Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2018-10-23 13:13:16
basti

basti

Posztok: 381
Velünk: 2826 napja

Válasz erre: @Gyéé #133276 

Iphone issue

https://iphonephotog___-photos-upside-down/

2018-10-23 13:11:25
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6147 napja

Válasz erre: @Marcello #133274 

Jó kössz, ezentúl fektetem. Szinte sose publikálok videot youtube-on, telon visszanézésre meg mindegynek tűnt hogy áll vagy fekszik.

aláírás DrasticPlastic Driver
2018-10-23 12:29:16
Marcello

Marcello

Posztok: 657
Velünk: 3422 napja

Válasz erre: @Gyéé #133253 

Természetesen a kérdésre nem tudom a választ, de ha nem függőlegesen tartod a telefont, akkor legalább a videó jó lesz :D

https://www.youtube.com/watch?v=OPda7mPdRsU

Bocs smile

Ui: egyre jobban tetszik ez az autó, tényleg már csak a kormányt kéne a másik oldalra átraknod, hogy megint beszélgessünk! :D

2018-10-23 12:27:08
Gyéé

Gyéé

Köszi Boogie!

Hát igen, az van, hogy csak telóval fotózok/netezek/stb. Iphone 6sPlus.

2018-10-23 8:57:15
basti

basti

Posztok: 381
Velünk: 2826 napja

Ezt mindig telorol beszurassal csinaljA? Iphone a telo?

2018-10-23 7:59:38
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 3667 napja

Előzetes egyeztetés nélkül bedobtam a képeidet. 

Szép autó, de ezt már eddig is tudtuk! 

2018-10-21 18:11:23
padregas

padregas

Posztok: 273
Velünk: 4166 napja

Ilyen volt nekem is, aztán lementem pcbe...

Keep the shiny side up!!!

2018-10-22 19:30:26
Gyéé

Gyéé

Találóskérdés:

A négy kép közül egy fejjel lefelé lett beszúrva, a többi 3 normálisan. Melyik lehetett eredetileg fejjjel lefelé?

Pótkérdés kisötösért: hogy van az, hogy bármilyen forgatással próbálom beszúrni a képet a telóról csak fejjel lefele hajlandó megjelenni?

inkább kivettem a képeket és raktam egy videot. De köszi Boogie!

Ezt se tudom beszúrni, úgy látszik most semmi nem megy a telómról.

https://m.youtube.com/watch?v=NgRKkJKx174

Történet:

Találóskérdés:

A négy kép közül egy fejjel lefelé lett beszúrva, a többi 3 normálisan. Melyik lehetett eredetileg fejjjel lefelé?

Pótkérdés kisötösért: hogy van az, hogy bármilyen forgatással próbálom beszúrni a képet a telóról csak fejjel lefele hajlandó megjelenni?

2018-09-18 21:28:08
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5625 napja

Gyéé, 2018-09-17 11:48:11

A Gotti felnik nem bírtak felkerülni a kocsira, kivásárolták a kezemből annyi pénzért amivel neki mehetek a gátlók/szilentjeik cseréjének. 

Nagyon akartam ezt, fontosabb a megfáradt futómű cseréje az elképzelhető legjobbra mint a gyári felni cseréje egy szebbre.

Ezeket a gátlókat és bushingokat veszem:

Ezek a TVR Tuscan S futóműelemei. Az a kocsi 305 km/h-val tudott menni, talán jók lesznek nekem is az alkatrészei.

305 km?

Az neked évekig elég. :-)))))))

Biztos te voltál a Mátrában? Nem outsourcoltad?

viccet félre: örülök ha használod rendeltetésszerűen!

aláírás May the Fairy be with You!
2018-09-18 11:32:23
Gyéé

Gyéé

Gotti 16x7,5 et34 .........9,8kg

attyaúristen de jó hogy eladtam őket....

2018-09-17 15:42:21
Gyéé

Gyéé

2:55-nél beszól a Boxternek és az MX5-nek is.

https://m.youtube.com/watch?v=1eWFcABix_U

2018-09-17 11:48:11
Gyéé

Gyéé

A Gotti felnik nem bírtak felkerülni a kocsira, kivásárolták a kezemből annyi pénzért amivel neki mehetek a gátlók/szilentjeik cseréjének. 

Nagyon akartam ezt, fontosabb a megfáradt futómű cseréje az elképzelhető legjobbra mint a gyári felni cseréje egy szebbre.

Ezeket a gátlókat és bushingokat veszem:

Ezek a TVR Tuscan S futóműelemei. Az a kocsi 305 km/h-val tudott menni, talán jók lesznek nekem is az alkatrészei.

