Gyéé
Velünk: 6214 napja
Az én alapos leitatásom kb 1000ft-ből megoldható és nem is szoktam ellenkezni.
Egyébként nyilván én fogok fizetni mindenkinek hogy menjen vele, ne maradjak szégyenben az év végi elszámolásnál.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Az én alapos leitatásom kb 1000ft-ből megoldható és nem is szoktam ellenkezni.
Egyébként nyilván én fogok fizetni mindenkinek hogy menjen vele, ne maradjak szégyenben az év végi elszámolásnál.
Hmm szép is lenne , de gondolom előtte GYéét alaposan le kellene itassuk..
Grat hozzá! Nagyon különleges darab
Ha eljutok egy találkozóra, akkor szívesen meghallgatnám én is a hangját.
(Lassan szedhetsz jegyet is, 1 perc V8 röfögés 500ft :D )
Ha bent ülsz és te nyomogatod 1250. :-)
Grat hozzá! Nagyon különleges darab
Ha eljutok egy találkozóra, akkor szívesen meghallgatnám én is a hangját.
(Lassan szedhetsz jegyet is, 1 perc V8 röfögés 500ft :D )
Ne hülyéskedj! Trevor nem kaphat defektet! Tilos neki.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Latom, a cso vaz miatt melyebre kerulhetett az alja.
Potkerek hova kerult?
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Ott van az a csomagtér, láttam. Ha belenézel felülről teljesen "földig ér" a csomagtér, egy nagy üres buborék. Nem ott van a tank és merevítők, vázak sincsenek. Üres.
esetleg ha a hatso dobot elhagytak akkor lefele van ott meg boven hely, de nem tudom ez mennyire kivitelezheto hang szempontjabol
Dani
A csomagtarto meret nehezen hiheto :-O, a hosszat 4015 mm-re irjak a tobbi oldalon amit most igy fellleltem, bar az sem szignifikancs elteres.
A tobb mint 2x akkora csomager nem tudom, hova fert be...
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Hu akkor beferne hozzam is a garazsba.
Mennyiert mennek es mennyi egy balos atepites?
Forumokon 10 litert írnak utazgatós fogyasztásra. Gondolom tud 15-20 között is ha meg van hajtva.
Engem is meglepett hogy rövidebb, olyan nyújtottnak látszik.
Ok :-)
Hogy múljon az idő hasonlítgatom a kocsi dimenzióit az NB-hez mert formailag azért talán az áll hozzá közelebb.
Szóval Trevor meglepő módon 1 centivel rövidebb , 5 centivel szélesebb, 3mm-el magasabb mint egy NB.
A tengelytáv másfél centivel nagyobb, a nyomtáv 40-50mm nagyobb, talán ez a legmarkánsabb eltérés meg hogy a hátsó gumi méret 225/50r16.
ja, és a csomagtartó....310 liter!!!!
:-)
Egyébként én sokkal nagyobbnak gondoltam képről.
Vagyis egy jó műanyagos simán NB-vé tudná öltöztetni. :D
Ok :-)
Hogy múljon az idő hasonlítgatom a kocsi dimenzióit az NB-hez mert formailag azért talán az áll hozzá közelebb.
Szóval Trevor meglepő módon 1 centivel rövidebb , 5 centivel szélesebb, 3mm-el magasabb mint egy NB.
A tengelytáv másfél centivel nagyobb, a nyomtáv 40-50mm nagyobb, talán ez a legmarkánsabb eltérés meg hogy a hátsó gumi méret 225/50r16.
ja, és a csomagtartó....310 liter!!!!