Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Magyar MX-5 Klub Egyesület    |   << vissza

Magyar MX-5 Klub Egyesület

2019-09-25 19:39:57
Marcello

Marcello

Posztok: 656
Velünk: 3304 napja

Válasz erre: @Ordune #138466 
Igazából arra legalább jó volt a mostani  FB lavina, hogy megint elkezdett kicsit élni a fórum, ami sokkal jobb platform szerintem a Klub számára. 

Persze kell a FB, de jó ide visszajönni és visszaolvasni a sok okoskodást, történeteket, normálisan lehet keresni. Jó lenne, ha a fórum is újra aktívan működne,  aztán FB-on meg mehetnek a naplementés, meg a milyen olajat vegyek posztok :D 

Történet:

Válasz erre: @Ordune #138466 
Igazából arra leglaább jó volt a mostani  FB lavina, hogy megint elkezdett kicsit élni a fórum, ami sokkal jobb platform szerintem a Klub számára. 

Persze kell a FB, de jó ide visszajönni és visszaolvasni a sok okoskodást, történeteket, normálisan lehet keresni. Jó lenne, ha a fórum is újra aktívan működne,  aztán FB-on meg mehetnek a naplementés, meg a milyen olajat vegyek posztok :D 

2019-09-25 16:59:50
susu

susu

Posztok: 491
Velünk: 1800 napja

Válasz erre: @Nyiri #138463 

Én vasárnap léptem ki a "miata.hu CHAT" facebook csoportból. Kicsit csalódtam a közösségben, eddig úgy gondoltam, hogy alapvetően jóarcok vezetnek MX-5-öt, akik alapvetően tisztelik a másikat. És személyesen jó arcok, csak valahogy a facebook meg a virtuális világ kihozza az emberekből a suttyót (belőlem is). Így a csoport és magam érdekében kiléptem.

Az NC poénjaid az elején viccesek voltak, de már többektől hallottam, hogy ez nálad nagyon beakadt, és senki nem érti, hogy még miért nyomod. Inkább furán néztünk rád, mint nevettünk rajta. Mostmár kicsit világosabb, hogy ez egy hagyomány számodra. Ettől függetlenül szerintem sem az NC a legszebb formájú MX-5, de aki vezeti úgysem látja smile  

A build thread-et meg folytasd! Érdekel például, hogy miért van egyre több alufólia a motorteredben :D Amúgy sok csendes olvasója van a build thread-eknek, szezonnyitón rácsodálkoztam, hogy milyen sokan olvassák az off autó lakatolásomat. Az elmúlt pár napban én is gondolkodtam rajta, hogy visszavonulok egy google doksiba, annyira elment a kedvem az egésztől, de inkább maradok, jó pár ember van itt rengeteg tudással és tapasztalattal. Nemsokára MS3-at kell programozni (meg VVT-hez drótozni), szóval kell majd segítség :D
Viszont 100 fő fölötti rendezvényeket skippelni fogom: alapvetően introvertált típus vagyok, egyszerűen nem bírok ennyi időt eltölteni ilyen sok ember között. Szezonnyitó még pont jó volt számomra.

Ja igen, szerénységed jól tetten érhető a kipufogód durrogásaiban smile Mindenki tudta, hogy "Ja, Nyiri megy föl a pályára..." :D

Peace, épüljön az a rozsdás tucatszar! smile

aláírás

Touge Runnerz

2019-09-25 17:25:43
Ordune

Ordune

Posztok: 7389
Velünk: 5071 napja

"Bár a nagytalálkozó bulinak vége témát lezártnak tekinteni és homokba dugni a fejünket butaság lenne. Szerintem."

