Gyéé
Velünk: 6030 napja
Tök jó, köszi!!!
Tök jó, köszi!!!
Direkt TVR kormányt kerestem.
Valaki tehetséges nem tudja azt a kerek tárgyat a hölgy kezében kormánykerékre cserélni?
Ha nem jössz el a Vértesbe, inkább a Trabit javaslom, 4 személyes.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Gratulálok Cimbora!
Basszus, vennem kéne egy ilyen pirosat...
Minden megtörténhet, tudod! Ami ma esztelenségnek tünik holnap azt adja ki a men’s math mint egyedüli megoldást.
LOL
Gratulálok Cimbora!
Basszus, vennem kéne egy ilyen pirosat...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
PSL = PowerSLide !!!!
Hadd szóljon!
örülés.
Őrülés.
Welcome in Hungary!
:-)
Egyébként zéró saját teljesítmény van az ügyintézésben, az emberem perfekt önjáró problémamegoldo. Hálás is vagyok neki!
Random kép, csak nert szép és poén a TVR és Trabi páros.
Meglepő fordulat,
Szóval íme Mo egyetlen TVR-jének új rendszáma.
Utólag tudtam meg, hogy az az eljárás, aminek keretében a kocsit megvizsgálták és magyarországi forgalomra alkalmasnak találták csak egyszer folytatható le egy autóra, ha nem megy át akkor ennyi volt, bontó vagy vissza megy kúlföldre.
Mindegy, átment, még a vizsgáját is honosították, augusztusig van így vizsgája. A forgalmiba bekerült a jobbkormány mint megjegyzés de erre lehetett számítani.
Örülés van!
Bár az is lehet, hogy csak egy szerelmeslevél végén levő üzenet van bele rejtve: P.S. Love
Gratulálok, hogy sikerült végigcsinálni ezt az egész forgalomba helyezős tortúrát!
Touge Runnerz
Köszönöm! Kicsit váratlanul pottyant az ölembe ez a rendszám, azt hittem több hónap lesz.
Már csak fel kell szerelnem, talán az menni fog :-)
Aztán várakozás a napsütésre és az utak felszáradására.
Nehéz szülés volt, de úgy látszik apa és fia jól vannak. Gratulálok!!! Legyen sok örömötök egymással!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Szóval mikor lesz TVR Klub alapító gyűlés?
Meglepő fordulat,
Utólag tudtam meg, hogy az az eljárás, aminek keretében a kocsit megvizsgálták és magyarországi forgalomra alkalmasnak találták csak egyszer folytatható le egy autóra, ha nem megy át akkor ennyi volt, bontó vagy vissza megy kúlföldre.
Mindegy, átment, még a vizsgáját is honosították, augusztusig van így vizsgája. A forgalmiba bekerült a jobbkormány mint megjegyzés de erre lehetett számítani.
Örülés van!
Meglepő fordulat,
Mindegy, átment, még a vizsgáját is honosították, augusztusig van így vizsgája. A forgalmiba bekerült a jobbkormány mint megjegyzés de ere lehetett számítani.
Örülés van!
Hát nem tudom, biztos ami biztos fejjellefelé fogok menni az út baloldalán tolatva, hogy tuti ne legyen baj.
Balkezesnek jobbkormányos, akkor minden rendben van
2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey