Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Összes többi    »    100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé    |   << vissza

100% off: TVR CHIMAERA / Gyéé

2018-01-02 21:43:29
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9170
Velünk: 6039 napja
Marcello, 2018-01-02 18:09:57

Beírtam a naptáramba, hogy 2020-ban veszek egy TVR-t, hálás lennék, ha addigra a kormány átkerülne a baloldalra, Lalee szerintem várja már a hívásod :D 

Nem akarok nyomulásnak tűnni, de ha ma elutalsz 5 millát átküldöm az eladó kontaktját és nem is kell várnod 2020-ig.

aláírás DrasticPlastic Driver

Történet:

Marcello, 2018-01-02 18:09:57

Beírtam a naptáramba, hogy 2020-ban veszek egy TVR-t, hálás lennék, ha addigra a kormány átkerülne a baloldalra, Lalee szerintem várja már a hívásod :D 

Nem akarok nyomulásnak tűnni, de ha ma elutalsz 5 millát átküldöm az eladó kontaktját és nem is kell várnod 2020.

2018-01-02 20:07:19
boogie84

boogie84

Posztok: 1327
Velünk: 3559 napja

Válasz erre: @Gyéé #126025 

Egy szó: élvezd!

Kalappal az autóhoz!

2018-01-02 20:05:33
Gyéé

Gyéé

Egyébként 1050kg, az NB-nél 2 centivel szélesebb és kicsit alacsonyabb. Jó számok:-)

2018-01-02 19:36:38
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5517 napja

Jógép!

fehér kerek műszerek....nyami...kéne rá valami jó bűrszíj!!!! :-)

aláírás May the Fairy be with You!
2018-01-02 19:03:45
Robuss

Robuss

Posztok: 519
Velünk: 3370 napja

Eddig nem nagyon néztem meg mi is ez az autó,de hát ez kurva jó:D remélem összejön,jó lenne látni/hallani élőben egyet. A forma elsőre kicsit idegen nekem,de meg lehet szokni ezekkel a technikai paraméterekkel:D Sok sikert hozzá!!!

aláírás Touge Runnerz
2018-01-02 19:16:40
csabihal

csabihal

Posztok: 1901
Velünk: 3419 napja

Gyéé, már várom az alábbihoz hasonló képet tőled... mert az akkor azt jelenti, hogy van ismét mit csinálnod!! smile

meg majd küldhetnél egyet a karosszériásod fejéről, mikor döbbenten meglátja mit hoztál neki...

mert ha előre elmondod neki, tuti nem vállalja :D

aláírás Ernő hozzám képest száguld ;)

Történet:

Gyéé, már várom az alábbihoz hasonló képet tőled...

meg majd küldhetnél egyet a karosszériásod fejéről, miután döbbenten meglátja mit hoztál neki...

Gyéé, már várom az alábbihoz hasonló képet tőled...

meg majd küldhetnél egyet a karosszériásod fejéről, mikor döbbenten meglátja mit hoztál neki...

2018-01-02 18:09:57
Marcello

Marcello

Posztok: 656
Velünk: 3314 napja

2018-01-02 17:17:31
Balage76

Balage76

Posztok: 253
Velünk: 2946 napja

Gyéé, 2018-01-02 16:36:58

Válasz erre: @Ordune #126012 

Az lett, hogy 29-én vett a fickó egy MG-t úgyhogy én lettem a befutó.

Nekem is jó a megérzésem.

Sajnos a magyar cég telephelye 5.-én még nem nyit meg úgyhogy se én se más nem tudja oda vinni pedig tényleg az lett volna a tuti. Egyébként én nem vezethetem mert nem rám van biztosítva, az én nevemre nem lehet mert nincs UK lakcímem.

Hülye angolok, angol hülyék!

Ezt a nem vezethetem részt nem értem...

Warlock (ha jól emlékszem) a sajátját lábon hozta haza Angliából, angol rendszámmal. Gondolom nálad is ugyanez lehetne a megoldás.

