Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Magyar MX-5 Klub Egyesület    |   << vissza

Magyar MX-5 Klub Egyesület

2020-03-12 17:39:47
Balladar

Balladar

Posztok: 42
Velünk: 1369 napja

Válasz erre: @Nyiri #140474 

Egy beszélgetés zsák utcája, amikor mondatokat és szavakat kiemelnek a szövegkörnyezetükből és elkezdik azok negatív hatássá formálni. Te pont ezt csinálod! Próbáld meg átolvasni és a sértettséget kizárva magadból, értelmezni azt amit írtam, és egészen biztos vagyok benne, hogy más aspektusból fogod látni a lényeget. 

Mindenkinek lehet véleménye, meglátása, tanácsa,(sőt, szerintem mindenki ezt is várja) ami nem degradáló és nem támadó szándékú, hiszen a mi dolgunk az elnökség felé az az, hogy visszajelzést adjunk, hogy min változtassanak, hogy még jobb legyen ez a közösség építő kritikával és nem fikázva! Az elnökség dolga pedig, hogy ezeket alapul véve kielégítsék az igényeinket. Szerintem ez tök egyszerű.

És hát nézd! Ha moziba akarsz menni akkor meg kell vedd a jegyet! (Tagnak kell lenni ahhoz, hogy a programokon részt vehes) A Tescoba sem kapsz ingyen semmit mert kiváltottad a klubkártyát....Sajna az élet így működik, így működött és így is fog működni. Ez azért nem egy nagy varázslás....

2020-03-11 15:30:13

Nyiri

Posztok: 686
Velünk: 2358 napja

Válasz erre: @Balladar #140458 

Mikor töröltem a topikom úgy döntöttem kiszállok ebből az agyrémből. Átmegyek readonly-ba. De miket most írtál jól leírja, hogy mivé fog alakul ez az egész a jövőben.

"Amiben az Elnökség(már bocsánat) nagyot hibázik az az hogy túl komolyan vesz olyan kritikákat amiket pont, hogy el kéne engedni nem pedig beleállni. Majd megvédenek Titeket azok a Tagok akik 100%-an meg vannak elégedve a munkátokkal."

Ez egy klub, egyesület. Tag lehet az aki befizeti a díjat. Oké. De ez ne járjon semmivel. Mármint nem lehet véleménye se? Csak ha pozitív? Tehát azok véleményét teljesen ignorálni kell akik nem értenek egyet? Majd a többség akiknek minden mindig jó úgy is elnyomja? Csodálatos jövőkép.

"Én 100%-ig támogatom azt az elvet, hogy elsősorban a Tagokért és másod sorban a látogatókért!" - Pont a fentiek miatt vannak jó páran akik tagok voltak és most már nem azok. Látogatók lettek és később már azok sem lesznek. De nem gond. Majd a 100%-ig támogatók elnyomják/pótolják Őket.

Idén újra el akartam olvasni az Állatfarm című remekművet aztán az 1984-t. De látom felesleges. Az élet megírja magától.

Történet:

Mikor töröltem a topikom úgy döntöttem kiszállok ebből az agyrémből. Átmegyek readonly-ba. De miket most írták jól leírja, hogy mivé fog alakul ez az egész a jövőben.

"Amiben az Elnökség(már bocsánat) nagyot hibázik az az hogy túl komolyan vesz olyan kritikákat amiket pont, hogy el kéne engedni nem pedig beleállni. Majd megvédenek Titeket azok a Tagok akik 100%-an meg vannak elégedve a munkátokkal."

Ez egy klub, egyesület. Tag lehet az aki befizeti a díjat. Oké. De ez ne járjon semmivel. Mármint nem lehet véleménye se? Csak ha pozitív? Tehát azok véleményét teljesen ignorálni kell akik nem értenek egyet? Majd a többség akiknek minden mindig jó úgy is elnyomja? Csodálatos jövőkép.

