Vinczeg
Velünk: 2674 napja
Most, hogy már én is tag vagyok a fórumon, elkezdtem gondolkodni a következő szinten a rendes egyesületi tagságon. Alapos mérnökember lévén minden elérhető forrást átböngésztem információkért. Láttam, és elolvastam a kivonatot az alapszabályból a facebook-on, meg itt a fórumban is. Még a tavaly októberi évadzárón begyűjtöttem a jelentkezési lapot, de látom, hogy le is lehet tölteni. Azonban némi plusz információra lenne még szükségem. Illetve lehet, hogy ez másoknak is segíthet majd a jövőben. Mindenképp az építő jelleg vezérel!
Szóval, a kérdéseim, és előre is elnézést, ha én mulasztottam el elolvasni valamit, ami választ adott rájuk korábban:
A kivonat 5.4-es pontjában szereplő ajánlólapot le lehet tölteni valahonnan, vagy a megszerzésének mi a módja? Esetleg csak a már rendes tagok férhetnek hozzá, és tudnak adni?
Van-e taglista valahol, valamilyen formában, vagy van-e, terveztek-e valamilyen jelölést itt a fórumon az egyesületi tagok megkülönböztetésére?
A kivonaton a kívül a teljes alapszabály valahol elérhető-e?Legyen az bármilyen terjedelmű.
Mi a helyzet akkor, ha a fórumban említett február végi idő után válik valaki egyesületi taggá, amire a téli passzív időszak után felpörgő találkozó szezonban minden bizonnyal nagy az esély, akkor az éves díj arányos része lesz a tagdíj, vagy a teljes éves összeg? Tudom, hogy a tavalyi rövid évre a 6000 volt igaz, de a 2018-as évre erről még nem láttam infót.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Vinczeg