2018-01-02 16:56:58
Gyéé

Gyéé

BCapelluti, 2018-01-02 16:48:14

Válasz erre: @Gyéé #126011 

1. Tök jó, hogy megírod ide, mert tiszta közszolgálat
  2. Pofás darab, majdnem annyira, mintha Mazda lenne :D
  3. A nemzetközi átutalás nem egy óra, hanem banktól függően napok, ha itthonról utalsz. Sok lóvét sem mindig jó zsebben vinni, de autóvásárláshoz szerintem jobban passzol. 
  4. Kocsit úgy jó venni, hogy az ember kifizeti és elhozza. Ennek nem csak a bizalmatlanság az oka, hanem az, hogy a vétellel a kárveszély viselése is átszáll. Szerintem úgy lenne egészséges, ha elvinnéd az autót, és a papírjait is.
  5. Kellene keresni valakit, aki látott már TVR-t, és visszarángat a földre, ha valami nem kerek. Igaz, hogy Csikós Zsoltnak kis túlzással egy COTY zsűritagságot hozott végül, de egy sokéves szopórollerre szállt fel Domsjöben, amikor megvette a Pontont. 
  6. Kétnyelvű adásvételi jó, ha belemegy az eladó. Könnyebb lesz az itthoni papírmunka.
1 :-)

2, :-)

3, az utalás a barátom angliai szlájáról történne

4, sajnos nem tudok az optimumhoz ragaszkodni mert nagyon megdrágítja a dolgot és szűk a keret

5, erről nem hallottam de ráguggantok!

6, Az jó tipp, már töltöttem le.

Köszi!!

2018-01-02 16:48:14
BCapelluti

BCapelluti

Posztok: 371
Velünk: 2132 napja

1. Tök jó, hogy megírod ide, mert tiszta közszolgálat
  2. Pofás darab, majdnem annyira, mintha Mazda lenne :D
  3. A nemzetközi átutalás nem egy óra, hanem banktól függően napok, ha itthonról utalsz. Sok lóvét sem mindig jó zsebben vinni, de autóvásárláshoz szerintem jobban passzol. 
  4. Kocsit úgy jó venni, hogy az ember kifizeti és elhozza. Ennek nem csak a bizalmatlanság az oka, hanem az, hogy a vétellel a kárveszély viselése is átszáll. Szerintem úgy lenne egészséges, ha elvinnéd az autót, és a papírjait is.
  5. Kellene keresni valakit, aki látott már TVR-t, és visszarángat a földre, ha valami nem kerek. Igaz, hogy Csikós Zsoltnak kis túlzással egy COTY zsűritagságot hozott végül, de egy sokéves szopórollerre szállt fel Domsjöben, amikor megvette a Pontont. 
  6. Kétnyelvű adásvételi jó, ha belemegy az eladó. Könnyebb lesz az itthoni papírmunka.
2018-01-02 16:39:20
Gyéé

Gyéé

Matt, 2018-01-02 16:30:24

"Talán egy eredeti Mazdaspeed a legvonzóbb ami könnyedén meg lehetne abből az összegből, ki tudja, lehet, hogy egyszer arra "fanyalodom"majd :-)"

Cseszd meg így elszpoilerezni a jövő évi epizódót!

Miért nem hozod amúgy haza lábon? Jó kis kalandtúra lenne.

Egyébként meg maxiriszpekt, soha nem lenne merszem ilyen sztorikba beleugrani. Mondjuk alaposan csökkenti a rizikódat, hogy van egy 1 főből álló fix vevőköröd. smile  

:-)

Lehet hogy lábon bárhova bármikor kalandtúra lesz :-)

Egyébként az a teóriám, hogy a kevés használat teszi üzembizonytalanná ezeket. Mondjuk abban pont jobb vagyok bárkinél...

2018-01-02 16:36:58
Gyéé

Gyéé

Válasz erre: @Ordune #126012 

Az lett, hogy 29-én vett a fickó egy MG-t úgyhogy én lettem a befutó.

Nekem is jó a megérzésem.

Sajnos a magyar cég telephelye 5.-én még nem nyit meg úgyhogy se én se más nem tudja oda vinni pedig tényleg az lett volna a tuti. Egyébként én nem vezethetem mert nem rám van biztosítva, az én nevemre nem lehet mert nincs UK lakcímem.

Hülye angolok, angol hülyék!

2018-01-02 16:30:24
Matt

Matt

Posztok: 2768
Velünk: 5664 napja

"Talán egy eredeti Mazdaspeed a legvonzóbb ami könnyedén meg lehetne abből az összegből, ki tudja, lehet, hogy egyszer arra "fanyalodom"majd :-)"

Cseszd meg így elszpoilerezni a jövő évi epizódót!

Miért nem hozod amúgy haza lábon? Jó kis kalandtúra lenne.