"Én 100%-ig támogatom azt az elvet, hogy elsősorban a Tagokért és másod sorban a látogatókért!" - Pont a fentiek miatt vannak jó páran akik tagok voltak és most már nem azok. Látogatók lettek és később már azok sem lesznek. De nem gond. Majd a 100%-ig támogatók elnyomják/pótolják Őket.

Idén újra el akartam olvasni az Állatfarm című remekművet aztán az 1984-t. De látom felesleges. Az élet megírja magától.

2020-03-10 23:52:42
Ordune

Ordune

Posztok: 7389
Velünk: 5072 napja

Azt hiszem igazad van, megfogadom a tanácsodat.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Azt hiszem igazad van. 

2020-03-10 23:07:56
Balladar

Balladar

Posztok: 42
Velünk: 1369 napja

Igen kevés ideje vagyok köztetek, főleg az előttem szólókhoz képest. Igazándiból elég keveseteket ismerek, sőt szinte senkit!! Most léptem be illetve a szezonnyitón leszek teljes körű tag, így vajmi keveset is tudok a klub életében forgó dolgokról, DE EGY BIZTOS!! Így, hogy olvasom ezeket a sorokat a vitákról és az elnökség helyzetéről egyszerűen agyrém az egész!

Teljesen úgy érzem magam mintha egy Multi Gigamegavállalat Elnökségi tagjai vitatkoznának egymással, aminek sokmilliárd eurós bevétele van és mindenki a pénzt akarja!

Rengeteget visszaolvastam, hogy egy adott vitában fel tudjam venni a fonalat egy adott témában.

En teljes körű tag akarok lenni mert nagyon megszerettem ezt a kisautót és a vele járó dolgokat, de ha valaki aki olvassa ezeket a megszólalásokat és egy picit is érzékenyebb, úgy elhúzza a csíkot mint a pinty, mert ilyen mapetsohwba nem akar részt venni senki. Már bocsánat minden tiszteletem a tiétek, és nem akartam ezzel senkit sem megsérteni, de picit gondoljatok már bele, hogy valójában min is vitatkoztok állandóan. TÉNYLEG EKKORA JELENTŐSÉGÜK VANNAK EZEKNEK A DOLGOKNAK, HOGY OLDALAKON KERESZTÜL NYÍRJÁTOK EGYMÁST? 

Én ami rendezvényeken voltam az mindegyik nagyon tetszett (egy dolgot kivéve, hogy valahányszor elindul a csapat az adott helyről, mindenki nyomja neki mint állat, szétszakad a banda és aki nem ismeri a környéket az becumizza, mert nem talál oda ahova tart a csapat, és nagyjából mehet egyedül autózni), tök mindegy, hogy Jóska, Pista, vagy Mari rendezi az összejöveteleket, mi jelentősége van? Amennyit láttam, szerintem jól csináljátok amit csináltok és az a leg fontosabb, hogy irigylésre méltó elkötelezettséggel vagytok a klub iránt. 

Az, hogy annak idején miért egyesületet alapítottatok, mára már semmi jelentősége nincs, teljesen felesleges ezen a csonton rágódni.

Én egy probléma esetén a személyes megbeszélés híve vagyok, nem pedig az irogatásé. Szóval ha valójában valakinek ekkora, valós, problémái vannak az elnökséggel, akkor azt személyesen kéne megbeszélni velük és nem oldalakon keresztül, sértettet játszani a forumon, hiszen ez a klub a szórakozás, kikapcsolódás, és a jó életérzés miatt alakult, és aki be akar lépni az ezért akar belépni nem pedig azért, hogy olvassa a gyerekded vitatkozásokat...

Amiben az Elnökség(már bocsánat) nagyot hibázik az az hogy túl komolyan vesz olyan kritikákat amiket pont, hogy el kéne engedni nem pedig beleállni. Majd megvédenek Titeket azok a Tagok akik 100%-an meg vannak elégedve a munkátokkal. És már megbocsáss Ordune de olyat írni, hogy majd a választáson....meg 2-2,5 hónap....és már komolyan gondolkodom rajta....Elnök nem írhat ilyet! Ha 100%-an teszitek amit tesztek akkor a Ti elkötelezettségetek mellett senkinek sem tartoztok magyarázattal, ha kívül álló okok miatt porszem kerül egy gépezetben. Na és hogyha tévedtek? És ha valamit rosszul szerveztek meg? Mi van akkor? Majd a következő jobb lesz!!

