Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2018-05-16 20:10:16
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6222 napja

Drága jó Dorris, miért nem virágkötőnek ment....

Az indítási problémám háterében álló konstrukciós  “anomáliák”-kal kapcsolatban túrva a netet találtam az alábbi topicot, abból az idézet:

“Fortunately most of it isn't that difficult to put right, as long as you dont give it to Dorris in Blackpool who made all the mess in the first place, at best Dorris was rather confused by it all herself supported by the fact she seemed to change the loom every 6 months in a futile bid to correct her own mistakes.

What TVR should have done was send Dorris on a basic automotive wiring course hehe

https://www.pistonhe___0&f=8&t=1410441&i=20

Szóval Dorris miatt kell szívnom....köszi Dorris!

Az viszont látszik, hogy a cucc LandRover elektronikával nyomul.

aláírás DrasticPlastic Driver

Történet:

Drága jó Dorris, miért nem virágkötőnek ment....

Az indítási problémám háterében álló konstrukciós  “anomáliák”-kal kapcsolatban túrva a netet találtam az alábbi topicot, abból az idézet:

“Fortunately most of it isn't that difficult to put right, as long as you dont give it to Dorris in Blackpool who made all the mess in the first place, at best Dorris was rather confused by it all herself supported by the fact she seemed to change the loom every 6 months in a futile bid to correct her own mistakes.

What TVR should have done was send Dorris on a basic automotive wiring course hehe

https://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&f=8&t=1410441&i=20

Szóval Dorris miatt kell szívnom....köszi Dorris!

2018-05-10 14:31:30
GPali

GPali

Posztok: 673
Velünk: 2437 napja

Válasz erre: @Gyéé #130453 

Mennyire kell elmeháborodottnak (és tehetősnek) lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen verdából csináljon egy igazi raw versenyautót?!

(Végtére is ez nem egy mx5, ami olcsó és "annyi van belőle mint égen a csillag", így "nem kár érte"...) 

aláírás

Touge Runnerz

Történet:

Mennyire kell elmeháborodottnak (és tehetősnek) lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen verdából csináljon egy raw versenyautót?!

(Végtére is ez nem egy mx5, amiből "annyi van mint égen a csillag", ezért "nem kár érte"...) 

Mennyire kell elmeháborodottnak (és tehetősnek) lenni ahhoz, hogy valaki egy ilyen verdából csináljon egy igazi raw versenyautót?!

(Végtére is ez nem egy mx5, amiből "annyi van mint égen a csillag", ezért "nem kár érte"...) 

2018-05-10 14:08:56
BCapelluti

BCapelluti

Posztok: 371
Velünk: 2315 napja

Válasz erre: @Hunya #130464 

Nekem a műszercsoport.

2018-05-10 8:00:10
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5700 napja

Főleg a kill gomb tetszik! :-)

aláírás May the Fairy be with You!
2018-05-09 16:36:56
Gyéé

Gyéé

Ezt Hunya barátomnak:

https://www.autoscou___50040ac25b?cldtidx=5

2018-05-04 19:49:49
Gyéé

Gyéé

TVR koktél:

https://www.cocktail.uk.com/cocktails/tvr

2018-05-02 10:27:08
Gyéé

Gyéé

Az autóval kapcsolatban az alábbi fejlesztések történtek eddig:

-  két hangszóró cseréje, mert a régiek megdöglöttek

-  bal csomagtartó zsanér kézi egyengetése mert a fedél ott elállt. Aluminium az egész zsanér, faék egyszerűségű

- hot start probléma kiküszöbölésére megrendeltem ezt: https://www.ebay.co.___IMAERA-/253567272815

-  elvileg várnak Verpoorten Technik-nél Ópusztaszeren egy komplett átvizsgálásra valamikor, ezen szeretném ha ránéznének a Futóműre mert kissé tingli/tangli, előgyuszira mert az fontos illetve a kocsi vázára rozsda szempontjából. Természetesen emiatt izgulok a legjobban...meg fontos lenne egy menetpróba, amin egy tapasztalt TVR-es ember érzékszerves mérést hajt végre a kocsi általános működése szempontjából

- lámpák lencséjének cseréje LHD-ra még nem történt meg, nem tudom foglalkozzak-e vele egyáltalán

Egyébként használni nagyon kellemes, ha a hotstart probléma megszűnik problémamentesnek mondható az egész, más kérdés, hogy mx5 tuningon edzett érzékszerveim azért jeleznek valami problémát a futóművel, de ha Verpoortenék azt mondják nem látnak semmi gátz, akkor elviszem egy futóműállításra és remélem az megoldja.

A hétvégén mhaza hoztam és lemostam.....aztán vissza vittem a garázsba. Juhé.

Amikor lemostam:

Amikor visszavittem:

Történet:

-  bal csomagtartó zsanér kézi egyengetése mert a fedél ott elállt. Aluminium az egész zsanér, faék egyszerűségű

- hot start probléma kiküszöbölésére megrendeltem ezt: https://www.ebay.co.uk/itm/HOT-START-WIRING-KIT-TVR-GRIFFITH-CHIMAERA-/253567272815

-  elvileg várnak Verpoorten Technik-nél Ópusztaszeren egy komplett átvizsgálásra valamikor, ezen szeretném ha ránéznének a Futóműre mert kissé tingli/tangli, előgyuszira mert az fontos illetve a kocsi vázára rozsda szempontjából. Természetesen emiatt izgulok a legjobban...meg fontos lenne egy menetpróba, amin egy tapasztalt TVR-es ember érzékszerves mérést hajt végre a kocsi általános működése szempontjából

- lámpák lencséjének cseréje LHD-ra még nem történt meg, nem tudom foglalkozzak-e vele egyáltalán

Egyébként használni nagyon kellemes, ha a hotstart probléma megszűnik problémamentesnek mondható az egész, más kérdés, hogy mx5 tuningon edzett érzékszerveim azért jeleznek valami problémát a futóművel, de ha Verpoortenék azt mondják nem látnak semmi gátz, akkor elviszem egy futóműállításra és remélem az megoldja.

