BCapelluti
Velünk: 2123 napja
És a magyar gépjármű-nyilvántartás?
És a magyar gépjármű-nyilvántartás?
http://www.kedvezmenyesbiztositas.hu/
Es ez nem járható?
Beszéljünk holnap!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Persze, hogy a netrisk nem ismer olyat hogy TVR.
Az a fél forgalmi lehet, hogy elég, sétálj be a kormányablakba/hívd fel őket, biztosan megmondják. Ha tudsz alvázszámot, gyártmányt, típust, gyártási évet, stb, amit a netrisk kér, akkor azt meg tudod kötni. (Az minden ügyintézéshez kell)
Az ideális egy P-rendszám volna, de olyanod legálisan nem lehet. Valószínűleg ideiglenes forgalomban tartási engedélyt (aka. útvonalengedély) szeretnél kérni. Töltsd ki ezt a formanyomtatványt, majd sétálj be 3.500 Ft-tal felszerelkezve egy kormányablakba. Ügyleírás itt. (Azért ahhoz is kell valamilyen forgalmi engedély-szerűség, meg biztosítás.) A felrendszámozást esetleg érdemes egy elintézős céggel csináltatni, azt hiszem van olyan, amelyik hozza-viszi.
Az ideális egy P-rendszám volna, de olyanod legálisan nem lehet. Valószínűleg ideiglenes forgalomban tartási engedélyt (aka. útvonalengedély) szeretnél kérni. Töltsd ki ezt a formanyomtatványt, majd sétálj be 3.500 Ft-tal felszerelkezve egy kormányablakba. Ügyleírás itt. (Azért ahhoz is kell valamilyen forgalmi engedély-szerűség, meg biztosítás.) A felrendszámozást esetleg érdemes egy elintézős céggel csináltatni, azt hiszem van olyan, amelyik hozza-viszi.
Nincs gáz csak latolgatom az opciókat.
Nem akarok hülye lenni és szívni valami miatt amit elkerülhettem volna. Rendőrrel birkózni se akarok. Nyugalmat akarok és jó élményeket ezzel a kocsival szóval szerintem az lesz hogy apámmal béreltetek egy autószállító utánfutót és kész.
Köszönöm a véleményeket/felajánlásokat/baráti aggodalmakat mindenkinek, ezúttal megpróbálok felnőtt módjára gondolkodni és még a szarrágásról is leszokni.
Elvileg csütörtökön vehetem át, elviszem óbudára egy jó mélygarázsba amit Anti ajánlott - ma megnéztem, fagymentes, csak bérlettel lehet bemenni és sok lerakott kocsi áll ott békében, 36 kamera van és 24 órás porta - és vizsgáig biztosan ott lesz de szerintem az lesz a rendes helye.
Nincs gáz csak latolgatom az opciókat.
Jogi problemaja van, gyakorlati nincsen.
Vontatashoz papiron ugyanugy minden szukseges mintha vezetned. Kotelezo biztositas, ervenyes forgalmi engedely es muszaki vizsga, rendszam.
Nem tudom mi a cel, de esetleg ideiglenes utvonalengedely? Ha jol tudom azt kaphatsz.
Vagy trailer. Ha kell szallitasban segitseg utanakerdezhetek, de lehet hogy itt kapasbol vannak akik tudnak megoldast adni.
Mi a helyzet?
Történt valami?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Fellépés kérdése. Tudod, szúrós tekintet. Romániában tilos bárkit is vontatni, de sikerült megbeszélni. Azért jó, ha rendszám van rajta.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Szerintetek van annak jogi akadálya hogy én ezt a tvr-t, aminek érvényes vizsgája volt de talán a már leadott forgalmi miatt az nem érvényes, szóval hogy ezt a kocsit közúton vontassam?
Ez mennyire udvarias és korrekt tájékoztatás, nem?!
"Kedves Péter!
Szállítás közben, egy madár ürülék lepte meg az autót, ez a „fehér folt” volt látható a csomagtér ajtón.
Kollégám lemosta róla, minden rendben a kocsival.
Üdv!
Molnár Henrik
manager
"
Nekem most is van egy V2-es Hondám, igaz, csak 750-es. Sajnos nincs felvétel a hangjáról, de a "hangos kipufogó életet ment" elv alapján van neki. Kifúrt furulya, megfúrt dob. Vizsgán persze más a dob. Ha csak simán kocogunk, semmi extra, de ha gond van, húzok két kövéret kuplunggal, és az albán zsaru még tiszteleg is (miután félreugrott). Terheléssel veretve simán túllépi a 100-110 db-t. Még soha senki nem akart letolni (véletlenül) az útról. Mellesleg bakancslistám egyik fontos pontja: Bagoly (Ő a motor) röpüljön a Madaras Hargitán. 45 éve voltam arra először, azóta számtalanszor, valamiért nem jött össze. 2017 júliusban, benzintyúkkal együtt (anélkül nem is mennék) teljesítve.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Egyszer volt egy V2-es 1000-es honda motorom. Imádtam ahogy nyomatékból középfordulatról tolt, közben nagyon szórakoztató volt a bugyborékoló hangja minden fordulaton és terhelésen. Nagyon hiányzik azóta is ez az összhatás.
Laza krúzolásból elgyorsítgatni és hallgatni a brummogó vagy épp ordító meg durrogó kipuffogót:
Ilyen volt.
Egy honda VTR 1000, kicsit ezt keresem a TVR-ben....és már meg is találtam :-) VTR TVR
Egyszer volt egy V2-es 1000-es honda motorom. Imádtam ahogy nyomatékból középfordulatról tolt, közben nagyon szórakoztató volt a bugyborékoló hangja minden fordulaton és terhelésen. Nagyon hiányzik azóta is ez az összhatás.
Laza krúzolásból elgyorsítgatni és hallgatni a brummogó vagy épp ordító meg durrogó kipuffogót:
Ilyen volt.
Egy honda VTR 1000, kicsit ezt keresem a TVR-ben....és már meg is találtam :-) VTR TVR