Gyéé
Velünk: 6030 napja
Aha, ez tök jó!
Aha, ez tök jó!
Itt nagyobb a választék: http://www.convoy.hu/hatso-kod-es-tolatolampak
Nálam dupla tolatólámpa van, és alulra tettem egy ködlámpát:
Nem egy bitang fényerő a gyári ledekkel, de idén télen nem unatkoztam, szóval amikor visszakapom a kicsit lámpacsere. Nagy teljesítményű ledekre cseréltem a kínaiakat.
Műszakin sosem volt problémám, azt azért hozzá kell tennem, hogy a futómű miatt okosabb műszakira megy már az autó, hát még most...
Nem tudom németek hogyan csinálják, de biztos felcsavaroznak egy ilyen bazi dobozt:-)
Arra gondoltam, hogy veszek piros izzót a tolatólámpába és átvariálom úgy hogy a ködlámpa foglalatából kapja az áramot.
http://homasita.hu/product/13164346
a tolatólámpa dolgában talán megengedőbb a szabályozás, ha igen, akkor egy ilyen ledes cuccot teszek valahova.
Nem tudom németek hogyan csinálják, de biztos felcsavaroznak egy ilyen bazi dobozt:-)
Arra gondoltam, hogy veszek piros izzót a tolatólámpába és átvariálom úgy hogy a ködlámpa foglalatából kapja az áramot.
a tolatólámpa dolgában talán megengedőbb a szabályozás, ha igen, akkor egy ilyen ledes cuccot teszek valahova.
Ilsemikre gondolok valamilyen eltüntethető módon visszacsinálhatóan.
htthttp://4x4ledlights.___iegeszito-lampa.html
Nem szép de ideiglenesen a vizsgára megteszi csak nem tudom mik az elhelyezésre a szabályok azon kívül hogy a tolatólámpának baloldalt kell lenni. Pl milyen magasra kell hogy kerüljenek?
Dobj fel ra egy NA kodzarofenyt aka Ikaruszlampat, abbol ugyis eleg 1db akar kozepen is. A toloatolampat nem tudom, h kell-e 2.
Dobj fel ra egy NA kodzarofenyt aka Ikaruszlampat, abbol ugyis eleg 1db. A toloatolampat nem tudom, h kell-e 2.
A többi kontinentális Trevornál mi a megfejtés?
Jelenleg vizsga szempontjából egy probléma látszik: a tolatólámpa és a ködlámpa fel van cserélve, ezt megszoktuk az angol lámpáknáp csak itt most fogalmam sincs hogyan lehet átvariálni.
Vajon mindkettő megléte kötelező? Ha legalábbaz egyik nem kellene az könnyítés lenne.
arra gondoltam, hogy talán ideiglenesen ki lehetne hosszabbítani a drótjukat úgy, hogy valami ideiglenes módon felszerelt kiegészítő lámpákat működtessenek az eredeti pozícióhoz képest keresztbe feltéve. Az eredeti làmpákból meg egyszerűen kivenném az izzót.
Jelenleg vizsga szempontjából egy probléma látszik: a tolatólámpa és a ködlámpa fel van cserélve, ezt megszoktuk az angol lámpáknáp csak itt most fogalmam sincs hogyan lehet átvariálni.
Vajon mindkettő megléte kötelező? Ha legalábbaz egyik nem kellene az könnyítés lenne.
arra gondoltam, hogy talán ideiglenesen ki lehetne hosszabbítani s drótjukat úgy, hogy valami ideiglenes módon felszerelt kiegészítő lámpákat működtessenek az eredeti pozícióhoz képest keresztbe feltéve. Az eredeti làmpákból meg egyszerűen kivenném az izzót.
Az első rajongó egy tök új hibriddel érkezett és lelkesen fotózta a benzinzabálót.
Nem mondhatom hogy kellemetlenül éreztem magam...
Ha te mondod Bence! :-)))
Hú de tetszik a féklámpa. Milyen vagesz lehet anikor fel van kapcsolva a világítás is ami másik két kis szúrós piros fény.
Nem is pörgött el!
Meló után majd jól meglesem a verdát! Én is itt parkolok
mondjuk nem néz ki jól, sáros kett kicsit a lábikója meg az arcába is ment mert a vontató kocsinak kipörgött a hátsó kereke.
Meló után majd jól meglesem a verdát! Én is itt parkolok
Milyen sportkocsinak van 8 kereke?
Milyen sportkocsinak van 8 kereke?
:-)
végül is tudtam hogy ezek traileren érzik jól magukat és tényleg!
Szuper, gratulálok, de remélem most volt utoljára a TVR a tréleren... ;-)
Black Sushi