Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Magyar MX-5 Klub Egyesület    |   << vissza

Magyar MX-5 Klub Egyesület

2020-01-19 13:03:55
jani

jani

Posztok: 102
Velünk: 5615 napja

Válasz erre: @Ordune #139675 
Tomi, köszönöm az invitálást.

Valószínűleg nem tudok menni sajnos, az ígéret szerint a hét vége felé kezdik nálunk a mesterek a fürdőszobafelújítást - hiszem, ha látom.

Remélem, hogy a legközelebbi ilyen találkozóra vagy a közgyűlésre el tudok majd menni!

2020-01-18 10:56:17
Ordune

Ordune

Posztok: 7389
Velünk: 5071 napja

Válasz erre: @jani #139673 

Ebben is van igazság Jani.

Gyere el jövő hét vasárnap, beszélgessünk egy jót! smile

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-01-18 8:53:58
jani

jani

Posztok: 102
Velünk: 5615 napja

Ordune, 2020-01-17 19:21:11

Válasz erre: @Matt #139665 

Nem lesz szükség külön befizetésre, mert az elmúlt 3 évben, - az MMH-nak is hála - sikerült kigazdálkodnunk annyi tartalékot, hogy már "üzleti" alapon is bele mertünk vágni.

Azonban szerintem nem lesz annyival jobb, mint gondolod, mert egyszerűen a FB berobbanása óta megváltoztak az internethasználat szokásai. De ettől persze még van hova és érdemes is fejlődni.

Szerintem egy autós klub, egyesület az autókról és az autózásról szóljon és ne a számítástechnikáról.

Úgy gondolom, hogy a honlap az alapvető, kommunikációt segítő funkcióját ellátja, csak a legszükségesebbet költeném erre a közösből.

2020-01-18 8:34:55
Ordune

Ordune

Válasz erre: @basti #139669 

Nem tudom még mi lesz műsoron a jövő héten, de amint megtudom, megírom.

Mindenesetre a feleségem ott lesz a kislányommal. smile

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-01-18 6:44:27
Ripley

Ripley

Posztok: 124
Velünk: 2221 napja

Válasz erre: @basti #139669 

A koripálya üzemel, nagyobb, mint valaha, és idén már szinte az összes fa fel van ledsorozva. Egész komoly látvány este. 

aláírás

2008 2.0 NC Coupe Niseko, Galaxy Grey

2020-01-18 0:10:21
basti

basti

Posztok: 380
Velünk: 2709 napja

Válasz erre: @Ordune #139660 

Es mi megy a moziban a gyerekeknek? smile

Tovabbi opcio lehet csaladosoknak hogy ott van nem messze az egyik legelvezetesebb koripalya (ha vki tudja hogy most is uzemel-e, jelezzen)

2020-01-17 18:48:57
Nitzer

Nitzer

Posztok: 1508
Velünk: 4610 napja

Balladar, 2020-01-16 23:43:56

...Mert ha nem akkor február 11-én megyek Pestre és akkor szükségem lesz 3 tagra aki kitölti az ajánlás lapot smile ) Persze ebben az esetben a részleteket leegyeztetnénk....

Ha ezt lehet intézni online, akkor küld el email-ben és egyet kapsz tőlem 

aláírás

.

2020-01-17 19:21:11
Ordune

Ordune

Nem lesz szükség külön befizetésre, mert az elmúlt 3 évben, - az MMH-nak is hála - sikerült kigazdálkodnunk annyi tartalékot, hogy már "üzleti" alapon is bele mertünk vágni.

Azonban szerintem nem lesz annyival jobb, mint gondolod, mert egyszerűen a FB berobbanása óta megváltoztak az internethasználat szokásai. De ettől persze még van hova és érdemes is fejlődni.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Nem lesz szükség külön befizetésre, mert az elmúlt 3 évben sikerült kigazdálkodnunk annyi tartalékot, hogy már "üzleti" alapon is bele mertünk vágni.

Azonban szerintem nem lesz annyivel jobb, mint gondolod, mert egyszerűen a FB berobbanása óta megváltoztak az internethasználat szokásai. De ettől persze még van hova és érdemes is fejlődni.

Nem lesz szükség külön befizetésre, mert az elmúlt 3 évben, - az MMH-nak hála - sikerült kigazdálkodnunk annyi tartalékot, hogy már "üzleti" alapon is bele mertünk vágni.