Nem dugjuk a homokba a fejünket, csak sok új infó nem hangzik már el. Több hiba volt a rendezvényen, amit én továbbra sem érzek akkora súlyúnak, mint amekkora vihar lett belőle (szubjektív vélemény), megírtuk többen is, hogy tényleg sajnáljuk, okulni fogunk belőle.
Ezen kívül továbbra is várom a javaslatokat e-mailben, illetve köszönöm Mindenkinek, aki már írt, fogok mindenkinek válaszolni.  

"A legyél te is klubtag egy ikonikus mondata eléggé görbe tükröt tart a hétvégi fejetlenségre:

"Kérlek, ne feledd, elsődleges célunk nem a lehető legtöbb tag felvétele. Minőség a mennyiség előtt. Köszi!"

Most akkor a klub egyik alapelve dőlt meg a hétvégén vagy csak véletlen volt?"

A lengyelek nem klubtagnak jöttek, hanem vendégnek, hogy együtt ünnepeljék velünk a Klub 15. és az MX-5 30. évfordulóját.
Amint látom a vélemények megoszlanak arról, hogy jó ötlet volt-e meghívni őket, vagy sem. Az biztos, hogy látszólag a vélemény nyilvánítók többsége inkább negatívnak, mint pozitívnak élte meg. Ezért írtuk azt, hogy egyelőre úgy gondoljuk, hogy jövőre - ha lesz Hungaroring - nem hívjuk el őket.

Moderálás, erről a többiek írtak már. Mindenesetre én is azt gondolom, ahogy írtam is korábban, hogy szükség van ennek jobb és egyértelműbb szabályozására, majd annak pártatlan használatára.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

"Mivel a találkozónak vége, hozzuk át ide. Bár a nagytalálkozó bulinak vége témát lezártnak tekinteni és homokba dugni a fejünket butaság lenne. Szerintem."

Nem dugjuk a homokba a fejünket, csak sok új infó nem hangzik már el. Több hiba volt a rendezvényen, amit én továbbra sem érzek akkora súlyúnak, mint amekkora vihar lett belőle (szubjektív vélemény), megírtuk többen is, hogy okulni fogunk belőle.
Ezen kívül továbbra is várom a javaslatokat e-mailben, illetve köszönöm Mindenkinek, aki már írt, fogok mindenkinek válaszolni.  

"A legyél te is klubtag egy ikonikus mondata eléggé görbe tükröt tart a hétvégi fejetlenségre:

"Kérlek, ne feledd, elsődleges célunk nem a lehető legtöbb tag felvétele. Minőség a mennyiség előtt. Köszi!"

Most akkor a klub egyik alapelve dőlt meg a hétvégén vagy csak véletlen volt?"

A lengyelek nem klubtagnak jöttek, hanem vendégnek, hogy együtt ünnepeljék velünk a Klub 15. és az MX-5 30. évfordulóját.
Amint látom a vélemények megoszlanak arról, hogy jó ötlet volt-e meghívni őket, vagy sem. Az biztos, hogy látszólag a vélemény nyilvánítók többsége inkább negatívnak, mint pozitívnak élte meg. Ezért írtuk azt, hogy egyelőre úgy gondoljuk, hogy jövőre - ha lesz Hungaroring - nem hívjuk el őket.

Moderálás, erről a többiek írtak már. Mindenesetre én is azt gondolom, ahogy írtam is korábban, hogy szükség van ennek jobb és egyértelműbb szabályozására, majd annak pártatlan használatára.

2019-09-25 13:21:17
Balage76

Balage76

Posztok: 253
Velünk: 2936 napja

Nyiri, 2019-09-25 11:36:41

Nekem sok bajom nem volt a Lengyelekkel, de tényleg muszáj volt 70 idegen autót meghívni? Nem voltunk  elegen? 

Alapvetően de, elegen lettünk volna nélkülük is. Tavaly és tavalyelőtt jóval kevesebben voltak, nem gondoltuk hogy idén ennyien el fognak jönni.

Velük kapcsolatban hibáztunk, sokkal jobban kontrollálni kellett volna a részvételi lehetőségüket.

