Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Magyar MX-5 Klub Egyesület    |   << vissza

Magyar MX-5 Klub Egyesület

2018-02-20 22:29:35
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5191 napja

Válasz erre: @szopeti #128195 

Üdv újra közöttünk! smile  

Sajnos nem tudunk mentesíteni az előírások alól, amelyek az Alapszabályban lettek rögzítve.
Mindenkinek kell 3 ajánlás, pusztán a tavalyi évben rendezett találkozókon részt vett és jelentkezésüket leadó MX-5 tulajdonosok a szükséges 3 ajánlást megkapták a klub elnökségétől.

De nem hiszem, hogy olyan nagy gondot jelentene 3 ajánlás begyűjtése, csak kicsit foglalkozni kell vele. smile

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2018-02-20 21:55:23
szopeti

szopeti

Posztok: 7
Velünk: 2450 napja

Sajnos lemaradtam az év végi 2 rendezvényről, ami mentesítene az ajánlásoktól. Épp nem volt MX-5--ösöm. De, nyolc hónap keresgélés után, ma már van :-)

Nem lehetne kivételt tenni? Vagy kiterjeszteni a 2018-as szezonnyitóra. Én szívesen belépnék és örülnék, ha már a kedvezményes díjjal mehetnék a szezonnyitóra.

Ja, és engem mindenki ismer... Nekem köszönhetitek Halasi Zolit a klubban :-) Én adtam el neki az NA-mat

Történet:

Sajnos lemaradtam az év végi 2 rendezvényről, ami mentesítene az ajánlásoktól. Épp nem volt MX--ösöm. De, nyolc hónap keresgélés után, ma már van :-)

Nem lehetne kivételt tenni? Vagy kiterjeszteni a 2018-as szezonnyitóra. Én szívesen belépnék és örülnék, ha már a kedvezményes díjjal mehetnék a szezonnyitóra.

Ja, és engem mindenki ismer... Nekem köszönhetitek Halasi Zolit a klubban :-) Én adtam el neki az NA-mat

2018-02-13 22:22:19
chass

chass

Posztok: 78
Velünk: 2794 napja

Válasz erre: @Ordune #127914 

OK, köszönöm, holnap délelőtt hívlak, ha Neked is jó!

2018-02-13 22:19:27
Ordune

Ordune

Válasz erre: @chass #127910 

Szia!

Megkaptam, olvastam, beszéljünk holnap telefonon! smile

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2018-02-13 22:08:27
chass

chass

Posztok: 78
Velünk: 2794 napja

Sziasztok!

Küldtem egy levelet 9-én az info@miataklub.hu-ra, de nem érkezett rá válasz. Ha esetleg valami miatt nem kaptátok meg, akkor jelezzétek és újraküldöm.

Köszi! 

2018-02-09 21:07:32
BCapelluti

BCapelluti

Posztok: 371
Velünk: 2241 napja

Válasz erre: @Ordune #127744 

Aki kéri, hozzájárul, neki tudsz küldeni. A belépési nyilatkozatot ki kell egészíteni egy adatkezelési hozzájárulással, és akkor minden működik. A régi tagok meg ugyanígy tudnak nyilatkozni a hozzájárulásról. (És ez történhet differenciáltan is innentől kezdve.)

2018-02-09 20:29:03
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Kisvakond #127721 

Hidd el ez engem/minket is bosszant.

Ráadásul hírlevelet sem fogunk tudni küldeni... sad

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2018-02-09 9:58:21
Kisvakond

Kisvakond

Posztok: 50
Velünk: 2379 napja

Válasz erre: @BCapelluti #127719 
Jogos.

Csak engem annyira bosszantanak az ilyen, számomra értelmetlennek tűnő, rengeteg energiát felemésztő és költséget generáló jogszabályok, hogy néha ki kell fejeznem az ellenérzéseim ezekkel kapcsolatban. smile  

2018-02-09 9:51:30
BCapelluti

BCapelluti

Válasz erre: @Kisvakond #127714 

Tök egyszerű, Te ezzel adtál egy megfelelő, kifejezett hozzájárulást ahhoz, hogy nyilvánosságra hozzák, hogy Te tag vagy. Ez a kérdés egyébként alapszabályban, belépési nyilatkozatban jól rendezhető. Amíg így-vagy úgy nincs elvarrva, addig ez necces. 

2018-02-09 9:30:36
Kisvakond

Kisvakond

Válasz erre: @BCapelluti #127702 

Teljes nyugalommal várnám. Nem tartom veszélyesnek, hogy egy néhány tucat fős, minimális költségvetéssel rendelkező egyesületet ellenőrizzenek addig, amíg ki nem múlik ez a túlbürokratizált jogszabály. (20 év...?)

Lehet bonyolítani az életet GDPR-rel, meg ilyenekkel, de én próbálnám nem korlátozni magam idióta brüsszeli bürokraták felesleges és életszerűtlen hülyeségeivel, amíg ez lehetséges. (MX5-ben ülök, rajta a klub matricája, a facebookon megosztok mindent. Ezek után annyira életszerűtlen, hogy sérti a személyiségi jogaimat egy nickname közzététele, amiből kitalálják, hogy az MX5 Klub Egyesület tagja vagyok.)

