Hunya
Velünk: 5517 napja
Kiderült mire jók a nyílások a géptetőn. Ha netán felforrna a víz....
Mit műveltél vele???!!!!!
Így mondjuk már jobban érthető. Nagyon beteg ez a térhálós váz.
TVR spec Avon gumi. Mennyire kircsi már!
Próbáljuk ki. Szaladok, csinálok egy képet.
Durva, itt mintha még MX-5 léptékben mérve is fukarul bántak volna a gátló hosszal.
Vagy óriási méretű párnátok van és csalóka a kép.
Szervusz Gyéé!
TVR-nél a gátló felső bekötési pontja a képek alapján a felső lengőkar alvázra bekötési pontjával van 1 vonalban
Mx5-nél pedig sokkal magasabbra, a karosszériában van a rugó-torony , ahova támaszkodik a gátló felső vége
Az az érdekes, hogy menet közben pont az ellenkezője tűnik. Tök nagyokat süllyed a hátulja, mindig rácsodálkozok hogy mekkorákat tud lengeni anélkül hogy leérne vagy felütne.
De mikor kicsomagoltam a gátlókat nekem az vokt az első gondolatom hogy sokkal kisebbek mint gondoltam.
De lehet hogy márhova vannak beszerelve a lengőkaron geometriailag mint az mx5-ön.
Durva, itt mintha még MX-5 léptékben mérve is fukarul bántak volna a gátló hosszal.
Vagy óriási méretű párnátok van és csalóka a kép.
Durva, itt mintha még MX-5 léptékben mérve is fukarul bántak a gátló hosszal.
Vagy óriási méretű párnátok van és csalóka a kép. :)
Köszönömszépen! Igen, a kabriósok díjazták, jól is esett. Gyarló az ember....:-)
Vigasztaljon az, hogy a Magyar Kabrió Klub facebook csoportban bezsebelhettél egy rakás dicséretet!
Továbbra is sok-sok kitartást és sikert kívánok! Imádom az autódat (és a bátorságodat is, hogy be mertél vállalni egy ilyet)
Touge Runnerz
Szóval haladok az elforgatás és az önmegtartózatás útján.
Az utóbbi jegyében az új gátlók nem kerülnek most be, inkább tél végén egy nagyobb szerizzel együtt.
Ezt a nagyszervízt a Verpoorten fogja végezni, nyilván cserélve lesz az összes folyadék stb, de ennél jóval többet szeretnék ebből kihozni.
Meg fogom kérni őket - Odin-t - hogy próbálgassák először a kocsit, ők tudják mi minősül egy ilyennél normálisnak és mi nem. Nehézkes váltó, koppanás hátulról, kis olajfolyás, kissé laza oldalüvegek stb.
Ami nem nagyon drága illetve ami a futómű szétkapása miatt most esik kézre azt csinálják meg. Szerintem van nekik raktáron egy csomó minden ami nagy előny.
Nagyon nem ugrálhatok mert gyorsan elszalad a költés de így is nagyot fog változni a kocsi szerintem, főleg az úttartás tekintetében.
De addig még sokat kell aludni.....:-/
Jol nyomod, meg 90 fokot kell utanallitani
Hogy némely feleségek milyen házsártosak.....hogy olajos lesz a párna meg ilyenek....
Ps: a sok segítőszándékú hozzászólásnak köszönhetően 90 fokot fejlődtem....
Hogy némely feleségek milyen házsártosak.....hogy olajos lesz a párna meg ilyenek....
Azért az idegen nőkkel vigyázz.....
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.