Gyéé
Velünk: 6030 napja
Egy lehetőség vadiúj TVR Sagaris megvásárlására 450-900 lóerő teljesítménnyel.
http://www.grexautomotive.com/
Me likey
Me likey
Me likey
A remény hal meg utoljára, de ha Te is megmaradás mellet vagy, jó okkal, miért nem teszünk valamit? Sajnos, én totál hülye vagyok a pc-hez, de van aki profi benne. Miért elégszünk meg egy fogatlan szopással a Rákóczi tér mellékutcájában, amikor már megvan egy jó, csinos és csak a miénk hölgy, aki mint írtad már mindent tud. (Bocs a hasonlatért).
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Bocs, hogy off témát írok e csodás műre, de ha Te nem lennél, (sőt, már más autóval vagy) az egész fórum történelem lenne. Kizárólag a FB megy, csoda, hogy még van napokon belüli bejegyzés. Ha ezt valaki sértőnek találja, annak is szántam.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Bocs, hogy off témát írok e csodás műre, de ha Te nem lennél, (sőt, már más autóval vagy) az egész fórum történelem lenne. Kizárólag a FB megy, csoda, hogy még van napokon belüli bejegyzés. Ha ezt valaki sértőnek találja, annak is szántam.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
És elkészült!
Azért ezen az "Additional Information" mezőn felröhögtem, hülye angol, ne hozd előbb vizsgára, mielőtt lejár..
Bezzeg itt az a nemzeti sport, hogy a vizsga 26 hónapig legyen érvényes, ne csak 24-ig. :D
Fun is not a straight line
180.000HUF a nagyon komplett vezérműtengely+hidrotőke+fokolókerék csomag. Ez szerintem olcsóbb mint bármi hasonló mx5-höz.
Megnéztem a régi vizsgapapírokat, eddig se volt túlhajtva a gép.
Én szívesen megyek vele 1-2 kört néha helyettet. Persze csak azért, hogy növeljük a megbízhatóságát.
Én szívesen megyek vele 1-2 kört néha helyetted. Persze csak azért, hogy növeljük a megbízhatóságát.
Én szívesen megyek vele 1-2 kört néha helyettet. ;) Persze csak azért, hogy növeljük a megbízhatóságát.
Maguk a TVR tulajok gerjesztik a megbízhatatlanság imidzsét. Egyre inkább azt gondolom, hogy 50%-ban a használat hiánya miatt rossz ezeknek a kocsiknak a megbízhatósága. Mondjuk akkor pont nem én vagyok az ideális tulaj...
Ma meglátogattam Trevort.
Ott van ahol hagytam, nem bántották, szép poros. Gyönyörűen idul, olaj eddig mindig ugyanannyi volt, most is 3/4 max és min között. Eddig 900 kilit mentem vele, nagyon élveztem minden métert. Most is elgurultam egy kiskörre, tök jó volt.
Augusztusban megy vizsgára és általános átnézésre Verpoorten-ékhez, talán egy válto olaj és hátsó gátló cserét fixre meg is beszélek velük, hogy ha már megyek ne csak felmérés hanem előre lépés is legyen.
A pár hátsó Bilstein (B6) alsó/felső szilentekkel 130k-ba kerül, elviselhetőnek érzem. Három fokozatban állítható magasságúak.
https://www.ebay.co.uk/itm/202080194040
Azt hiszem sikerült egy stabilan üzemelő kocsit kifognom, ha az alvázon nem találnak horrort akkor nagyon elégedett leszek. Ma se tudnék mást választani pedig minden nap újra gondolom. De ha anyagi okoból el kellene adnom valszeg újra mx5-öm lenne és biztosan élvezném is.
Ott van ahol hagytam, nem bántották, szép poros. Gyönyörűen idul, olaj eddig mindig ugyanannyi volt, most is 3/4 max és min között. Eddig 900 kilit mentem vele, nagyon élveztem minden métert.
Augusztusban megy vizsgára és általános átnézésre Verpoorten-ékhez, talán egy válto olaj és hátsó gátló cserét fixre meg is beszélek velük, hogy ha már megyek ne csak felmérés hanem előre lépés is legyen.
Azt hiszem sikerült egy stabilan üzemelő kocsit kifognom, ha az alvázon nem találnak horrort akkor nagyon elégedett leszek. Ma se tudnék mást választani pedig minden nap újra gondolom. De ha anyagi okoból el kellene adnom valszeg újra mx5-öm lenne és biztosan élvezném is.
Ott van ahol hagytam, nem bántották, szép poros. Gyönyörűen idul, olaj eddig mindig ugyanannyi volt, most is 3/4 max és min között. Eddig 900 kilit mentem vele, nagyon élveztem minden métert. Most is elgurultam egy kiskörre, tök jó volt.
Nyilván az a tengernyi kilométer amit bele rakott....megunta.
Miert?