Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Magyar MX-5 Klub Egyesület    |   << vissza

Magyar MX-5 Klub Egyesület

2020-02-29 13:22:38
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5256 napja

TAGDÍJBEFIZETÉS

Sokan jelzitek, hogy nem kaptátok meg az értesítést az utalás megérkezéséről. Ez azért van, mert nem küldünk ilyet.
Csak az fog kapni értesítést nemsokára, akinek nem érkezett meg a tagdíja.

Köszönjük szépen

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-02-28 7:49:57
Ordune

Ordune

Sziasztok, jöt pár jelentkezés az elmúlt 2-3 napban, amikre nem volt időm válaszolni. A hétvégén írok mindenkinek.

FONTOS: az idei tagdíjbefizetés határideje a mai nap!
(Ez természetesen az új belépőkre, akiknek még nem írtam,  nem volnatkozik.)

Köszönöm szépen

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Sziasztok, jöt pár jelentkezés az elmúlt 2-3 napban, amikre nem volt időm válaszolni. A hétvégén írok mindenkinek.

FONTOS: az idei tagdíjbefizetés határideje a mai nap!
(Ez természetesen az új belépőkre, akiknek még nem írtam,  nem volnatkozik.)

Köszönöm szépen

2020-02-25 20:07:50
Ordune

Ordune

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban sajnálattal tapasztaltuk, hogy a központi e-mail címünk, az info{kukac}miataklub{pont}hu sokaknak levélszemétbe kerül. Ennek oka, hogy sajnos az info kezdetű e-mail címeket sok levélszerver veszélyként érzékeli.

Így a korábbi e-mai cím helyett létrehoztunk egy újat, tehát a jövőben elsősorban itt értek el bennünket: kapcsolat{kukac}miataklub{pont}hu. 

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Sziasztok!

Az elmúlt időszakban sajnálattal tapasztaltuk, hogy a központi e-mail címünk, az info{kukac}miataklub{pont}hu sokaknak levélszemétbe kerül. Ennek oka, hogy sajnos az info kezdetű e-mail címeket sok levélszerver veszélyként érzékel.

Így a korábbi e-mai cím helyett létrehoztunk egy újat, tehát a jövőben elsősorban itt értek el bennünket: kapcsolat{kukac}miataklub{pont}hu. 

2020-01-29 6:18:47
Ordune

Ordune

roszz topik

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

2020-01-29 5:55:11
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Sztif #139796 

Én mindig nézem, hogy hova lehetne elmenni, de sztán sosem jön össze semmi, mert család, meló, stb...

De nyitok neki egy topikot, aztán mindenki beteheti, amit talált, hátha összejön belőle valami. 

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-01-28 15:57:32
Sztif

Sztif

Posztok: 352
Velünk: 2305 napja

Válasz erre: @Ordune #139787 

Köszönjük én nagyon vártam mivel sajnos nem tudtam ott lenni de már próbáltam faggatni egy két tagot miről volt szó smile

Félig meddig off téma. Ha már ennyire szó van a nemzetközi találkozókról vajon nekünk mennyire lehetne nyitni ebben az irányba? Környékbeli klubbok helyi találkozóira megjelenni? Öszintén nem néztem utána nem tudom ki mit hová szervez de lásd hungaroring nemzetközileg is azért sokan voltak. Lehet tőlünk is elmenne jó pár tag hozzájuk egy hasonlóra sőt egymástól talán tanulni is lehetne. smile

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz

2020-01-27 23:45:09
Ordune

Ordune

NEm készült jegyzőkönyv, én csak a nekem fontos témákat, javaslatokat írtam fel, de megpróbálom emlékezetből rekonstruálni azt a közel 200 percet. Ha kihagytam, vagy félreértettem valamit, írjátok meg kérlek kommentben.

MX-5 Klub beszélgetés (2020.01.26. Csepel) – főbb témák

1.       Az Egyesület elnökségének kiemelt figyelmet kell fordítania a jobb, türelmesebb kommunikációra a tagság felé.

Az elnökség joga és felelőssége is a Klub vezetése, irányítása, azonban a jövőben az elnökség nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a döntéseinek mechanizmusát, okait a tagság megismerhesse, megérthesse.