Viszont tekintettel arra, hogy sehol sem kommunikáltuk hogy korlátozott létszámú a rendezvény, nem mondhattuk volna nekik sem mondjuk 20 autó után, reggel a belépésnél, hogy bocsi, de teltház van.

Egyetértünk abban, hogy ha lesz még ilyen rendezvény, akkor azt mindenképpen nélkülük szeretnénk.

Zárójelben viszont meg kell jegyeznem, hogy a Mazda szempontjából mindegy, hogy ki-melyik országból jön, sőt kifejezetten jó nekik egy nemzetközi rendezvény. És mivel jelentős összeggel támogatták a rendezvényt....

2019-09-25 11:36:41

Nyiri

Posztok: 686
Velünk: 2357 napja

Mivel a találkozónak vége, hozzuk át ide. Bár a nagytalálkozó bulinak vége témát lezártnak tekinteni és homokba dugni a fejünket butaság lenne. Szerintem.

A legyél te is klubtag egy ikonikus mondata eléggé görbe tükröt tart a hétvégi fejetlenségre:

Most akkor a klub egyik alapelve dőlt meg a hétvégén vagy csak véletlen volt?

Nekem sok bajom nem volt a Lengyelekkel, de tényleg muszáj volt 70 idegen autót meghívni? Nem voltunk  elegen? Ők szerintem most sem tudták (mint tavaly sem), hogy nem pályanap és mivel nem intette ki őket senki, mentek amennyit akartak. 

Fórum/Facebook. Kb 1 éves téma ez hogy lesz új fórum. Nincs még mindig. Ígéret van. De még mindig nincs semmi. Lesz egyáltalán? De végülis mindegy. Ott a Facebook. Már akinek.

Egy ideig lelkesen írtam a topikom, de teljesen elment a kedvem. Egy sivár pusztaságnak nincs kedvem posztolgatni. Bár lehet hogy folytatom és lementem egy naplónak valamikor.

Klub és az elfogadás / moderálás témája. Na ez egy érdekes és sarkalatos kérdés. Szerintem itt van a legnagyobb baj. Néha úgy érzem ovodában vagyunk ahol bemegy apu és rendet vág mert a csúnya rossz gyerek kicsúfolta a robbantott 175-s gumimat a 9j felnimen. De most komolyan. Gestapóra hajaz néha a moderációs elv. Főleg úgy hogy egyéni preferencia alapján megy. Én hónapok óta kiléptem a miata chat facebook csoportból. Ennek több oka van. Röviden:

- Moderálás. Nem egyszer ki lettem dobva mert olyat mondtam ami nem tetszett valakinek. Rendben. De pl az elnökség tagjai közöl nem egyszer olyan stílusban válaszolt valaki negatív véleményé hogy a bicska kinyílt a zsembemben, pedig én elég lazan kezelem a véleményeket. Na most akkor vagy mindenki fogja be a száját vagy mindenki azt mondhat amit akar. Mindenki egyenlő vagy senki.

- Pont a lényeget nem moderálja senki. Én több zárt témáju csoportban vagyok. Nem csak autósra gondolok. Ha ott valami teljesen irreleváns megosztás van az megy a levesbe. És ez így jó. Végtelen semmiről nem szóló bejegyzések elképesztően lezüllöszették azt a csoportot. Pacsi, szia, itt vagy?  Naponta 5x Milyen olajat (ilyenkor ölni tudtam volna). Milyen fék, milyen milyen milyen? Egy az hogy van kereső. Másik az hogy itt a fórum ahol 1000szer ki lett beszélve. Amikor ezt megemlítettem akkor többször megkaptam hogy "nincs kedvem keresni" (és ezt teljesen komolyan kaptam válasznak). Hogy kap az ilyen jogosítványt ha olvasni nem tud? A járó motorról berakott videó és hozzátéve hogy mennyibe kerül a javítás az már a non plus ultra. Vagy mondjuk az 1000. naplementés kép a ugyanarról az autóról. Jó mindenki másért vett ilyen autót. Én azért hogy kitapossam a belét és ha úgy van akkor darabokban viszem haza egy pályanapról. De legalább nem sokkolok senkit azzal, hogy naponta lemosva feltöltöm a csoportban hogy: Nézd autó. 

