Kalap
Velünk: 5835 napja
Must be kidding.
Fun is not a straight line
Must be kidding.
Fun is not a straight line
Na tessèk, mégis van magyar tvr...vagy nemtom...
jójóóóó de ki nyert ???
A legfontosabb kimaradt :D
Nekem az volt az érzésem, hogy a gyorsulásunk gyakorlatilag azonos volt. Katalógus szerint a TVR 5.2, a BMW 5.7 és talán ehhez közeli lett volna a dolog kinézete, ha egy nagyon ügyes vezető vezeti a TVR-t és állórajtból indulunk. Ezt azért gondolom, mert a két kocsi között 330kg súlykülönbség van, és tippem szerint ez lehet a fő oka a 0-100-meglévő-on elvileg mérhető 0,5s időkülönbségnek és a súlyelőny szerint az állóból indulásnál számítem a legtöbbet. De csak ha ügyes a rajt.
Én nem vállaltam az állórajtot, nem akarom most még kínozni, nehogy megsértődjön, ráadásul szerintem én most nem tudtam volna azzal se előnyt szerezni mert nem vagyunk még összeszokva, nincs kipörgésgátló és hideg volt a guminak. És nem vagyok ügyes.
Érdekes, hogy Zeperf saját tesztje szerint se a bömös se a tvr nem hozza a gyári értékeket, mindkettő gyakorlatilag 6s 100-ra
http://www.zeperfs.com/en/duel1036-1048.htm
Kicsit jobban érdekel a nyomatékrugalmasság, szerintem abban lehet jó a TVR, nekem az számít, az adja az "erős autó" érzést. Mondjuk a Zeperf adatokat nézve semmiben sincs jelentős különbség, nem tetten érhető a 300nm/1380kg vs 366nm/1050kg nyomaték/súly arány hatása.
A TVR tudottan kozmetikázott minden adatot, nem is érdemes ezeken nagyon rugózni, sose legyen nagyobb bajom, mint hogy a kocsim csak úgy megy mint egy 3 lityós BMW.
Ahogy így most nézem ezen a videón szemre se megy olyan őrületeset egy ilyen 400-as chimaera, inkább tol egy nagyot, aztán kimarad egy csomó idő mire váltás után újra megemeli az orrát.
jójóóóó de ki nyert ???
Nekem az volt az érzésem, hogy a gyorsulásunk gyakorlatilag azonos volt. Katalógus szerint a TVR 5.2, a BMW 5.7 és talán ehhez közeli lett volna a dolog kinézete, ha egy nagyon ügyes vezető vezeti a TVR-t és állórajtból indulunk. Ezt azért gondolom, mert a két kocsi között 330kg súlykülönbség van, és tippem szerint ez lehet a fő oka a 0-100-meglévő-on elvileg mérhető 0,5s időkülönbségnek és a súlyelőny szerint az állóból indulásnál számít a legtöbbet. De csak ha ügyes a rajt.
Én nem vállaltam az állórajtot, nem akarom most még kínozni, nehogy megsértődjön, ráadásul szerintem én most nem tudtam volna azzal se előnyt szerezni mert nem vagyunk még összeszokva, nincs kipörgésgátló és hideg volt a guminak. És nem vagyok ügyes.
Érdekes, hogy Zeperf saját tesztje szerint se a bömös se a tvr nem hozza a gyári értékeket, mindkettő gyakorlatilag 6s 100-ra
Kicsit jobban érdekel a nyomatékrugalmasság, szerintem abban lehet jó a TVR, nekem az számít, az adja az "erős autó" érzést. Mondjuk a Zeperf adatokat nézve semmiben sincs jelentős különbség, nem tetten érhető a 300nm/1380kg vs 366nm/1050kg nyomaték/súly arány hatása.
A TVR tudottan kozmetikázott minden adatot, nem is érdemes ezeken nagyon rugózni, sose legyen nagyobb bajom, mint hogy a kocsim csak úgy megy mint egy 3 lityós BMW.
jójóóóó de ki nyert ???
Nekem az volt az érzésem, hogy a gyorsulásunk gyakorlatilag azonos volt. Katalógus szerint a TVR 5.2, a BMW 5.7 és talán ehhez közeli lett volna a dolog kinézete, ha egy nagyon ügyes vezető vezeti a TVR-t és állórajtból indulunk. Ezt azért gondolom, mert a két kocsi között 330kg súlykülönbség van, és tippem szerint ez lehet a fő oka a 0-100-meglévő-on elvileg mérhető 0,5s időkülönbségnek és a súlyelőny szerint az állóból indulásnál számítem a legtöbbet. De csak ha ügyes a rajt.
jójóóóó de ki nyert ???
Ahogy így most nézem ezen a videón szemre se megy olyan őrületeset egy ilyen 400-as chimaera, inkább tol egy nagyot, aztán kimarad egy csomó idő mire váltás után újra megemeli az orrát.
https://www.youtube.com/watch?v=Z2G6pxdCPUQ
jójóóóó de ki nyert ???
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Hú de frankó lenne ha lenne!
De ha nincs majd kerítünk rá srt, hogy készüljön valahol valamikor.
De még jobb - mert annak van miatás vonatkozása - ha mondjuk veled gyorsulok Gábor.
Azt hittem a Szezonnyitóra nem engedtek be OFF autókat...
Tisztelt Elnök úr, kedves Gyéé,
Ezúton szeretném kérni támogató tagnak való felvételemet a Magyar Trevor Klubba.
Kérem részemre egy belépési nyilatkozatot megküldeni szíveskedjen!
Köszönettel és üdvözlettel,
Hű rajongója,
Ordune Tamás
Támogatásodat támogatom, szóbeli nyilatkokozatod elég, küldj rengeteg pénzt!!!
üdv,
DaPresident Evil
Na vajon melyikből folyt el az olaj?
Azt nem mondom, hogy abszurd lenne ha lenne...
Na vajon melyikből folyt el az olaj?
Tisztelt Elnök úr, kedves Gyéé,
Ezúton szeretném kérni támogató tagnak való felvételemet a Magyar Trevor Klubba.
Kérem részemre egy belépési nyilatkozatot megküldeni szíveskedjen!
Köszönettel és üdvözlettel,
Hű rajongója,
Ordune Tamás
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Aaaah.....hát még jó hogy feldobtam a kérést!!! Nagyon tetszik a kép!!! Köszi!!
Baljós árnyak
Touge Runnerz
Ha valaki esetleg lőtt képet a TVR-ről örülnék ha itt postolná. Bár a kocsi koszos volt meg minden azért szívesen látnék itt egy két fotót. Köszi!