2.       Az elnökség proaktívan kell, hogy kommunikáljon, kiemelten az egyesületi tagok felé.

3.       Az Egyesület által üzemeltetett felületek mindenki számára rendelkezésre állnak, így mindenkinek lehetősége van ezek segítségével programokat szervezni. Amennyiben a program egyesületi tagok számára szerveződik, az Egyesület kész anyagilag is támogatni a rendezvényt.   

4.       Az Egyesület elnöksége úgy véli, hogy kötelezettségei elsősorban a tagság felé van, majd csak ezt követően a szélesebb fórumozó közösség felé. A hazai lehetőségek nagyon korlátozottak és drágák többszáz résztvevős esemény tekintetében, valamint ezek megszervezéshez sokkal nagyobb stábra és költségvetésre van szükség, ezért az elnökség elsősorban a max. 80-120 fős rendezvények szervezésére koncentrál azzal, hogy az ezeken való részvétel tekintetében az egyesületi tagok előnyt élveznek, azonban törekszik arra, hogy ezeken a rendezvényeken – nem aktív résztvevőként – mindenki ott lehessen.  

5.       Klubtag / egyesületi tag: sok a félreértés a témában, ezért a jövőben mindkettő alatt ugyanazt fogjuk érteni, azaz az egyesületi tagokat fogjuk ezentúl klubtagoknak nevezni, míg mindenki mást fórumtagnak.

6.       Kell-e nemzetközi rendezvény vagy sem?

A résztvevők nagyobb része támogatta a nemzetközi találkozók megrendezését, de kompromisszumos megoldásként felmerült, hogy ezek a találkozók nem minden évben, hanem csak bizonyos rendszerességgel kerülnének megrendezésre (minden 2. vagy 3. év pl.)

7.       A programokon jobban oda kell figyelni a kevésbé jó sofőrökre is, illetve azokra, akik a lassabb tempót kedvelik.

8.       A programokra való jelentkezés, adminisztráció, illetve a részvétel feltétele kapcsán érdemes megvizsgálni a külföldi klubok gyakorlatait, pl.:

a.       osztrák módszer: nem klubtag – csak last minute jelentkezés

b.       angol módszer: a találkozón mindenkinek ugyanaz az alapszolgáltatás jár, utána mindenre külön kell jelentkezni és fizetni. Az egyesületi tagok előre megkapják a regisztrációs lehetőséget.  

9.        Az autók megkülönböztetése a rendezvényekre való gyorsabb/könnyebb bejutás érdekében: éves klubtagsági matrica az autóra.

10.    A hangoskodók kapjanak feladatokat – pl. motorsport események szervezése (szlalom, drift stb.)

11.   Vannak olyanok, aki az Egyesületi formát csak úgy tartják elfogadhatónak, ha az csupán „üzleti alapon”, azaz minimális tagsággal működik és lényege a működés legális keretek közt tartása, mert a jelen helyzetben az Egyesület megosztja az MX-5 tulajdonosokat.
Ezzel a gondolattal a megjelentek 2-3 kivétellel egyáltalán nem értettek egyet, vagy nem találták azt aggályosnak.

12.   A jelenlevők egyetértettek abban, hogy a jelenlegi tagdíj emelése indokolt, ezért a soron következő Közgyűlésnek javasolni fogjuk annak emelését 6.000 Ft-ról, 12.000 Ft-ra.

13.   Az új honlap előreláthatólag a szezonnyitóig elkészül.

14.   Moderáció: nincs szükség túl szigorú szabályozásra, csak nagyon kiugró esetekben (pl. túlzott személyeskedés, rasszizmus, nem kívánt reklám stb.), mert a közösség szabályozó ereje indokolt esetben magától is megoldja a problémát.

15. A fórumozók vegyék a fáradságot, hogy mielőtt kérdeznek, kiemelten az adminoktól, előbb körbenéznek az informàcióért. Az adminok önkéntesek, nem alkalmazottak, legyünk rájuk tekintettel és értékeljük azt a munkát, amit a magánéletükből vesznek el a közösség javára.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

NEm készült jegyzőkönyv, én csak a nekem fontos témákat, javaslatokat írtam fel, de megpróbálom emlékezetből rekonstruálni azt a közel 200 percet. Ha kihagytam, vagy félreértettem valamit, írjátok meg kommentben:

1.       Az Egyesület elnökségének kiemelt figyelmet kell fordítania a jobb, türelmesebb kommunikációra a tagság felé.

Az elnökség joga és felelőssége is a Klub vezetése, irányítása, azonban a jövőben az elnökség nagyobb figyelmet fordít arra, hogy a döntéseinek mechanizmusát, okait a tagság megismerhesse, megérthesse.