2018-09-17 10:41:56
Gyéé

Gyéé

Seggek

2018-09-16 12:13:18
Gyéé

Gyéé

Az elmúlt két napban meghajszoltam a TVR-t a Mátrában. Céges csapatépítőn voltunk, gondoltam azzal megyek, hátha marad idő grulászni.

Minden tök jó volt és amellett , hogy egyre nyilvánvalóbban problémák vannak a futóművel - gátlófolyás, kopogás balhátulról, összeszedetlen tinglitangli úttartás talán szilentek miatt stb - nagyon megnyerően viselkedett sima úton a kanyarvadászatban. 

Jó a tapadás és még ha nem is tudja az Mx5-re jellemző vidám és kontrollált keresztbe autózást legalább tapadáshatáron barátságosan négykerékkel sodródik lefelé az ívről, se az eleje se a hátulja nem megy el hirtelen. Nyilván nagy gázra dobná a seggét de valahogy olyan jól tapad hogy ez nem nagyon történik meg. Vagy csak gyáva voltam kiprovokálni :-)

Mindenesetre élveztem és bírta is. Ma reggel mintha kicsit csühögősebb lett volna a hangja, talán valami kipufftömítést kicsit kiégettem, amúgyis volt egy olyan hangja ami miatt megnézettem volna a tömítéseket úgyhogy ez nem zavar, majd nagyszervíznél megnézik.

A fogyasztást elfeljtettem regisztrálni, gondolom olyan 5-40L között lehetett :-)

Mátraházán pénteken elhúzott egy piros NA, szombaton ezüst NB. Meg rengeteg motoros.

A felújított felnik durvák lettek, lehet, hogy mégis megválok tőlük, talán fontosabb a müködés szempontjából lényeges dolgokra költeni mint a csicsa. Meg kiderült hogy sokat érnek.

Történet:

Az elmúlt két napban meghajszoltam a TVR-t a Mátrában. Céges csapatépítőn voltunk a, gondoltam azzal megyek, hátha marad idő grulászni.

Minden tök jó volt és amellett , hogy egyre nyilvánvalóbban problémák vannak a futóművel - gátlófolyás, kopogás balhátulról, összeszedetlen tinglitangoi úttartás talán szilentek miatt stb - nagyon megnyerően viselkedett sima úton a kanyarvadászatban. 

Jó a tapadás és még ha nem is tudja az Mx5-re jellemző vidám és kontrollált keresztbe autózást legalább tapadáshatáron barátságosan négykerékkel sodródik lefelé az ívről, se az eleje se a hátulja nem megy el hirtelen. Nyilván nagy gázra dobná a seggét de valahogy olyan jól tapad hogy ez nem nagyon történik meg. Vagy csak gyáva voltam kiprovokálni :-)

Mindenesetre élveztem és bírta is. Ma reggel mintha kicsit csühögősebb lett volna a hangja, talán valami kipufftömítést kicsit kiégettem, amúgyis volt egy olyan hangja ami miatt megnézettem volna a tömítéseket úzyhogy ez nem zavar.

A fogyasztást elfeljtettem regisztrálni, gondolom olyan 5-40L között lehetett :-)

Mátraházán pénteken elhúzott egy piros NA, szombaton ezüst NB.

Az elmúlt két napban meghajszoltam a TVR-t a Mátrában. Céges csapatépítőn voltunk, gondoltam azzal megyek, hátha marad idő grulászni.

Minden tök jó volt és amellett , hogy egyre nyilvánvalóbban problémák vannak a futóművel - gátlófolyás, kopogás balhátulról, összeszedetlen tinglitangli úttartás talán szilentek miatt stb - nagyon megnyerően viselkedett sima úton a kanyarvadászatban. 

Mindenesetre élveztem és bírta is. Ma reggel mintha kicsit csühögősebb lett volna a hangja, talán valami kipufftömítést kicsit kiégettem, amúgyis volt egy olyan hangja ami miatt megnézettem volna a tömítéseket úgyhogy ez nem zavar, majd nagyszervíznél megnézik.

Mátraházán pénteken elhúzott egy piros NA, szombaton ezüst NB. Meg rengeteg motoros.

2018-09-15 11:07:20
padregas

padregas

Posztok: 273
Velünk: 4166 napja

Válasz erre: @Gyéé #132698 

A tvr fan barátom jövő héten pont Tenerifén lesz és utána jár, hogy létezik-e egyáltalán ez a cég. Ha igen akkor csinál pár fotót, de azért picit gyanús a story...