Azonban szerintem nem lesz annyivel jobb, mint gondolod, mert egyszerűen a FB berobbanása óta megváltoztak az internethasználat szokásai. De ettől persze még van hova és érdemes is fejlődni.

2020-01-17 18:08:36
susu

susu

Posztok: 491
Velünk: 1800 napja

Dobjuk össze, ezt egyszer kell faszán megcsinálni.

Mifelénk van egy ilyen szólás-mondás: "Egy szoftver akkor van kész, ha már senki nem használja."

Másik tipikus szoftvertermékes dolog: Mit? Mikorra? Mennyiért? Ebből kettőt tudsz lefixálni.

Közösségi finanszírozás/célbefizetés ötletét én is támogatom, akár rendszeresen. Kedvezmény nem érdekel, nem azért fizetném, hanem az oldal működéséért, fejlődéséért. (Ha valami kiváltság nagyon kell, akkor pl. a név alatti "supporter/támogató" felirat egy szép gesztus (ld. miataturbo.net))

aláírás

Touge Runnerz

2020-01-17 17:15:03
Matt

Matt

Posztok: 2768
Velünk: 5654 napja

Válasz erre: @Ordune #139662 

Világos.

Akkor legyen célbefizetés a honlapért csak fektessük le, hogy üzleti alapon ki mennyiért mikorra csinálná meg. Akkor látjuk mennyi pénz hiányzik és aki tényleg akarja ezt az járuljon hozzá.

Persze azt utána mindenki élvezné, de ez ilyen. A befizetők kapnak valami kedvezményt a talikon vagy tudomisén. Dobjuk össze, ezt egyszer kell faszán megcsinálni.

Én áldoznék rá mert fontos.

2020-01-17 16:49:45
Sztif

Sztif

Posztok: 348
Velünk: 2121 napja

Válasz erre: @Balage76 #139661 

Ezt én is sokszor hallom ,hogy miért éri meg ,hogy jön vissza.

Én alap esetben azt gondolom ezt nem anyagi formában kell vissza várni. Mindenki oda van a klubbért és így jó úgy jó stb... Na tessék akkor itt ezzel tudsz érte tenni ,hogy maradjon és fejlődjön. Nekem is nagyon sok ismerősöm van akit itt a klubb miatt ismertem meg illetve sok helyre csak azért jutottam el mert itt vagyok. Ha lehet így tekinteni ez inkább egy hála illetve egy befektetés ,hogy sok ilyen legyen még. smile

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz

2020-01-17 16:46:23
Sztif

Sztif

Posztok: 348
Velünk: 2121 napja

Válasz erre: @Ordune #139660 
Basszus pont valahol az ukrán határ környékén leszek sad

Esetleg lehet kérni erről majd valami beszámolót vagy akármit mik hangzottak el? Mert érdekelne csak pont nem leszek itthon sad

aláírás

94 NA 1.8 130Le

Touge Runnerz

2020-01-17 16:44:01
Ordune

Ordune

Válasz erre: @Matt #139659 

Mettyú, a lényeg az, hogy meg kell(ene) találni az egyensúlyt az erőben.

Van akinek elég az ingyenes Facebook és inkább az általunk szervezett nagytalikra gyúr, és van olyan is, akinek tömegiszonya van és inkább a régi, öreg cimboráival szeret gurulgatni, pályázni.

No meg ott a többség is, valahol a kettő között. wink

De számoljunk egy kicsit: mondjuk van 120 tagunk, az éves szinten 720.000 Ft, ami miután mentesek vagyunk az ÁFA alól gyakorlatilag egy bruttó összeg. Ennyi pénzből semmi komoly nem jön ki.
Ezzel ellentétben a kisebb rendezvények tulajdonképpen eltartják magukat, a tömegrendezvényeket pedig eddig az MMH segítségével tudtuk eddig megoldani. Nos, ez utóbbi most szerintem egy ideig nem lesz. sad

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Mettyú, a lényeg az, hogy meg kell(ene) találni az egyensúlyt az erőben.

Van akinek elég az ingyenes Facebook és inkább az általunk szervezett nagytalikra gyúr, és van olyan is, akinek tömegiszonya van és inkább a régi, öreg cimboráival szeret gurulgatni, pályázni.

