Gyula
Velünk: 2251 napja
Ha nem bírod majd a szörnyű terhet,heti egy-két napra szívesen megszabadítalak tőle.Hozd csak el a TREVORt teletankolva hozzám,Te meg csak lazulj addig !
TETEJETLEN
Ha nem bírod majd a szörnyű terhet,heti egy-két napra szívesen megszabadítalak tőle.Hozd csak el a TREVORt teletankolva hozzám,Te meg csak lazulj addig !
TETEJETLEN
Én is motorozom, de nekem még nem maradt a kesztyűm a pofám előtt. Inkább a pocós fölszállás miatt aggódtam, de még csak mosolyogni sem mert rajta senki. Biztos a szúrós tekintet.
A szörnyű teher miatt viszont kiveszek egy nap szabit, hogy teljes időben tudjalak sajnálni.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Tomi/CsBeci köszi!
És majd a hang.....az teszi fel a koronát.
Marha nehéz lesz nekem természetesen viselkednei bárhol ezzel a kocsivalt mert igazából szét***sz a büszkeség már most.
motorral azért volt egy pár marha röhelyes helyzet, mint pl amikor az ember a tekintetek (képzelt) kereszttüzében zordan nyeregbe pattan a pláza előtt, recsegnek a tépőzárak, zippegnek a zippzárak, csattannak a csattok, majd mikor felnyitod a sötétített plexit mert valahogy nem látod hogy hova kell dugni a slusszkulcsot akkor derül ki hogy az egyik kesztyűd bent maradt a sisakban és most komikusan, mint egy hülye kakastaréj lóg ki a sisakból a szemed elé és attól nem látsz.
Szóval szörnyű teher lesz ez a kocsi....:-)
Tomi/CsBeci köszi!
És majd a hang.....az teszi fel a koronát.
Marha nehéz lesz nekem természetesen viselkednei bárhol ezzel a kocsivalt mert igazából szét***sz a büszkeség már most.
motorral azért volt egy pár marha röhelyes helyzet, mint pl amikor az ember a tekintetek (képzelt) kereszttüzében zordan nyeregbe pattan a pláza előtt, recsegnek a tépőzárak, zippegnek a zippzárak, csattannak a csattok, majd mikor felnyitod a sötétített plexit mert valahogy nem látod hogy hova kell dugni a slusszkulcsot akkor derül ki hogy az egyik kesztyűd bent maradt a sisakban és most komikusan, mint egy hülye kakastarély lóg ki a sisakból a szemed elé és attól nem látsz.
Szóval szörnyű teher lesz ez a kocsi....:-)
Mivel a dolog indifferens, több szó róla ne essék. Tudod, mint Könyves Kálmán királyunk boszorkányokkal kapcsolatos véleménye. Azért néhány feleséggel kapcsolatban lehet, hogy tévedett, de köztünk nincsenek ilyen J1-ek.
A tekintetem biztos a motoros dzseki miatt szúrós.
Jól áll neki a trailer LOL!
Szia Gyéé!
Hát ez nagyon szép, mégegyszer Gratulálok! Jól áll neki ez a szín!
Ez veszett jól néz ki!!!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez én vagyok, és Rád emelem a poharat.
Van valami aggasztó a tekintetedben, nem szivesen tartoznék Neked! Illetve igyekeznék vissza adni:-)
Viccelek :-)
Szóval mégegyszer KÖSZÖNÖM.
Ez én vagyok, és Rád emelem a poharat.
Ku....va jól majd az udvarodban néz ki. Ne hergelj, nekem szervi szívbajom van, ráadásul 60+. Azért valahogy kibírom.
Akkor köszi!!
Ku....va jól majd az udvarodban néz ki. Ne hergelj, nekem szervi szívbajom van, ráadásul 60+. Azért valahogy kibírom.
Akkor köszi!!
De kuuuuuurvajól néz ki! (Nekem)
Trevorkám megkezdte kétszakaszos utazását egy olyan traileren ami úgy van feliratozva, hogy
"End of life scrap wehicles"
Nem tudom ez mennyire hangzik jól, mindenesetre fent van a platón, kicsit nyomasztóan elégedetten lapul ott, remélem nem lesz szokása hogy trailerre húzatja magát.
Na mindegy, egyelőre örömet okoz a képek látványa.
Látod, látod, igazad lehetett a Trevort eladó 60+ kicsit lekicsinylése. Ez a "bőrszíj" ügy nekem bekavart, de most láttam egy másik aspektusban a Fórumon, és lesett a papírtantusz. Hiába, itt is 60+.
Az Mx5-öt meg a V8 hangot szeretnék összefésülni szerintem. De ez csak bőrszíjas vad tipp.