- Engem néha azért dobtak ki mert véleményt formáltam egy autóval kapcsolatban. Vagy rámutattam hogy nem olyan fasza valami. Én egy ideje építem az autóm és egy elég jól látható vagyont öltem már bele. De tisztában vagyok a hibáival is. Páran a klubból folyamatosan rá is világítanak. De ezen csak nevetek. Mert vicces. Hogy miért? Mert mindenki ugyannak a klubnak a tagja és tudjuk hogy rozsdás szar mind akármennyit ölünk bele. Akármennyit rakunk bele, ezek 20 éves tucat szarok lesznek. Maximum annyi, hogy kibaszott jól fog menni és jó lesz a hangja. Ne emeljük már piedesztálra ezeket az autókat. Nagyon jó autók, de nem hibátlanok. Kezeljük helyén a dolgokat. Fogadjuk mosolyogva a kritikát ne csak a dicséreteket. Ez a Magyar MX-5 Klub nem a Magar MX-5 Ovódás simagtó Klub. Ugye?

Én jól megvagyok a facebook csoport nélkül, de rossz látni hogy teljesen kinyírta a fórumot. A még rosszab, hogy nulla tartalommal sikerült ezt megtennie sad

Utolsó sorban. Engem sokan egy címeres fasznak tartanak. Például az NC cukkolás miatt vagy hogy nyíltan megmondom a véleményem, de ugyanúgy elvárom másoktól is. Feleségem szerint hiányzik belőlem az empátia. Lehet. De fárasztó ismétlések és hülyeséggel szemben nehéz empátiát kialakítani. 

NC-vel való viccelést már csak a hagyomány miatt tartottam meg. Továbbra is kurva jó autónak tartom amellett hogy nem tetszik, egyáltalán nem utálom. Csak humorforrásként viccelődöm vele.

Aki ismer személyesen, tudhatja hogy egyébként egy szerény :D jó arc vagyok aki segít bármiben amiben tud. Ha nem így van akkor kérjen számon legközelebb :D

Történet:

Mivel a találkozónak vége, hozzuk át ide. Bár a nagytalálkozó bulinak vége témát lezártnak tekinteni és homokba dugni a fejünket butaság lenne. Szerintem.

A legyél te is klubtag egy ikonikus mondata eléggé görbe tükröt tart a hétvégi fejetlenségre:

Nekem sok bajom nem volt a Lengyelekkel, de tényleg muszáj volt 70 idegen autót meghívni? Nem voltunk  elegen? Ők szerintem most sem tudták (mint tavaly sem), hogy nem pályanap és mivel nem intette ki őket senki, mentek amennyit akartak. 

Fórum/Facebook. Kb 1 éves téma ez hogy lesz új fórum. Nincs még mindig. Ígéret van. De még mindig nincs semmi. Lesz egyáltalán? De végülis mindegy. Ott aFfacebook. Már akinek.

Egy ideig lelkesen írtam a topikom, de teljesen elment a kedvem. Egy sivár pusztaságnak nincs kedvem posztolgatni. Bár lehet hogy folytatom és lementem egy naplónak valamikor.