Én 100%-ig támogatom azt az elvet, hogy elsősorban a Tagokért és másod sorban a látogatókért!

Történet:

Igen kevés ideje vagyok köztetek, főleg az előttem szólókhoz képest. Igazándiból elég keveseteket ismerek, sőt szinte senkit!! Most léptem be illetve a szezonnyitón leszek teljes körű tag, így vajmi keveset is tudok a klub életében forgó dolgokról, DE EGY BIZTOS!! Így, hogy olvasom ezeket a sorokat a vitákról és az elnökség helyzetéről egyszerűen agyrém az egész!

Teljesen úgy érzem magam mintha egy Multi Gigamegavállalat Elnökségi tagjai vitatkoznának egymással, aminek sokmilliárd eurós bevétele van és mindenki a pénzt akarja!

Rengeteget visszaolvastam, hogy egy adott vitában fel tudjam venni a fonalat egy adott témában.

En teljes körű tag akarok lenni mert nagyon megszerettem ezt a kisautót és a vele járó dolgokat, de ha valaki aki olvassa ezeket a megszólalásokat és egy picit is érzékenyebb, úgy elhúzza a csíkot mint a pinty, mert ilyen mapetsohwba nem akar részt venni senki. Már bocsánat minden tiszteletem a tiétek, és nem akartam ezzel senkit sem megsérteni, de picit gondoljatok már bele, hogy valójában min is vitatkoztok állandóan. TÉNYLEG EKKORA JELENTŐSÉGÜK VANNAK EZEKNEK A DOLGOKNAK, HOGY OLDALAKON KERESZTÜL NYÍRJÁTOK EGYMÁST? 

Én ami rendezvényeken voltam az mindegyik nagyon tetszett (egy dolgot kivéve, hogy valahányszor elindul a csapat az adott helyről, mindenki nyomja neki mint állat, szétszakad a banda és aki nem ismeri a környéket az becumizza, mert nem talál oda ahova tart a csapat, és nagyjából mehet egyedül autózni), tök mindegy, hogy Jóska, Pista, vagy Mari rendezi az összejöveteleket, mi jelentősége van? Amennyit láttam, szerintem jól csináljátok amit csináltok és az a leg fontosabb, hogy irigylésre méltó elkötelezettséggel vagytok a klub iránt. 

Az, hogy annak idején miért egyesületet alapítottatok, mára már semmi jelentősége nincs, teljesen felesleges ezen a csonton rágódni.

Én egy probléma esetén a személyes megbeszélés híve vagyok, nem pedig az irogatásé. Szóval ha valójában valakinek ekkora, valós, problémái vannak az elnökséggel, akkor azt személyesen kéne megbeszélni velük és nem oldalakon keresztül, sértettet játszani a forumon, hiszen ez a klub a szórakozás, kikapcsolódás, és a jó életérzés miatt alakult, és aki be akar lépni az ezért akar belépni nem pedig azért, hogy olvassa a gyereked vitatkozásokat...

Amiben az Elnökség(már bocsánat) nagyot hibázik az az hogy túl komolyan vesz olyan kritikákat amiket pont, hogy el kéne engedni nem pedig beleállni. Majd megvédenek Titeket azok a Tagok akik 100%-an meg vannak elégedve a munkátokkal. És már megbocsáss Ordune de olyat írni, hogy majd a választáson....meg 2-2,5 hónap....és már komolyan gondolkodom rajta....Elnök nem írhat ilyet! Ha 100%-an teszitek amit tesztek akkor a Ti elkötelezettségetek mellett senkinek sem tartoztok magyarázattal, ha kívül álló okok miatt porszem kerül egy gépezetben. Na és hogyha tévedtek? És ha valamit rosszul szerveztek meg? Mi van akkor? Majd a következő jobb lesz!!