No meg ott a többség is, valahol a kettő között. ;)

De számoljunk egy kicsit: mondjuk van 120 tagunk, az éves szinten 720.000 Ft. Ennyi pénzből semmi komoly nem jön ki, míg a kisebb rendezvények eltartják magukat, a tömegrendezvényeket pedig eddig az MMH segítségével meg tudtuk oldani. 

Nos, ez utóbbi most szerintem egy ideig nem lesz. 

2020-01-17 16:19:19
Balage76

Balage76

Posztok: 253
Velünk: 2936 napja

Számtalanszor megkaptuk a "miért éri meg nekem befizetni a 6000 forintot?" kérdést az előre meghírdetett éves programokkal kapcsolatban. Magyarul kőkeményen megy a fejekben a matek, hogy megéri-e befizetni az éves tagdíjat, mert visszajön-e majd ez a pénz azoknak az eseményeknek a részvételi díjában, amire előreláthatóan elé tud jutni az adott ember.
Ugyanakkor azt azért nagyvonalúan szeretik elfelejteni az emberek, hogy van ez a weboldal, vannak egyéb beszerzett eszközeink és egyéb kötelezettségeink is. 

2020-01-17 13:51:48
Ordune

Ordune

Azt hiszem mindannyian egyetérthetünk az alábbi 2 dologban:

1. A non-verbális kommunikáció könnyebben ad okot a félreértésre, mint a verbális.
2. Az itt folyó, az Egyesület és/vagy Klub jövőjét érintő ÉRDEMI diskurzus fontos és hasznos dolog.

Ezen két dolgot figyelembe véve meghívunk minden kedves érdeklődőt, klubtagot és egyesületi tagot egyaránt, jövő hét vasárnap (01.26.) reggel 10 órára a Csepel Plazában található Kultik Moziba (1213 Budapest, Rákóczi Ferenc u. 154-170.), ahol alkalmunk lesz személyesen is jól kivesézni minden olyan a közösséggel kapcsolatos kérdést, amely bennünket fogalakoztat.

Az elnökség terveink szerint teljes létszámban jelen lesz, várunk Benneteket. 

Facebook esemény: https://www.facebook___97/?active_tab=about

Ui.: Nem Közgyűlésre, hanem beszélgetésre várunk Benneteket (a Közgyűlés összehívásához még hiányzik pár dolog - pl. a pénzügyi beszámoló).

Ui2.: Igény szerint, amennyiben családdal érkeznétek, meg tudjuk oldani, hogy a beszélgetés időpontjában - egy másik teremben - a családtagok mozizhassanak (elsősorban gyerekek szórakoztatására gondoltunk).  

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

1. A non-verbális kommunikáció könnyebben ad okot a félreértésre, mint verbális.
2. Az itt folyó, az Egyesület és/vagy Klub jövőjét érintő ÉRDEMI diskurzus fontos és hasznos dolog.

Ezen két dolgot figyelembe véve meghívunk minden kedves érdeklődőt, klubtagot és egyesületi tagot egyaránt, jövő hét vasárnap (01.26.) reggel 10 órára a Csepel Plazában található Kultik Moziba (1213 Budapest, Rákóczi Ferenc u. 154-170.), ahol alkalmunk lesz személyesen is jól kivesézni minden olyan a közösséggel kapcsolatos kérdést, amely bennünket fogalakoztat.

Ui.: Nem Közgyűlésre, hanem beszélgetésre várunk Benneteket (a Közgyűlés összehívásához még hiányzik pár dolog).

1. A non-verbális kommunikáció könnyebben ad okot a félreértésre, mint a verbális.

Ui.: Nem Közgyűlésre, hanem beszélgetésre várunk Benneteket (a Közgyűlés összehívásához még hiányzik pár dolog).

Ui.: Nem Közgyűlésre, hanem beszélgetésre várunk Benneteket (a Közgyűlés összehívásához még hiányzik pár dolog - pl. a pénzügyi beszámoló).

Ui2.: Igény szerint, amennyiben családdal érkeznétek, meg tudjuk oldani, hogy a beszélgetés időpontjában - egy másik teremben - a családtagok mozizhassanak (elsősorban gyerekek szórakoztatására gondoltunk).