Klub és az elfogadás / moderálás témája. Na ez egy érdekes és sarkalatos kérdés. Szerintem itt van a legnagyobb baj. Néha úgy érzem ovodában vagyunk ahol bemegy apu és rendet vág mert a csúnya rossz gyerek kicsúfolta a robbantott 175-s gumimat a 9j felnimen. De most komolyan. Gestapóra hajaz néha a moderációs elv. Főleg úgy hogy egyéni preferencia alapján megy. Én hónapok óta kiléptem a miata chat facebook csoportból. Ennek több oka van. Röviden:

- Moderálás. Nem egyszer ki lettem dobva mert olyat mondtam ami nem tetszett valakinek. Rendben. De pl az elnökség tagjai közöl nem egyszer olyan stílusban válaszolt valaki negatív véleményre vagy egyszerűen rossz kedve van vagy ki tudja hogy a bicska kinyílt a zsembenben, pedig én elég lazan kezelem a véleményeket. Na most akkor vagy mindenki fogja be a száját vagy mindenki azt mondhat amit akar. Mindenki egyenlő vagy senki.

- Pont a lényeget nem moderálja senki. Én több zárt témáju csoportban vagyok. Nem csak autósra gondolok. Ha ott valami teljesen irreleváns megosztás van az megy a levesbe. És ez így jó. Végtelen semmiről nem szóló bejegyzések elképesztően lezüllöszették azt a csoportot. Pacsi, szia, itt vagy?  Naponta 5x Milyen olajat (ilyenkor ölni tudtam volna). Milyen fék, milyen milyen milyen? Egy az hogy van kereső. Másik az hogy itt a fórum ahol 1000szer ki lett beszélve. Amikor ezt megemlítettem akkor többször megkaptam hogy "nincs kedvem keresni" és ezt teljesen komolyan kaptam válasznak. Hogy kap az ilyen jogosítványt ha olvasni nem tud? A járó motorról berakott videó és hozzátéve hogy mennyibe kerül a javítás az már a non plus ultra. Vagy mondjuk az 1000. naplementés kép a ugyanarról az autóról. Jó mindenki másért vett ilyen autót. Én azért hogy kitapossam a belét és ha úgy van akkor darabokban viszem haza egy pályanapról. De legalább nem sokkolok senkit azzal, hogy naponta lemosva feltöltöm a csoportban hogy: Nézd autó. 

- Engem néha azért dobtak ki mert véleményt formáltam egy autóval kapcsolatban. Vagy rámutattam hogy nem olyan fasza valami. Én egy ideje építem az autóm és egy elég jól látható vagyont öltem már bele. De tisztában vagyok a hibáival is. Páran a klubból folyamatosan rá is világítanak. De ezen csak nevetek. Mert vicces. Hogy miért? Mert mindenki ugyannak a klubnak a tagja és tudjuk hogy rozsdás szar mind akármennyit ölünk bele. Akármennyit rakunk bele, ezek 20 éves tucat szarok lesznek. Maximum annyi, hogy kibaszott jól fog menni és jó lesz a hangja. Ne emeljük már piedesztálra ezeket az autókat. Nagyon jó autók, de nem hibátlanok. Kezeljük helyén a dolgokat. Fogadjuk mosolyogva a kritikát ne csak a dicséreteket. Ez a Magyar MX-5 Klub nem a Magar MX-5 Ovódás simagtó Klub. Ugye?

Én jól megvagyok a facebook csoport nélkül, de rossz látni hogy teljesen kinyírta a fórumot. A még rosszab, hogy nulla tartalommal sikerült ezt megtennie :(

Utolsó sorban. Engem sokan egy címeres fasznak tartanak. Például az NC cukkolás miatt vagy hogy nyíltan megmondom a véleményem, de ugyanúgy elvárom másoktól is. Feleségem szerint hiányzik belőlem az empátia. Lehet. De fárasztó isméltlések és hülyeséggel szemben nehéz empátiát kialakítani. 

NC-vel való viccelést már csak a hagyomány miatt tartottam meg. Továbbra is kurva jó autónak tartom amellett hogy nem tetszik, egyáltalán nem utálom. Csak humorforrásként viccelődöm vele.

