Sziasztok, Szia Tomi!
Már régóta foglakoztat egy gondolat, és lehet, hogy más is hasonlóan gondolkodik. Én abba a körbe tartozom (valószínűleg nem vagyok egyedül), aki nem sűrűn írogat ide az oldalra, DE ettől függetlenül több mint lelkes olvasója vagyok kivétel nélkül minden témának, talán néha már túlzás is, hogy napi szinten hányszor nézek rá az oldalra. Nem vagyok facebook tag, és épp ezért fontos minden információ, vagy group buy lehetőség a hobbimmal kapcsolatban, mert igen, nem meglepő a család és a munka után nekem is a kis MX-5-öm a legfontosabb. Sajnos találkozókra időhiány miatt eddig sem jutottam el, és látva a tervezett dátumokat már előre tudom, hogy ez most is várat magára. De ami késik, nem múlik...
Mivel klubtagként sem tudok úgy részt venni a találkozókon, ahogy az elvárható lenne (legalábbis a saját lelkiismeretem szerint), így egyesületi tagnak jelentkezésemet is túlzásnak tartanám. Viszont ez nem jelenti azt, hogy TÁMOGATÓNAK ne jelentkezhessek, főleg azért mert kedvenc miata.hu oldalam jövőjét ily módon én is segíthetem.
Gondolom, illetve remélem semmi akadálya sincs, hogy az általatok megadott bankszámla számra az egyesületi tagdíjat, mint támogatást befizessem, ezzel is segítve munkátokat.
Üdvözlet és köszönet minden miata.hu fórumozónak, hiszen nélkületek ezek a fenti sorok sem születtek volna meg!