- hot start probléma kiküszöbölésére megrendeltem ezt: https://www.ebay.co.uk/itm/HOT-START-WIRING-KIT-TVR-GRIFFITH-CHIMAERA-/253567272815

2018-05-02 9:36:39
Gyéé

Gyéé

Gyéé, 2018-01-02 22:23:58

Vegyen ő is! Nem akarok egyedül TVR-ni!

Na még néhány kép a B jelöltről. Rázós kicsit a szín.....

Az a coilover azért nem valami fresh...a többi szerintem nem rossz, ezt a kocsit nyáron hetekig árulta a Fenhurst 14500£-ért, szerintük a szín a probléma.

ez volt az eredeti hirdetés, ár már nem látszik:

https://www.tvr-webmart.co.uk/tvr_full_advert.asp?ad=3698

Szerintem nem annyira gáz szín.

Marchello? 

:-)

Most ez a kocsi, amit januárban 9500-ra sikerült lealkudni de a szín miatt a másikat választottam felkerült a híresneves Amoreauto honlapjára 13k-ért....

http://www.amoreauto___inal-great-condition

2018-04-10 7:00:21
Gyéé

Gyéé

Jó reggelt mindenkinek! Ezen a szuper napon kiderült, hogy a kocsimban friss olaj van - ahogy ezt a tulaj mondta is - és maximumon áll a szintje. Ez a megtett 500 km figyelembe vételével igencsak jó hír egy ekkora blokk esetén.

Kaptam egy meghívást Verpoortenéktől, átnézuk a kocsimat csápos emelőn csak úgy barátságból. Már csak le kell jutnom Ópusztaszerre...

Ma TVR-el megyek dolgozni, úgy izgulok :-))))

2018-04-10 6:47:08
Gyéé

Gyéé

BCapelluti, köszönöm, kérlek töröld a hozzászólásod.

2018-04-10 6:54:07
BCapelluti

BCapelluti

Posztok: 371
Velünk: 2315 napja

Történet:

Válasz erre: @Gyéé #129551 

Amióta elolvastam a posztodat, vívódom. Ne haragudj, kérlek, hogy hozzászólok! Ez a Te topicod, ráadásul alig ismerjük egymást, mégis kikívánkozik belőlem: a miatázás eddig teljesen apolitikus része volt az életemnek, és nagyon örülnék, ha ez így is maradna. Nem arról van szó, hogy nekem ne lenne véleményem, vagy zavarna másoké. Csak arról, hogy nekem a vasárnap arról szólt, hogy szavazás után beültem az autóba és fedél nélkül mentem 250 kilométert, és közben arra gondoltam, hogy milyen kár, hogy csak egy ND-vel találkoztam út közben, milyen jó lett volna bandázni, és csak simán emixötbuzulni a többiekkel, akiket szintén alig ismerek. És, hogy hétfőn hogy éreztem magam? Annak az MX-5 szempontjából nincs jelentősége. Vagyunk párszázan a klubban, mindannyiunknak összetett szociális identitása van, amelyből a nemzetiségi, vallási, más világnézeti, politikai és kulturális elemek szerintem ezen a fórumon irrelevánsak, viszont ebben a körben a roadster-szerelem - és szerintem csak az - a releváns. Szerintem nem jó, ha valaki rosszul érzi magát, már bárki máshogy nyomott a posztod alatt a szívecskére, vagy a sértőnek találomra. Nekem az elmúlt kilenc hónapban megmutatta ez a közösség, hogy mekkora ereje van. Amikor kellett valami, ismeretlenül elküldtétek, mert típustárs vagyok, amikor kérdeztem, jó szándékkal, kioktatás nélkül válaszoltatok. Szeressük egymást és közben mutassunk példát ország-világnak a valóban sokszínű klubbal.

2018-04-10 6:37:36
Gyéé

Gyéé

Köszönöm

Történet:

Off az offban:

Játszunk?

Nekem ez a mai nap nagyon szomorú. Tudom, sokaknak vidám és örömteli.

nyomjon erre a postra “tetszik”-et akinek vidám és “sértőnek találom”-ot akinek szomorú.

de ne kommentáljátok légyszives, mert akkor törölni fogom.

2018-04-05 17:26:03
Gyéé

Gyéé

Tökjó ez az ósdi rotoros/röpsúlyos gyújtáselosztóhelyettesítő programozható kütyü. Mondjuk jó drága de talán karira....

Lehetne egy normál meg egy racingos durrogós program rajta.

https://www.scparts.___n-system-539152.html

2018-04-03 8:45:49
Gyéé

Gyéé

Úgy látom, hogy a benzin ktg kb max 5k HUF / 100km. 

Az nekem kb 150k / szezon. Viselhető.

Történet:

Úgy látom, hogy a benzin ktg kb 5k HUF / 100km. 

Az nekem kb 150k / szezon. Viselhető.

2018-04-02 22:40:01
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Kalap #129389 

Hát ez behúzta a seggét.

Ma megnéztem a lányommal a Nyúl Pétert a moziban. Nem számítottam rá de rengeteg TVR lámpa volt benne. Egy vintage LandRover-en.

Történet:

Válasz erre: @Kalap #129389 

Hát ez behúzta a seggét.

Ma megnéztem a lányommal a Nyúl Pétert a moziban. Nem számítottam rá de rengeteg TVR lámpa volt benne. Egy vintage LandRover-en.