basti
Velünk: 2826 napja
Iphone issue
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Iphone issue
Jó kössz, ezentúl fektetem. Szinte sose publikálok videot youtube-on, telon visszanézésre meg mindegynek tűnt hogy áll vagy fekszik.
Természetesen a kérdésre nem tudom a választ, de ha nem függőlegesen tartod a telefont, akkor legalább a videó jó lesz :D
https://www.youtube.com/watch?v=OPda7mPdRsU
Bocs
Ui: egyre jobban tetszik ez az autó, tényleg már csak a kormányt kéne a másik oldalra átraknod, hogy megint beszélgessünk! :D
Köszi Boogie!
Hát igen, az van, hogy csak telóval fotózok/netezek/stb. Iphone 6sPlus.
Ezt mindig telorol beszurassal csinaljA? Iphone a telo?
Előzetes egyeztetés nélkül bedobtam a képeidet.
Szép autó, de ezt már eddig is tudtuk!
Ilyen volt nekem is, aztán lementem pcbe...
Keep the shiny side up!!!
Találóskérdés:
A négy kép közül egy fejjel lefelé lett beszúrva, a többi 3 normálisan. Melyik lehetett eredetileg fejjjel lefelé?
Pótkérdés kisötösért: hogy van az, hogy bármilyen forgatással próbálom beszúrni a képet a telóról csak fejjel lefele hajlandó megjelenni?
inkább kivettem a képeket és raktam egy videot. De köszi Boogie!
Ezt se tudom beszúrni, úgy látszik most semmi nem megy a telómról.
https://m.youtube.com/watch?v=NgRKkJKx174
Találóskérdés:
A négy kép közül egy fejjel lefelé lett beszúrva, a többi 3 normálisan. Melyik lehetett eredetileg fejjjel lefelé?
Pótkérdés kisötösért: hogy van az, hogy bármilyen forgatással próbálom beszúrni a képet a telóról csak fejjel lefele hajlandó megjelenni?
A Gotti felnik nem bírtak felkerülni a kocsira, kivásárolták a kezemből annyi pénzért amivel neki mehetek a gátlók/szilentjeik cseréjének.
Nagyon akartam ezt, fontosabb a megfáradt futómű cseréje az elképzelhető legjobbra mint a gyári felni cseréje egy szebbre.
Ezeket a gátlókat és bushingokat veszem:
Ezek a TVR Tuscan S futóműelemei. Az a kocsi 305 km/h-val tudott menni, talán jók lesznek nekem is az alkatrészei.
Az neked évekig elég. :-)))))))
Biztos te voltál a Mátrában? Nem outsourcoltad?
viccet félre: örülök ha használod rendeltetésszerűen!
Gotti 16x7,5 et34 .........9,8kg
attyaúristen de jó hogy eladtam őket....
2:55-nél beszól a Boxternek és az MX5-nek is.
A Gotti felnik nem bírtak felkerülni a kocsira, kivásárolták a kezemből annyi pénzért amivel neki mehetek a gátlók/szilentjeik cseréjének.
Nagyon akartam ezt, fontosabb a megfáradt futómű cseréje az elképzelhető legjobbra mint a gyári felni cseréje egy szebbre.
Ezeket a gátlókat és bushingokat veszem:
Ezek a TVR Tuscan S futóműelemei. Az a kocsi 305 km/h-val tudott menni, talán jók lesznek nekem is az alkatrészei.
Seggek
Az elmúlt két napban meghajszoltam a TVR-t a Mátrában. Céges csapatépítőn voltunk, gondoltam azzal megyek, hátha marad idő grulászni.
Minden tök jó volt és amellett , hogy egyre nyilvánvalóbban problémák vannak a futóművel - gátlófolyás, kopogás balhátulról, összeszedetlen tinglitangli úttartás talán szilentek miatt stb - nagyon megnyerően viselkedett sima úton a kanyarvadászatban.
Jó a tapadás és még ha nem is tudja az Mx5-re jellemző vidám és kontrollált keresztbe autózást legalább tapadáshatáron barátságosan négykerékkel sodródik lefelé az ívről, se az eleje se a hátulja nem megy el hirtelen. Nyilván nagy gázra dobná a seggét de valahogy olyan jól tapad hogy ez nem nagyon történik meg. Vagy csak gyáva voltam kiprovokálni :-)
Mindenesetre élveztem és bírta is. Ma reggel mintha kicsit csühögősebb lett volna a hangja, talán valami kipufftömítést kicsit kiégettem, amúgyis volt egy olyan hangja ami miatt megnézettem volna a tömítéseket úgyhogy ez nem zavar, majd nagyszervíznél megnézik.
A fogyasztást elfeljtettem regisztrálni, gondolom olyan 5-40L között lehetett :-)
Mátraházán pénteken elhúzott egy piros NA, szombaton ezüst NB. Meg rengeteg motoros.
A felújított felnik durvák lettek, lehet, hogy mégis megválok tőlük, talán fontosabb a müködés szempontjából lényeges dolgokra költeni mint a csicsa. Meg kiderült hogy sokat érnek.
Az elmúlt két napban meghajszoltam a TVR-t a Mátrában. Céges csapatépítőn voltunk a, gondoltam azzal megyek, hátha marad idő grulászni.
Minden tök jó volt és amellett , hogy egyre nyilvánvalóbban problémák vannak a futóművel - gátlófolyás, kopogás balhátulról, összeszedetlen tinglitangoi úttartás talán szilentek miatt stb - nagyon megnyerően viselkedett sima úton a kanyarvadászatban.
Jó a tapadás és még ha nem is tudja az Mx5-re jellemző vidám és kontrollált keresztbe autózást legalább tapadáshatáron barátságosan négykerékkel sodródik lefelé az ívről, se az eleje se a hátulja nem megy el hirtelen. Nyilván nagy gázra dobná a seggét de valahogy olyan jól tapad hogy ez nem nagyon történik meg. Vagy csak gyáva voltam kiprovokálni :-)
Mindenesetre élveztem és bírta is. Ma reggel mintha kicsit csühögősebb lett volna a hangja, talán valami kipufftömítést kicsit kiégettem, amúgyis volt egy olyan hangja ami miatt megnézettem volna a tömítéseket úzyhogy ez nem zavar.
A fogyasztást elfeljtettem regisztrálni, gondolom olyan 5-40L között lehetett :-)
Mátraházán pénteken elhúzott egy piros NA, szombaton ezüst NB.
Az elmúlt két napban meghajszoltam a TVR-t a Mátrában. Céges csapatépítőn voltunk, gondoltam azzal megyek, hátha marad idő grulászni.
Minden tök jó volt és amellett , hogy egyre nyilvánvalóbban problémák vannak a futóművel - gátlófolyás, kopogás balhátulról, összeszedetlen tinglitangli úttartás talán szilentek miatt stb - nagyon megnyerően viselkedett sima úton a kanyarvadászatban.
Mindenesetre élveztem és bírta is. Ma reggel mintha kicsit csühögősebb lett volna a hangja, talán valami kipufftömítést kicsit kiégettem, amúgyis volt egy olyan hangja ami miatt megnézettem volna a tömítéseket úgyhogy ez nem zavar, majd nagyszervíznél megnézik.
Mátraházán pénteken elhúzott egy piros NA, szombaton ezüst NB. Meg rengeteg motoros.
A tvr fan barátom jövő héten pont Tenerifén lesz és utána jár, hogy létezik-e egyáltalán ez a cég. Ha igen akkor csinál pár fotót, de azért picit gyanús a story...