bagoly
Velünk: 2797 napja
Nagyon óvatosan, türelmesen a pucolással! Nehogy elkövesd azt a hibát, amit én. Karcos lett a kagylótörmeléktől.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Nagyon óvatosan, türelmesen a pucolással! Nehogy elkövesd azt a hibát, amit én. Karcos lett a kagylótörmeléktől.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Azt az MX-et is hozzák haza bontani? Mert akkor ellátogatok hozzájuk.
Szép a poppolója az guánó lesz szerintem!
A gumiültetvényen:-)
most kaptam képeket a a kocsiról immár a magyar cég telephelyén.
És mi áll mellette?
Amitól viszont ideges vagyok hogy a csomitetőn van egy nagy fehér plecsni ami nem volt eddig. Remélem sirályszar és nem pottyantottak rá valamit...nagyon nem néz ki jól...
A gumiültetvényen:-)
most kaptam képeket a a kocsiról immár a magyar cég telephelyén.
És mi áll mellette?
Amitól viszont ideges vagyok hogy a csomitetőn van egy nagy fér plecsni ami nem volt eddig. Remélem sirályszar és nem pottyantottak rá valamit...nagyon nem néz ki jól...
Majd áthívsz minket egy délutáni teára? Tudod olyan eltartott kisujjal diskurálgatós, mi lehet a gyarmatokon stb.
Úgy néz ki eljön január utolsó hetében a kocsi....fantáziálok milyen lesz majd beindítani, remélem magyar levegővel is üzemel és azért két hét állás után beindul.
Ilyesmire számítok:
Semmi káromkodás, durva bánásmód, orropiszkálás, valódibőrrepukizás.
Szeretnèk rózsasziromszórólányokat is mint az Amerikába jöttem-ben.
Single malt üzemanyag, British Petrol olaj, forrásvíz, alá perzsaszőnyeg.
Úgy néz ki eljön január utolsó hetében a kocsi....fantáziálok milyen lesz majd beindítani, remélem magyar levegővel is üzemel és azért két hét állás után beindul.
Ilyesmire számítok:
Őszinte részvétem . . az még majdnem egy év múlva lesz :(
De addig is kitartást !
Ilyesmire számítok:
Nagyon jó, hogy vannak őrültek, akik ilyen autókat készítenek!
.
Itt egy kis video ami bemutatja hogy egy Tuscan mennyire felhasználóbarát.
sokért nem adnám ha mindez a sok elcseszet extremitás a Chimaerában is meg lenne de sajnos az sokkal normálisabb.
Itt jól látszik a hátsó traktus metszete :-)
mondjuk ez egy Griff az ajtókilincs alapján.
Az én alapos leitatásom kb 1000ft-ből megoldható és nem is szoktam ellenkezni.
Egyébként nyilván én fogok fizetni mindenkinek hogy menjen vele, ne maradjak szégyenben az év végi elszámolásnál.
Ok :-)
Hogy múljon az idő hasonlítgatom a kocsi dimenzióit az NB-hez mert formailag azért talán az áll hozzá közelebb.
Szóval Trevor meglepő módon 1 centivel rövidebb , 5 centivel szélesebb, 3mm-el magasabb mint egy NB.
A tengelytáv másfél centivel nagyobb, a nyomtáv 40-50mm nagyobb, talán ez a legmarkánsabb eltérés meg hogy a hátsó gumi méret 225/50r16.
ja, és a csomagtartó....310 liter!!!!
Hoppácska, akkor a Griffith 26 centivel szélesebb mint egy NB miközben ez a Chimaeránál csak 5 centi volt, ami lehetetlen, mert azonos a vázuk.
És tènyleg, a Chimaera más forrás szerint 1865mm széles, tehát 18,5cm-el szélesebb mint az NB.
Ez már jobban tetszik, fura is volt hogy alig szélesebb miközben valahogy sokkal kövérebbnek látszik.
18,5cm azért mégiscsak jobb mint 5cm, hànnem?
Ok :-)
Hogy múljon az idő hasonlítgatom a kocsi dimenzióit az NB-hez mert formailag azért talán az áll hozzá közelebb.
Szóval Trevor meglepő módon 1 centivel rövidebb (!), 5 centivel szélesebb, 3mm-el magasabb mint egy NB.
A tengelytáv másfél centivel nagyobb, a nyomtáv 40-50mm nagyobb, talán ez a legmarkánsabb eltérés meg hogy a hátsó gumi méret 225/50r16.
ja, és a csomagtartó....310 liter!!!!
Az én alapos leitatásom kb 1000ft-ből megoldható és nem is szoktam ellenkezni.
Egyébként nyilván én fogok fizetni mindenkinek hogy menjen vele, ne maradjak szégyenben az év végi elszámolásnál.