2.       Az elnökség proaktívan kell, hogy kommunikáljon, kiemelten is az egyesületi tagok felé.

3.       Az Egyesület által üzemeltetett felületek mindenki számára rendelkezésre állnak, így mindenkinek lehetősége van ezek segítségével programokat szervezni. Amennyiben a program egyesületi tagok számára szerveződik, az Egyesület kész anyagilag is támogatni a rendezvényt.   

4.       Az Egyesület elnöksége úgy véli, hogy kötelezettségei elsősorban a tagság felé van, majd csak ezt követően a szélesebb fórumozó közösség felé. A hazai lehetőségek nagyon korlátozottak és drágák többszáz résztvevős esemény tekintetében, valamint ezek megszervezéshez sokkal nagyobb stábra és költségvetésre van szükség, ezért az elnökség elsősorban a max. 80-120 fős rendezvények szervezésére koncentrál azzal, hogy az ezeken való részvétel tekintetében az egyesületi tagok előnyt élveznek, azonban törekszik arra, hogy ezeken a rendezvényeken – nem aktív résztvevőként – mindenki részt vehessen.  

5.       Klubtag / egyesületi tag: sok a félreértés a témában, ezért a jövőben mindkettő alatt ugyanazt fogjuk érteni, azaz az egyesületi tagokat fogjuk ezentúl klubtagoknak nevezni, míg mindenki mást fórumtagnak.

A résztvevők nagyobb része támogatta a nemzetközi találkozók megrendezését, de kompromisszumos megoldásként felmerült, hogy ezek a találkozók nem minden évben, hanem csak bizonyos rendszerességgel kerülnének megrendezésre (minden 2. vagy 3. év pl.)

7.       A programokon jobban oda kell figyelni a kevésbé jó sofőrökre is, illetve azokra, akik a lassabb tempót kedvelik.

8.       A programokra való jelentkezés, adminisztráció, illetve a részvétel feltétele kapcsán érdemes megvizsgálni a külföldi klubok gyakorlatait, pl.:

b.       angol módszer: a találkozón mindenkinek ugyanaz az alapszolgáltatás jár, utána mindenre külön kell jelentkezni és fizetni. Az egyesületi tagok előre megkapják a regisztrációs lehetőséget.  

9.        Az autók megkülönböztetése a rendezvényekre való gyorsabb/könnyebb bejutás érdekében: éves klubtagsági matrica az autóra.

10.    A hangoskodók kapjanak feladatokat – pl. motorsport események szervezése (szlalom, drift stb.)

11.   Vannak olyanok, aki az Egyesületi formát csak úgy tartják elfogadhatónak, ha az csupán „üzleti alapon” működik, azaz szűk tagsággal működik és lényege a működés legális keretek közt tartása, mert a jelen helyzetben az Egyesület megosztja az MX-5 tulajdonosokat.
Ezzel a gondolattal a megjelentek 2-3 kivétellel egyáltalán nem értettek egyet, vagy nem találták azt aggályosnak.

12.   A jelenlevők egyetértettek abban, hogy a jelenlegi tagdíj emelése indokolt, ezért felkérték az elnökséget, hogy a soron következő Közgyűlésen javasolja annak emelését 6.000 Ft-ról, 12.000 Ft-ra.

14.   Moderáció: nincs szükség túl szigorú szabályozásra, csak nagyon kiugró esetekben (pl. túlzott személyeskedés, rasszizmus, nem kívánt reklám stb.), mert a közösség szabályozó ereje indokolt esetben magától is megoldja a problémát.

NEm készült jegyzőkönyv, én csak a nekem fontos témákat, javaslatokat írtam fel, de megpróbálom emlékezetből rekonstruálni azt a közel 200 percet. Ha kihagytam, vagy félreértettem valamit, írjátok meg kérlek kommentben.