Én 100%-ig támogatom azt az elvet, hogy elsősorban a Tagokért és másod sorban a látogatókért!

2020-03-08 10:28:26
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Gyula #140404 

Minden info megtalálható itt: https://www.facebook___en/2766883213391008/
TAGGÁ VÁLÁS FOLYAMATA
  1. Töltsd le és ismerd meg az Egyesület alapszabályát.
  2. Töltsd le a belépési nyilatkozatot.
  3. Hiánytalanul töltsd ki a belépési nyilatkozatot.
  4. Szerezd meg három egyesületi tag ajánlását, azaz töltesd ki velük az Ajánlólapot.
    Fontos: 3 egyesületi tag ajánlása szükséges, nem elég, ha valaki a miata.hu-n klubtag!
  5. Küldd el a hiánytalanul kitöltött és aláírt belépési nyilatkozatot és a 3 ajánlólapot az kapcsolat@miataklub.hu email címre.
  6. A belépési nyilatkozatod beérkezését visszaigazoljuk.
  7. Utald át a 2020. évi tagdíjat.
  8. A következő találkozón átadjuk részedre az Egyesület tagsági kártyáját.
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
Egyesület Alapszabály kivonat:
https://tinyurl.hu/uxsm/
Egyesület belépési nyilatkozat sablon:
https://tinyurl.hu/jrUk/
Egyesületi ajánlás sablon:
https://tinyurl.hu/jHG9/

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Válasz erre: @Gyula #140404 

TAGGÁ VÁLÁS FOLYAMATA
  1. Töltsd le és ismerd meg az Egyesület alapszabályát.
  2. Töltsd le a belépési nyilatkozatot.
  3. Hiánytalanul töltsd ki a belépési nyilatkozatot.
  4. Szerezd meg három egyesületi tag ajánlását, azaz töltesd ki velük az Ajánlólapot.
    Fontos: 3 egyesületi tag ajánlása szükséges, nem elég, ha valaki a miata.hu-n klubtag!
  5. Küldd el a hiánytalanul kitöltött és aláírt belépési nyilatkozatot és a 3 ajánlólapot az kapcsolat@miataklub.hu email címre.
  6. A belépési nyilatkozatod beérkezését visszaigazoljuk.
  7. Utald át a 2020. évi tagdíjat.
  8. A következő találkozón átadjuk részedre az Egyesület tagsági kártyáját.
2020-03-08 9:23:16
Gyula

Gyula

Posztok: 374
Velünk: 2252 napja

Válasz erre: @Fhiscbed #140391 

Ajánlom kedves barátomat,Fhiscbed miatársunkat egyesületi tagnak !

( Mi a hivatalos etikettje ennek az eljárásnak ?)

aláírás

TETEJETLEN 

2020-03-07 19:47:47
sYg75

sYg75

Posztok: 79
Velünk: 2236 napja

Tőlem is kapsz! Ha emlékszel, én ültem tőled balra Csepelen! 

Már akkor mondtam, ha nem is mindenben értek egyet az egyesületi dolgokkal, elfogadom hogy ebbe az irányba indultunk és beléptem, mert fontosnak éreztem, hogy a belépésemmel támogassam a csapatot, még akkor is, ha jó szokásomhoz híven sehova nem jutok el smile

Véleményem szerint nem lesz rossz amit Tomiék próbálnak,  szerintem simán működhet az egyesületi szűkebb rendezvények és a random szervezett össznépi gurulások, jótékonysági utak, vagy akár a Coyote tour is egymás mellett!

Üdv, Gy.

