Gyéé
Velünk: 6030 napja
Ez miért néz ki ennyire jól? Ültetés miatt? Vagy a szín?
Ez miért néz ki ennyire jól? Ültetés miatt? Vagy a szín?
Ez miért néz ki ennyire jól? Ültetés miatt?
Kezdetét veheti egy újabb kihívás! Gratulálok!
A sok nyűglődés meg feszülés meg csalódás meg újratervezés között vannak ezek a villanásnyi kis boldogságpöttyök, amikor az addigi szopástenger hirtelen kihalványul, az elöttünk lévő ágasbogas cselekvési mátrix még csak egy kis ártalmatlannak tűnő pöttyöcske a távoli horizonton, szóval van ez a kis senkiföldje - nevezzük egyszerűen csak JELEN-nek - ami ha történetesen úgy írható körül a legpontosabban, hogy "van egy TVR-em és ma megérintettem és hallottam diszkréten burrrogni a V8-as motorját" akkor eléggé boldog dolog. Meg kicsit fel is fújódik, nagyobbra nő mint a szokásos kis jelenkék, igazság szerint marha nagyra nő, akkorára, hogy akár sok év távolságból visszatekintve is látszik majd, mint egy világítótorony az események láncolatának hullámverte partvonalán.
És ha ezt az ember tudja már akkor amikor történik - és mellé Whisky-t szopogat a családja távollétében - akkor az ember jól érzi magát.
és hülye postokat ír:-)
szóval egészségedre Gáborom, éljenek a roadsterek!
Na akkor most bontok egy üveg AbraKadarkát!!!
Hatalmas Gtatula!!!!
:-)
Maruti V8 swap
Mar el is kezdtek bontani a sracok?
Mar el is kezdtek bontani a sracok?
No para.
Csak naiv fejjel sóhajtozva toporogj majd mellette.
Szmokingban.
Az segít. Tuti. :-)
Ezt mondjuk tényleg nem értem hogy hogy lehet hogy ezek nem egységes dolgok.
Úgy látom nem annyira szar a helyzet mert nem csak az alu tábla van hanem tényleg bele van ütve a vázba is a jelölt helyen. Phewwww...
Sajnos most részben a bevezetett eredetvizsga részben más jellegű dolgok miatt néhány dolog körülményesebb lett. Bp-en és megyén belül is eltérőek az "elvárások"
Köszi!
Első lépésként felhívtam a forgalombahelyező/problémamegoldó emberemet, aki mindent de tényleg MINDENT meg tud oldani és akinek annó megmutattam neten pontosan mit akarok venni. Akkor azt mondta, hogy ha ez EU-ban forgalomba lévő autó, akkor nem lesz gond.
A mostani beszélgetés így zajlott le:
"- Szia, itt van az a TVR amit múltkor említettem, forgalomba kéne helyezni.
- Ok, beütött alvázszáma ugye van?
- Nincs, ezeken egy alu táblába van gravírozva a szám.
- Hú, akkor inkább hozd be a kocsit hogy megnézzük mielőtt bármit elkezdünk."
Ezt úgy bírom. Ha most 0,1s volt neki hogy beugorjon ez a kérdés akkor múltkor amikor személyesen beszélgettünk miért nem említette??
Háromszoros! Azonnal tedd rá a klubjelzést!
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
A
SAS
LESZÁLLT!
Hura!
Most hívtak, hogy a szar idő miatt csak csütörtök este ér be, péntek reggel vehetem át.
Addigra szerveznem kell egy trailert mert amit eredetileg terveztem, hogy apámmal bérelünk utánfutót arra ő azt mondta, hogy az se szabályos már B jogsival.
Próbáltam, hogy a bontó segítsen és szállítsa házig, de nincs kapacitásuk. Egyébként most a Szentendrei úton lévő Mömax bérletes földalatti garázsába fog kerülni, ez a legegyszerűbb megoldás így hirtelen.
Gondolkoztam hogy jó lenne-e ha lenne benne légkondi, gyorsan rá is kerestem a témára. Kár volt, kiderült hogy a szervókormánnyal is már a nyálgép kategóriába tartozom.