2.       Az elnökség proaktívan kell, hogy kommunikáljon, kiemelten az egyesületi tagok felé.

4.       Az Egyesület elnöksége úgy véli, hogy kötelezettségei elsősorban a tagság felé van, majd csak ezt követően a szélesebb fórumozó közösség felé. A hazai lehetőségek nagyon korlátozottak és drágák többszáz résztvevős esemény tekintetében, valamint ezek megszervezéshez sokkal nagyobb stábra és költségvetésre van szükség, ezért az elnökség elsősorban a max. 80-120 fős rendezvények szervezésére koncentrál azzal, hogy az ezeken való részvétel tekintetében az egyesületi tagok előnyt élveznek, azonban törekszik arra, hogy ezeken a rendezvényeken – nem aktív résztvevőként – mindenki ott lehessen.  

11.   Vannak olyanok, aki az Egyesületi formát csak úgy tartják elfogadhatónak, ha az csupán „üzleti alapon”, azaz minimális tagsággal működik és lényege a működés legális keretek közt tartása, mert a jelen helyzetben az Egyesület megosztja az MX-5 tulajdonosokat.

12.   A jelenlevők egyetértettek abban, hogy a jelenlegi tagdíj emelése indokolt, ezért a soron következő Közgyűlésnek javasolni fogjuk annak emelését 6.000 Ft-ról, 12.000 Ft-ra.

2020-01-27 18:41:35
relly88

relly88

Posztok: 50
Velünk: 2642 napja

Szerintem is jó lenne egy rövid összefoglalót írni a kis találkozóról. Ami egyébként nagyon jól sikerült 

2020-01-27 11:23:35
budaiistvan

budaiistvan

Posztok: 147
Velünk: 2696 napja

Válasz erre: @Ordune #139763 

Tamás, esetleg nem terveztek belőle valami rövid kivonatot feltenni ide? smile Tudom tudom, akit érdekel menjen el, de azért nagy az ország na. :D 

2020-01-27 8:54:18
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 4794 napja

Ordune, 2020-01-09 23:05:16

Sziasztok!

Az Egyesület idei évi tagdíja egyelőre továbbra is 6.000 Ft/év, amit február végéig kell megfizetni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000096-17160000 (UniCredit Bank)
Kedvezményezett neve: MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület
Közlemény: 2020. évi tagdíj + rendszám

A tagdíj megváltoztatására a Közgyűlésnek van lehetősége, amit az Elnökség előreláthatólag április második - május első felében tervez összehívni.

Fontos információ, hogy az Egyesület elnöksége úgy döntött, hogy az Egyesület az idei évtől a nagyobb rendezvényeit az Egyesület tagjainak szervezi, így az idei Szezonnyitó programjain is csak az egyesületi tagokokat várjuk (mindenki más csak látogatóként vehet majd részt).

Továbbra is szeretettel várunk minden jelentkezőt az Egyesületbe!

Taggá válás folyamata:

Ahhoz, hogy egyesületi taggá válhass az alábbi pár egyszerű lépést szükséges megtenned:

1. Töltsd le és ismerd meg az Egyesület alapszabályát.
  2. Töltsd le a belépési nyilatkozatot.
  3. Hiánytalanul töltsd ki a belépési nyilatkozatot.
  4. Szerezd meg három egyesületi tag ajánlását, azaz töltesd ki velük az Ajánlólapot.
    Fontos: 3 egyesületi tag ajánlása szükséges, nem elég, ha valaki a miata.hu-n klubtag!
  5. Küldd el a hiánytalanul kitöltött és aláírt belépési nyilatkozatot és a 3 ajánlólapot az info@miataklub.hu email címre.
  6. A belépési nyilatkozatod beérkezését visszaigazoljuk.
  7. Utald át a 2020. évi tagdíjat.
  8. A következő találkozón átadjuk részedre az Egyesület tagsági kártyáját.

A jelentkezési lap letölthető itt: https://drive.google___-mU/view?usp=sharing

Az Egyesület Alapszabályának kivonata elérhető itt: Magyar MX-5 Klub Egyesület Alapszabály (kivonat) 

Válasz erre: @Ordune #139503 

Up!

Sokat kellett visszagörgetnem, mire megtaláltam 

aláírás

.

Történet:

Ordune, 2020-01-09 23:05:16

Sziasztok!