2020-03-07 14:12:56
bagoly

bagoly

Posztok: 905
Velünk: 2678 napja

Tőlem megkapod, de csak ha szuper-sapkában leszel! (Mint mindig)

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2020-03-07 14:03:33
Ordune

Ordune

Vedd le kérlek a nyilatkoztot, mert tele van személyes adattal, és küldd el inkább e-mailben, mint mindenki más.

köszönöm

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-03-07 14:12:29
Fhiscbed

Fhiscbed

Posztok: 330
Velünk: 3064 napja

Összegezve, ezen anomáliáknak csak úgy vethetek véget ha belépek és belülről zárt körben más megvilágításba helyezem a klub dolgait-tevőleges részvételemmel. Kérek három ajánlást mert nem tudom hogy ki tag és ki nem az.

aláírás Fhiscbed

Történet:

Összegezve, ezen anomáliáknak csak úgy vethetek véget ha belépek és belülről zárt körben más megvilágításba helyezem a klub dolgait-tevőleges részvételemmel. Kérek három ajánlást mert nem tudom hogy ki tag és ki nem az.

2020-03-07 12:02:14
bagoly

bagoly

Posztok: 905
Velünk: 2678 napja

"Repül a nehéz kő, ki tudja hol áll meg". Bocsánatot kérek, hogy ekkora cunamit okoztam, de hazudnék, ha nem örülnék neki.

Kedves Tamás! Nem találom a pontos mondatodat, de 90%-ig szó szerinti idézet Tőled: Mi megalkottuk a kereteket, lehetőségeket, a tartalommal való megtöltés minden tag dolga, feladata.  Nagyon igaz. A saját szerény eszköztárammal én is igyekeztem. Volt nagyon sikeres és volt totál érdektelenségbe fulladt próbálkozásom. A meló ugyanaz, csak az utóbbinál hiába. Nagyon rosszul esett, talán még meg is sértődtem (pedig azoknak sosincs igaza). Szóval erre az érdektelenségre céloztam a 39%-al.

Igazság szerint, amit borzasztó nehéz kezelni az, hogy homlokegyenest más irányú elképzelések vannak a Klubban/Egyesületben: állandóan bütykölő (nem javító!), teljesítmény növelő, versenyző, túrázó... és még ezek kombinációi. Lehetetlen mindenkinek a kedvére tenni. Talán cinikusnak hat, de más aspektusból csoportosítva: van pénze, de nincs ideje, van ideje, de nincs pénze, se ideje, se pénze, a legkisebb csoport, akinek van ideje, pénze. Ha ezt mind összerakod... elképzelni sem tudom hogy lehetne jól csinálni.

Egyébként amit 140363-ban leírtam fenntartom. Fenti sorokat pedig nem seggnyalásból írtam, aki ismer, tudja a hízelgés az utolsó tulajdonság, ami rám jellemző.

Te pedig meg ne próbálj lemondani, még egy ilyen ÖRÜLT, aki ezt fölvállalná nincs.

Bagoly, Tagszám 18

aláírás

A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.

2020-03-07 11:50:44
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5508 napja

aláírás May the Fairy be with You!
2020-03-07 11:38:35
Ordune

Ordune

Válasz erre: @jani #140383 

Szia Jani, 

köszönöm a kedves soraidat, nagyon jól esik!

Lemondásról nincs szó, amit július végéig vállaltam, azt végigcsinálom, de a folytatásban már erős kérdőjelek vannak bennem.

Egy ideje már, de a tavalyi Hungaroring óta biztosan, több az epe, a szomorúság, a csalódottság, mint az öröm. 
Lehet, hogy itt az ideje azt az időt, amit a szabadidőmből ezzel töltök inkább magára az autózásra szánni. 

Senki sem pótolhatatlan, pláne nem én. 
No mindegy, ezt nekem kell megszülnöm. A tisztújításig van még 2-2,5 hónap hátra, addig van még időm gondolkodni. 

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-03-07 11:29:55
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Fhiscbed #140384 

Teljesen félreérted a dolgot.

Nincs erőszakos belépésre sarkallás, sosem volt, csupán arról van szó, hogy a Klub elsősorban a tagjainak és csak másodsorban a szimpatizánsoknak szolgálja az érdekeit.