Aki ismer személyesen, tudhatja hogy egyébként egy szerény :D jó arc vagyok aki segít bármiben amiben tud. Ha nem így van akkor kérjen számon legközelebb :D

Fórum/Facebook. Kb 1 éves téma ez hogy lesz új fórum. Nincs még mindig. Ígéret van. De még mindig nincs semmi. Lesz egyáltalán? De végülis mindegy. Ott a Facebook. Már akinek.

- Moderálás. Nem egyszer ki lettem dobva mert olyat mondtam ami nem tetszett valakinek. Rendben. De pl az elnökség tagjai közöl nem egyszer olyan stílusban válaszolt valaki negatív véleményre vagy egyszerűen rossz kedve van vagy ki tudja hogy a bicska kinyílt a zsembenben, pedig én elég lazan kezelem a véleményeket. Na most akkor vagy mindenki fogja be a száját vagy mindenki azt mondhat amit akar. Mindenki egyenlő vagy senki.

- Pont a lényeget nem moderálja senki. Én több zárt témáju csoportban vagyok. Nem csak autósra gondolok. Ha ott valami teljesen irreleváns megosztás van az megy a levesbe. És ez így jó. Végtelen semmiről nem szóló bejegyzések elképesztően lezüllöszették azt a csoportot. Pacsi, szia, itt vagy?  Naponta 5x Milyen olajat (ilyenkor ölni tudtam volna). Milyen fék, milyen milyen milyen? Egy az hogy van kereső. Másik az hogy itt a fórum ahol 1000szer ki lett beszélve. Amikor ezt megemlítettem akkor többször megkaptam hogy "nincs kedvem keresni" és ezt teljesen komolyan kaptam válasznak. Hogy kap az ilyen jogosítványt ha olvasni nem tud? A járó motorról berakott videó és hozzátéve hogy mennyibe kerül a javítás az már a non plus ultra. Vagy mondjuk az 1000. naplementés kép a ugyanarról az autóról. Jó mindenki másért vett ilyen autót. Én azért hogy kitapossam a belét és ha úgy van akkor darabokban viszem haza egy pályanapról. De legalább nem sokkolok senkit azzal, hogy naponta lemosva feltöltöm a csoportban hogy: Nézd autó. 

Én jól megvagyok a facebook csoport nélkül, de rossz látni hogy teljesen kinyírta a fórumot. A még rosszab, hogy nulla tartalommal sikerült ezt megtennie :(

Utolsó sorban. Engem sokan egy címeres fasznak tartanak. Például az NC cukkolás miatt vagy hogy nyíltan megmondom a véleményem, de ugyanúgy elvárom másoktól is. Feleségem szerint hiányzik belőlem az empátia. Lehet. De fárasztó isméltlések és hülyeséggel szemben nehéz empátiát kialakítani. 

- Moderálás. Nem egyszer ki lettem dobva mert olyat mondtam ami nem tetszett valakinek. Rendben. De pl az elnökség tagjai közöl nem egyszer olyan stílusban válaszolt valaki negatív véleményé hogy a bicska kinyílt a zsembemben, pedig én elég lazan kezelem a véleményeket. Na most akkor vagy mindenki fogja be a száját vagy mindenki azt mondhat amit akar. Mindenki egyenlő vagy senki.

- Pont a lényeget nem moderálja senki. Én több zárt témáju csoportban vagyok. Nem csak autósra gondolok. Ha ott valami teljesen irreleváns megosztás van az megy a levesbe. És ez így jó. Végtelen semmiről nem szóló bejegyzések elképesztően lezüllöszették azt a csoportot. Pacsi, szia, itt vagy?  Naponta 5x Milyen olajat (ilyenkor ölni tudtam volna). Milyen fék, milyen milyen milyen? Egy az hogy van kereső. Másik az hogy itt a fórum ahol 1000szer ki lett beszélve. Amikor ezt megemlítettem akkor többször megkaptam hogy "nincs kedvem keresni" (és ezt teljesen komolyan kaptam válasznak). Hogy kap az ilyen jogosítványt ha olvasni nem tud? A járó motorról berakott videó és hozzátéve hogy mennyibe kerül a javítás az már a non plus ultra. Vagy mondjuk az 1000. naplementés kép a ugyanarról az autóról. Jó mindenki másért vett ilyen autót. Én azért hogy kitapossam a belét és ha úgy van akkor darabokban viszem haza egy pályanapról. De legalább nem sokkolok senkit azzal, hogy naponta lemosva feltöltöm a csoportban hogy: Nézd autó. 