Más szóval lehet ! , hogy jogilag esetleg kifogásolható, de ez számomra olyan, mint amikor a tök üres úton a rég befejezett útépítés mellett kint van a hatvanas tábla. Az arra járók zöme bizony bevállalja a 90-et.

De szerencsére erről az Egyesület vezetőinek kell dönteniük, nem nekem. Bárhogy döntenek, én elfogadom. Lényeg, hogy március 24-25-én jó idő legyen!

2018-02-09 7:29:12
BCapelluti

BCapelluti

Válasz erre: @Kisvakond #127698 

És várnál az adatvédelmi hatóság eljárására, május 25-e után pedig giga-bírságjára is? Nincs erre vonatkozó adatkezelési jogcíme az egyesületnek.

2018-02-09 6:51:24
Kisvakond

Kisvakond

Válasz erre: @BCapelluti #127696 
Én tenném.

2018-02-09 1:22:47
BCapelluti

BCapelluti

Válasz erre: @Ordune #127683 

Taglista megosztása: Ha nem járult hozzá a tag előtte írásban, hogy nyilvánosságra hozhatja az Egyesület, akkor én nem tenném.

2018-02-08 21:55:24
Ordune

Ordune

Ripley, 2018-02-07 19:13:05

Van-e taglista valahol, valamilyen formában, vagy van-e, terveztek-e valamilyen jelölést itt a fórumon az egyesületi tagok megkülönböztetésére? 

A kivonaton a kívül a teljes alapszabály valahol elérhető-e?Legyen az bármilyen terjedelmű. 

Mi a helyzet akkor, ha a fórumban említett február végi idő után válik valaki egyesületi taggá, amire a téli passzív időszak után felpörgő találkozó szezonban minden bizonnyal nagy az esély, akkor az éves díj arányos része lesz a tagdíj, vagy a teljes éves összeg? Tudom, hogy a tavalyi rövid évre a 6000 volt igaz, de a 2018-as évre erről még nem láttam infót. 

Előre is köszönöm a válaszokat! 

Folyamatban van az oldal modernizálása, ott tervezzük az egyesületi tagok megjelölését, de ez csak a Nick-ekre fog vonatkozni.

A teljes szöveg egyelőre sehol sincs feltéve.

A tagdíj éves, teljesen mindegy, hogy január 1-én lépsz be, vagy december végén.

https://www.facebook___3k/1514994308579911/

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Van-e taglista valahol, valamilyen formában, vagy van-e, terveztek-e valamilyen jelölést itt a fórumon az egyesületi tagok megkülönböztetésére? 

A kivonaton a kívül a teljes alapszabály valahol elérhető-e?Legyen az bármilyen terjedelmű. 

Mi a helyzet akkor, ha a fórumban említett február végi idő után válik valaki egyesületi taggá, amire a téli passzív időszak után felpörgő találkozó szezonban minden bizonnyal nagy az esély, akkor az éves díj arányos része lesz a tagdíj, vagy a teljes éves összeg? Tudom, hogy a tavalyi rövid évre a 6000 volt igaz, de a 2018-as évre erről még nem láttam infót. 

Folyamatban van az oldal modernizálása, ott tervezzük az egyesületi tagok megjelölését, de ez csak a Nick-ekre fog vonatkozni.

A tagdíj éves, teljesen mindegy, hogy január 1-én lépsz be, vagy december végén.
https://www.facebook.com/notes/miatahu-magyar-mx-5-klub/magyar-mx-5-klub-egyes%C3%BClet-tudnival%C3%B3k/1514994308579911/

https://www.facebook.com/notes/miatahu-magyar-mx-5-klub/magyar-mx-5-klub-egyes%C3%BClet-tudnival%C3%B3k/1514994308579911/

2018-02-08 21:47:29
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Vinczeg #127679 

Sziasztok!

Az ajánlólapot nemsokára feltöltöm, és megosztom. Sajnos amíg az oldal a régi, gondot okoz a letölthető dokumentumok elhelyezése.
Azonban lényegében nem is feltétlenül szükséges a sablonszövegünket használni, elég 3 db ajánlólevél.

Taglistát nem biztos, hogy meg fogok tudni osztani, adatvédelmi okokból, mindenesetre holnap megkérdezek egy jogászt.
Máskülönben ajánlást olyantól illik kell kérni, akit ismertek, hiszen ezért van kitalálva az ajánlás rendszere. Akiket ismertek, azokat kérdezzétek meg, hogy tagok-e és ha igen, akkor ajánlanának-e benneteket. Ennyi. smile  

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Válasz erre: @Vinczeg #127679 

Sziasztok!

Az ajánlólapot nemsokára feltöltöm, és megosztom. Sajnos amíg az oldal a régi, gondot okoz a letölthető dokumentumok elhelyezése.
Azonban lényegében nem is feltétlenül szükséges a sablonszövegünket használni, elég 3 db ajánlólevél.

Taglistát nem biztos, hogy meg fogok tudni osztani, adatvédelmi okokból, mindenesetre holnap megkérdezek egy jogászt. Mindenesetre ajánlást olyantól illik kell kérni, akit ismertek, hiszen ezért van kitalálva az ajánlás rendszere. Akiket ismertek, azokat kérdezzétek meg, hogy tagok-e és ha igen, akkor ajánlanának-e benneteket. Ennyi. :)