Rengetegszer elmondtuk, leírtuk, hogy ekkora méretben ezt már nem lehetett magánemberként szervezni, finanszírozni, ezért kellett a Klub mögé egy jogi személy. Értem, hogy szerinted erre egy céget kellett volna létrehozni és akár profitorientált alapon szervezni tovább a Klub életét (hogy ne legyen megosztás), azonban én ezt anno nem tartottam elfogadhatónak, és az a 11 tag, akivel együtt alapítottuk az Egyesületet ezt szintén így gondolta. Ezt az álláspontomat továbbra is fenntartom.

Azzal pedig nem tudok mit kezdeni, hogy vagytok jó páran, akiknek averziója van aziránt, hogy elköteleződjetek annyira, hogy belépjetek egy olyan civil szervezetbe, amelynek célkitűzése a hobbitok minél jobb megélése. Addig jó volt a Klub, meg a matrica, ameddig azt Gram, majd aztán én, a saját pénzünkből, egyedül szerveztük, amikor aztán lett egy demokratikusabban működő szervezet az egész mögött (amely vezetői leszavazhatóvá, sőt, leválthatóvá váltak) már nem volt kóser a dolog.

Azzal a megállapításoddal pedig, hogy a Klub a romjaiban van szintén nem értek egyet. Azt el tudom fogadni, hogy te ezt úgy érzed, de attól még ez messze nincs így. Sosem volt még annyi program, mint tavaly, és az idei év is hasonlóan mozgalmasnak tűnik. Az Egyesület megalapítása óta sok sikeres, rengeteg MX5 tulajdonost megmozgató rendezvényen van túl. Sikerült több alkalommal is felvinni ezeket a remek gépsárkányokat a Hungaroringre, voltunk Kakucson, kirándultunk itthon, és szerte szét Európában. Vendégül láttunk számos külföldi testvérklub tagjait. Még szorosabbra fűztük a kapcsolatot a Mazda Motor Hungary-val, akik sosem látott mértékű anyagi és erkölcsi támogatást nyújtottak és az autóipar válsága ellenére, nyújtanak továbbra is a Klubnak.

A másik oldalon pedig megnövekedett az elégedetlenkedők száma is. Ez nyilván a nagy számok törvénye miatt elkerülhetetlen volt, meg hát valljuk be, mi sem vagyunk tökéletesek. Én mindig igyekeztem odafigyelni, meghallgatni és tanulni a kritikákból, szerintem ez a legtöbbször sikerült is (de elfogadom, ez egy elfogult vélemény), azonban nem tudok mindig, mindenkivel egyetérteni. 

Végezetül, veszekedni nagyon nem szeretek, és nem is tudok. Hamar felkapom a vizet, igaz hamar le is nyugszom. Igyekszem dolgozni, ezen előbbi rossz tulajdonságomon, de így 45 évesen ez már nem olyan könnyű. Azonban a kultúrált, féligazsàgoktól és csúsztatásoktól mentes vitát elfogadom. Ez a demokrácia velejárója. Nem biztos, hogy baj, ha ebben a topikban nem csak az Egyesület híreiről írunk, hanem kicsit elmélkedünk, beszélgetünk, vitatkozunk a múltról, jelenről és még fontosabb, a jövőről.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Válasz erre: @Fhiscbed #140384 

Teljesen félreérted a dolgot.

Nincs erőszakos belépésre sarkallás, sosem volt, csupán arról van szó, hogy a Klub elsősorban a tagjainak és csak másodsorban a szimpatizánsoknak szolgálja az érdekeit.

Rengetegszer elmondtuk, leírtuk, hogy ekkora méretben ezt már nem lehetett magánemberként szervezni, finanszírozni, ezért kellett a Klub mögé egy jogi személy. Értem, hogy szerinted erre egy céget kellett volna létrehozni és akár profitorientált alapon szervezni tovább a Klub életét (hogy ne legyen megosztás), azonban én ezt anno nem tartottam elfogadhatónak, és az a 11 tag, akivel együtt alapítottuk az Egyesületet ezt szintén így gondolta. Ezt az álláspontomat továbbra is fenntartom.