2019-08-03 11:04:17
Piotr

Piotr

Posztok: 6
Velünk: 1414 napja

Válasz erre: @Ordune #137693 nagyon szépen köszönöm smile  

aláírás

Piotr

2019-07-31 14:52:51
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Piotr #137669 

https://bit.ly/2SewJpj

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-07-30 11:15:10
Piotr

Piotr

Posztok: 6
Velünk: 1414 napja

Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a Belépési nyilatkozat hol érhető el? 

aláírás

Piotr

2019-06-28 8:06:51
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Padam #137154 

Semmi gond, köszi!

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-06-28 5:19:11
Padam

Padam

Posztok: 117
Velünk: 2667 napja

Szia. 

Eléggé későn észleltem, hogy idén még nem is fizettem tagdíjat.

Hétfőn ment az utalás Püspök Ádám néven. (NGB871).

Remélem nem gond. 

aláírás

Tiszakécske

2019-06-05 22:27:35
Ordune

Ordune

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-03-05 22:20:16
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Gyula #135357 

Szia Gyula, igazából ez a topik jobb lett volna:

http://www.miata.hu/forum/?tid=3832&page=8

smile

Ezt az oldalt még Gram, a Klub alapítója tette össze, aki bár továbbra is rendelkezik Miatával, már nem aktív tagja közösségünknek, így a honlap fejlesztése már egy ideje megállt.

Ennek érdekében jelenleg is folyik egy új oldal megalkotása, mely reményeink szerint még az első félévben el fog készülni. Ott figyelebe fogjuk venni az ötletedet, amit én kifejezetten jónak tartok. Lehet, hogy nem is lakcímet, de várost és Bp. esetén kerületet nyugodtan írhatna mindenki a profiljába.

Köszi és üdv, 
Ordune

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-03-05 20:00:01
Gyula

Gyula

Posztok: 374
Velünk: 2251 napja

Sziasztok !         Azt hiszem ez a megfelelő topic , hogy közzé tegyem ötletemet. Szerintem az adatlapunkon 

kellene egy kis bővítést végezni a személyes adatoknál. A név,telefonszám,email,skype, msn rovatot kibővíthetnénk

lakcím megjelenítésével.Aki nem illegalitásban él feltehetné , ezt is csak klubtagok láthatnák. A többi adat megadása is önkéntes volt eddig is , természetesen ez továbbra is így maradna. Ez a plusz infó sokat segíthetne

kis találkozók , alkalmi gurulások szervezésében. ! ?

Üdvözlet ! Szép időt és Jó utat mindenkinek !            Gyula

aláírás

TETEJETLEN 

2019-02-28 22:13:39
Ordune

Ordune

Sziasztok!

Az Egyesület tagdíja továbbra is 6.000 Ft/év.

Az Alapszabály értelmében az éves tagdíjat folyó év február végéig kell megfizetni.

Kérem, hogy aki még nem rendezte az idei tagdíját, az utalja át az Egyesület bankszámlájára:

Magyar MX-5 Klub Egyesület: 10918001-00000096-17160000 (UniCredit Bank)

A közleménybe írjátok bele: Tagdíj 2019.

Köszönjük szépen!

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2019-02-26 16:02:08
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Gyula #135192 

Rendben, köszi!

aláírás