Máté98
Velünk: 1885 napja
Még él a lehetőség hogy elmondjátok mit gondoltok! :D
SMX TEAM
Elnökségi tag
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Még él a lehetőség hogy elmondjátok mit gondoltok! :D
SMX TEAM
Elnökségi tag
Kedves MX-5-ös Közösség!
Szeretnénk megkérni Benneteket, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsétek a munkánkat.
A kitöltésre a következő egy hetet biztosítjuk, azaz 2023.05.30-án éjfélig elérhető a kérdőív.
Nagyon szépen köszönjük előre is Mindenkinek, aki kitölti.
SMX TEAM
Elnökségi tag
A MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület éves rendes közgyűlését 2023.06.04. vasárnap, 17:00 órakor tartja online.
Az Egyesület tagjainak az imént küldtük ki a részleteket e-mailben. Amennyiben egyesületi tag vagy, de mégsem kaptál e-mailt, kérlek jelezd itt nekem.
Köszönöm
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
|
Ebben is igazad van.
Most pedig gurulok egyet 71 másik miatával.
Mire gondolsz? Hitegetésre? Az senkinek nem megy olyan jól mint neked. Magasan a léc.
Igazad van.
Hogy is gondolhattam komolyan, hogy a kritizáláson és a mocskolódáson kívűl bármi másra is hajlandó lennél…
Igazad van.
Igazad van.
Hogy is gondolhattam komolyan, hogy a kritizáláson és a mocskolódáson kívűl bármi másra is hajlandó lennél?
Amit már jól telefingtál? Ugye csak viccelsz...
Nem kell újat csinálni, szívesen átadom a helyem, gyere vedd át.
Szia, írtam Neked mailt a privát mailemről, mert nem kaptam meg a leveledet.
sajnálom, de abszolút megértem, mert olyan lenne egy kicsit, mint felhúzni más mosatlan alsógatyáját. Plusz ez már egy jó ideje szaros is. Lehet csinálni kellene egy tök új dolgot nem?
Üdv a klubban. :D Majd három év múlva térjünk vissza erre
Szia Ordune!
Épp három hete küldtem el a kérvény draftokat. Tudtatok velük foglalkozni? Kiküldtétek?
Bevallom, hogy a visszajelzések hiánya a minimumra sodorta a kezdeti lelkesedésem.
Persze, semmi kapkodás. Amíg nem látjuk a számokat, addig csak tervezgetünk. Tegnap este küldtem mailt a miata.hu-s email címedre.
Persze, semmi kapkodás. Amíg nem látjuk a számokat, addig csak tervezgetünk.
Szia,
Szerintem a legfontosabb, hogy ne kapkodjunk, mert azzal hamar kellemetlen szituációkban találhatjuk magunkat.
Egyeztetni kell a feladatokról, teendőkről és azok felelőseiről, mert különben könnyen kárba veszhet a rengeteg pozitív energia.
A szalonokat, szervizeket első körben mindenképpen az importőr (MMH) vonaláról lenne szerintem érdemes megkeresni. Már felvettem velük a kapcsolatot, amint lesz infóm, megosztom.
A Kormányhivatalhoz 2 különböző úton is találtam kapcsolatot. Ott is megpróbálok a jövő hétre infót szerezni.
Beszéljünk.
Szia,
Szerintem a legfontosabb, hogy ne kapkodjunk, mert azzal hamar kellemetlen szituációkban találhatjuk magunkat.
Egyeztetni kell a feladatokról, teendőkről és azok felelőseiről, mert különben könnyen kárba veszhet a rengeteg pozitív energia.
A szalonokat, szervizeket első körben mindenképpen az importőr (MMH) vonaláról lenne szerintem érdemes megkeresni. Már felvettem velük a kapcsolatot, amint lesz infóm, megosztom.
A Kormányhivatalhoz 2 különböző úton is találtam kapcsolatot. Ott is megpróbálok a jövő hétre infót szerezni.
Beszéljünk.
Igen, ismerem őt.
Szia,
Igen, ismerem őt.
Beszéljünk.