Azzal pedig nem tudok mit kezdeni, hogy vagytok jó páran, akiknek averziója van aziránt, hogy elköteleződjetek annyira, hogy belépjetek egy olyan civil szervezetbe, amelynek célkitűzése a hobbitok minél jobb megélése. Addig jó volt a Klub, meg a matrica, ameddig azt Gram, majd aztán én, a saját pénzünkből, egyedül szerveztük, amikor aztán lett egy demokratikusabban működő szervezet az egész mögött (amely vezetői leszavazhatóvá, sőt, leválthatóvá váltak) már nem volt kóser a dolog.

Azzal a megállapításoddal pedig, hogy a Klub a romjaiban van szintén nem értek egyet. Azt el tudom fogadni, hogy te ezt úgy érzed, de attól még ez messze nincs így. Sosem volt még annyi program, mint tavaly, és az idei év is hasonlóan mozgalmasnak tűnik. Az Egyesület megalapítása óta sok sikeres, rengeteg MX5 tulajdonost megmozgató rendezvényen van túl. Sikerült több alkalommal is felvinni ezeket a remek gépsárkányokat a Hungaroringre, voltunk Kakucson, kirándultunk itthon, és szerte szét Európában. Vendégül láttunk számos külföldi testvérklub tagjait. Még szorosabbra fűztük a kapcsolatot a Mazda Motor Hungary-val, akik sosem látott mértékű anyagi és erkölcsi támogatást nyújtottak és az autóipar válsága ellenére, nyújtanak továbbra is a Klubnak.

A másik oldalon pedig megnövekedett az elégedetlenkedők száma is. Ez nyilván a nagy számok törvénye miatt elkerülhetetlen volt, meg hát valljuk be, mi sem vagyunk tökéletesek. Én mindig igyekeztem odafigyelni, meghallgatni és tanulni a kritikákból, szerintem ez a legtöbbször sikerült is (de elfogadom, ez egy elfogult vélemény), azonban nem tudok mindig, mindenkivel egyetérteni. 

Végezetül, veszekedni nagyon nem szeretek, és nem is tudok. Hamar felkapom a vizet, igaz hamar le is nyugszom. Igyekszem dolgozni, ezen előbbi rossz tulajdonságomon, de így 45 évesen ez már nem olyan könnyű. Azonban a kultúrált, féligazsàgoktól és csúsztatásoktól mentes vitát elfogadom. Ez a demokrácia velejárója. Nem biztos, hogy baj, ha ebben a topikban nem csak az Egyesület híreiről írunk, hanem kicsit elmélkedünk, beszélgetünk, vitatkozunk a múltról, jelenről és még fontosabb, a jövőről.

2020-03-07 0:48:53
Fhiscbed

Fhiscbed

Posztok: 330
Velünk: 3064 napja

Na egy kis tiszta víz-az-az Bagoly után a lekvár!- én már nem vagyok klub tag csak fórumozó(mint megtudtam-autóról le is került a matrinya), ahogy én látom a bajt volt egy faszányos klub(szubjektive az én meglátásom szerint), majd néhányan alakítottak egy egyesületet ami kiszervezte a klub-ot az eredetinek nevezett klub alól(így lettem én "csak fórumozó"). Ezzel eddig semmi baj nem lett volna ha jobbá és faszányosabbá tette volna az eredeti klub életet(akkor most lenne vagy 400 tagja). Na de itt jön a DE-nem lett faszányosabb. A nem kellő számú belépés és fogadtatás miatt egyre erőszakosabb belépésre sarkalló és aki ezt nem tolerálja azzal szemben kirekesztő. Javaslom az "ELNÖKSÉGNEK" szálljanak le  magas lóról(Hobo után-"menjünk le kutyába") és rázzák össze a társaságot, vagy lesz egy száz egynéhány fős egyesületük/klubjuk, maguk mögött hagyva egy 3-400(nem tudom a pontos számot) fős MX5Klub képződményt romjaiba dőlve, őszinte sajnálatomra. Szóltam UFF  smile

aláírás Fhiscbed