Az Egyesület idei évi tagdíja egyelőre továbbra is 6.000 Ft/év, amit február végéig kell megfizetni.

Bankszámlaszám: 10918001-00000096-17160000 (UniCredit Bank)
Kedvezményezett neve: MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület
Közlemény: 2020. évi tagdíj + rendszám

A tagdíj megváltoztatására a Közgyűlésnek van lehetősége, amit az Elnökség előreláthatólag április második - május első felében tervez összehívni.

Fontos információ, hogy az Egyesület elnöksége úgy döntött, hogy az Egyesület az idei évtől a nagyobb rendezvényeit az Egyesület tagjainak szervezi, így az idei Szezonnyitó programjain is csak az egyesületi tagokokat várjuk (mindenki más csak látogatóként vehet majd részt).

Továbbra is szeretettel várunk minden jelentkezőt az Egyesületbe!

Taggá válás folyamata:

Ahhoz, hogy egyesületi taggá válhass az alábbi pár egyszerű lépést szükséges megtenned:

1. Töltsd le és ismerd meg az Egyesület alapszabályát.
  2. Töltsd le a belépési nyilatkozatot.
  3. Hiánytalanul töltsd ki a belépési nyilatkozatot.
  4. Szerezd meg három egyesületi tag ajánlását, azaz töltesd ki velük az Ajánlólapot.
    Fontos: 3 egyesületi tag ajánlása szükséges, nem elég, ha valaki a miata.hu-n klubtag!
  5. Küldd el a hiánytalanul kitöltött és aláírt belépési nyilatkozatot és a 3 ajánlólapot az info@miataklub.hu email címre.
  6. A belépési nyilatkozatod beérkezését visszaigazoljuk.
  7. Utald át a 2020. évi tagdíjat.
  8. A következő találkozón átadjuk részedre az Egyesület tagsági kártyáját.

A jelentkezési lap letölthető itt: https://drive.google.com/file/d/1CJWMKR7eip4LICttRl-cDHmL2h3ay-mU/view?usp=sharing

Az Egyesület Alapszabályának kivonata elérhető itt: Magyar MX-5 Klub Egyesület Alapszabály (kivonat) 

Up!

Sokat kellett visszagörgetnem, mire megtaláltam 

2020-01-27 10:38:06
Ordune

Ordune

Nagyon köszönöm Mindenkinek, aki eljött!  

Szerintem volt értelme, hiszen a beszélgetés a tervezett max. 2 óra helyett több, mint 3 órát tartott. smile

Igyekszünk majd időszakonként/szükség szerűen megismételni.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Nagyon köszönöm Mindenkinek, aki eljött!  

Szerintem volt értelme, hiszen a beszélgetés a tervezett max. 2 órás beszélgetés több, mint 1 órával hosszabb lett.

Igyekszünk majd időszakonként/szükség szerűen megismételni.

2020-01-26 7:18:46
Ordune

Ordune

Sziasztok,

Miután senki sem jelezte, hogy hozná ma a családját, így nem lesz külön gyerekeknek szóló vetítés, de természetesen ettől függetlenül lesznek nekik való filmek a moziban.
A moziműsort itt találjátok: https://csepelimozi.hu/musor 

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-01-25 7:31:57
Balladar

Balladar

Posztok: 42
Velünk: 1553 napja

Válasz erre: @Hunya #139753 

Kiiirály!! Köszi!

2020-01-24 18:19:37
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5692 napja

Balladar, 2020-01-23 21:10:40

Válasz erre: @Nitzer #139668 

oooh Köszönő szépen!! smile

Sajna nincs ajánlás lapom mert nem tudom, hogy hol lehet hozzájutni, de most szeretném megkérni a vezetőséget h segítsenek ebben vagy tegyenek fel egy linket ami alatt le lehet tölteni. 

https://drive.google___l-cDHmL2h3ay-mU/view

aláírás May the Fairy be with You!
2020-01-23 21:10:40
Balladar

Balladar

Posztok: 42
Velünk: 1553 napja

Válasz erre: @Nitzer #139668 

oooh Köszönő szépen!! smile

Sajna nincs ajánlás lapom mert nem tudom, hogy hol lehet hozzájutni, de most szeretném megkérni a vezetőséget h segítsenek ebben vagy tegyenek fel egy linket ami alatt le lehet tölteni.