Egyébként meg maxiriszpekt, soha nem lenne merszem ilyen sztorikba beleugrani. Mondjuk alaposan csökkenti a rizikódat, hogy van egy 1 főből álló fix vevőköröd. smile  

2018-01-02 16:11:01
Ordune

Ordune

Posztok: 7395
Velünk: 5081 napja

Ezek szerint nem vitték el 31-én. Ez jó hír! 

Szerintem nem lesz semmi baj (megérzés), menj érte és kész.

Te nem tudnál vele lemenni a London alatti telephelyre? Ezzel az autó rögvest elkerülne az eladótól, és még a trailert sem kellene kifizetned... 

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2018-01-02 15:55:12
Gyéé

Gyéé

Nem tudom, hogy szabad-e ilyet, de az a probléma, hogy megszoktam, hogy a Miata.hu népének sírom el az autóügyi kínjaimat és kürtölöm ki nagy örömeimet, úgyhogy most se bírom visszatartani magam.

Max nem érdekel senkit. De ha gáz törölje az Magasságos Admin.

Szóval megannyi mx5 után jön a TVR, pénteken repülök Angliába megnézni és remélhetőleg kifizetni a kocsit, amit trailer fog gyötrelmesen sok idő múlva haza hozni.

Csináltam már ilyet amikor az MP62-es kompresszor kit miatt vettem egy NBFL-t szintén Angliában, ugyanez volt az eljárás csak nem utaztam oda, nem kellett hogy a forgalombahelyezéshez alkalmas papírokkal jöjjön mert tudtam, hogy bontva lesz és harmadennyi volt a jármű értéke.

A jármű egyébként ez a darab:

https://www.ebay.co.___p2485497.m4902.l9144

Amiért elkezdtem írni az az, hogy elég kacifántos ez így és talán hasznos lehet másnak is hogy velem itt mi fog történni. Nagyon sok féle módon le lehet ezt az ügyletet zongorázni és kissé feszült vagyok az egész miatt, nehogy megszivassam magam...

A terv az, hogy odamegyek, seggre esek a remek jó kocsitól, hejehujázva megírjuk a szerződést, hazatelefonálok Dani barátomnak, hogy elutalhatja a pénzt (az ő számlájáról fog jönni technikai okokból) ha látjuk a pénzt az eladó számláján aláírunk, a kocsit visszatoljuk a faszi garázsába, én hazarepülök. Traileres egyeztet időpontot a tulajjal, felkapja a kocsit és elviszi a magyar cég London alatti telephelyére. Ott pihen a gép amíg a nagy autószállító fuvarja összegyűlik, majd két napot utazik és hipp-hopp Lepakolódik Fóton.

Googlearth-ön megkerestem a házat, stimmel a hirdetésben lévő képpel, csak a kocsi nem stimmel :-)

https://www.google.h___y,25.1h,70.06t/data=!3m6!1e1!3m4!1saAA_AMQjEZz0moV_f4jO-Q!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x48763952dd92aa97:0xc8d00cdede169753!8m2!3d51.7686471!4d-0.2943656

Amiken darál az agyam:

-nem lenne-e jobb kp-val menni még ha drágább is (kb150GBP veszteség

-nem gáz-e otthagyni a kifizetett kocsit a tulajnál

-milyen papírt irassak alá vele, hogy a lehető legjobban be legyek biztosítva

-kétnyelvű adásvételi?

-V5 forgalmit el kéne hoznom biztosítékként gondolom..

-milyen lesz az árfolyam pénteken

-hogy fogom megítélni, hogy úgy megy-e a kocsi ahogy kell?

-fogok-e tudni nem idétlenül vigyorogni mikor beíndítja és meghallom a hangját

-fogok-e tudni nem a bal zsebemben matatni mikor beíndítja és meghallom a hangját

-fogok-e tudni objektív döntést hozni azután hogy beíndította és meghallom a hangját

-mi van ha beíndítja, meghallom a hangját de nem tetszik

-mi van ha 

Szóval kimegyek és veszek valamit, a többit meg meglátjuk....

Vonzalmam az mx5-ösökhöz egyébként nem csökken, azért nézegetem hogy egy ekkor budgettal miféle dolgot lehet mx5-ből megvalósítani, úgy néz ki mindig az lesz a viszonyításom alapja. Talán egy eredeti Mazdaspeed a legvonzóbb ami könnyedén meg lehetne abből az összegből, ki tudja, lehet, hogy egyszer arra "fanyalodom"majd :-)