költök cicomára.
Az előző XXR viszont tetszik.
Vagy itt vannak ezek, egyszerűen nem tudom elképzelni a kocsin. Gagyik ezek vagy faszák?
https://www.ebay.co.___?hash=item2cdad55527
Plug&play lenne a méret semmivel nem lenne kijjebb a kerék de ezekhez meg pont az passzolna hogyha 1-1,5 centivel ki lennének tolva. Mondjuk alá lehet pakolni 10mm spacert gondolom.
meg furák is. Nemtom.
Baromság az egész, nem költök cicomára.
https://www.ebay.co.uk/itm/Autostar-Classic-16-x-7-5-4x108-et35-alloys-fit-Ford-Fiesta-Sierra-/192649975079?hash=item2cdad55527
meg furák is. Nemtom.
Tipródom....ha egyszer esetleg....a távoli jövőben....felnit vennék, mi passzolna a kocsira?
a kerékméretek első blikkre furák, valójában 4 egyforma felni tökéletesen áll a kocsin, a gyárilag két féle ET csak azért van, hogy a hátul szélesebb felni külső pereme egyvonalba essen a keskenyebb elsőkével. Ezt csak elöl kisebb ET-vel lehet elérni, ezért ilyenek a felnik:
elöl: 15x7 et26
hátul: 16x7,5 et33
A hátsó ~12mm-vel szélesebb, ezért a külső pereme 6mm-vel kijjebb lenne, de mivel az ET 7mm-el nagyobb a teljes 12mm szélességkülönbség a kocsi középvonala felé jelentkezik, a külső perem egyvonalban marad az elsőkkel.
Ha megcserélném az első és a hátsó kerekeket pont ugyanígy működne minden csak hülyén nézne ki a 15” hátul.
Szóval nem könnyű felnit találni rá, mert a gumik tökéletesek és ezért meg akarom tarta a 15/16 setupot.
a jelöltem ez:
Nem is drága, tökös kiállású de nem tudom hogy passzol-e.
össze tudom rakni belőlük amit akarok így
elöl 15x8 et20
hátul 16x8 er20
hátul ez tökéletes, kérdés, hogy az, hogy 20mm-el kijjebb lesz a külső perem az jól fog-e mutatni?
elöl parásabb, szerintem a 20mm-el kijjebb lévő perem talán elfér, kérdés hogy az 5-6mm plussz elfér-e befelé.
hát ezen agyalok.
Tipródom....ha egyszer esetleg....a távoli jövőben....felnit vennék, mi passzolna a kocsira?
a kerékméretek első blikkre furák, valójában 4 egyforma felni tökéletesen áll a kocsin, a gyárilag két féle ET csak azért van, hogy a hátul szélesebb felni külső pereme egyvonalba essen a keskenyebb elsőkével. Ezt csak elöl kisebb ET-vel lehet elérni, ezért ilyenek a felnik:
A hátsó ~12mm-vel szélesebb, ezért a külső pereme 6mm-vel kijjebb lenne, de mivel az ET 7mm-el nagyobb a teljes 12mm szélességkülönbség a kocsi középvonala felé jelentkezik, a külső perem egyvonalban marad az elsőkkel.
Ha megcserélném az első és a hátsó kerekeket pont ugyanígy működne minden csak hülyén nézne ki a 15” hátul.
Szóval nem könnyű felnit találni rá, mert a gumik tökéletesek és ezért meg akarom tarta a 15/16 setupot.
a jelöltem ez:
(Nem engedi beilleszteni :-/)
a jelöltem ez:
Vicces ez a Viper, mindig oda voltam érte és most látom hogy mennyire hasonló élőlény mint a TVR. Megkockáztatom hogy amennyivel a TVR kevésbé szuperautó annyival élhetőbb is. Pl. Van oldalablaka meg kívülről nyitható az ajtaja.
7:50-nél ismét kiderül, hogy a piros roadsterek tesztjében megkerülhetetlen a miata említése.
Persze, igazad van, ez ízlés dolga.
Lehet, hogy nem a csúnyaság volt a cél, az én szememben azonban akkor is olyan mintha direkt csúnyára tervezték volna. :D
Ettől függetlenül rengeteg embernek tetszhet a forma.
Touge Runnerz