2020-01-17 1:05:36
Válasz erre: @BCapelluti #139647
1. Figyelmesen olvastam. Igen, leírtad, hogy jogunkban állt egy ilyen döntést meghozni, ugyanakkor helytelenek minősítetted azt.
Ugyanakkor az elnökség - ellentétben veled - ezt nemcsak jogszerű, de helyes döntésnek is tekinti. Szerintünk ugyanis nem vált az egyesület irányt, hiszen korábban is erre mentünk, csupán most jobban artikuláljuk azt. Ami inkább változott, hogy idén már nemcsak a mi (elnökség) általunk szervezett programokon figyelünk erre, hanem a tagokjaink által szervezett programokon is előtérbe kerül ez az alapelv.
A döntés helyességének pedig semmi köze ahhoz, hogy ezt miképpen sikerült kommunikálni. Nem vagyok kommunikációs szakember, ezen a téren (is) nyilván van mit fejlődnöm. Ezt elismerve igyekeztem is Marci segítségével folyamatosan javítani a szezonnyitó beharangozóján. Azért ne felejtsük el, hogy nem egy vállalatban, vagy minisztériumban dolgozunk, azért egy 3-4 alkalommal - a jobb érthetőség miatt - átírt poszt még nem hiszem, hogy akkora hiba lenne, főleg, hogy sikerült viszonylag hamar elérni azt az állapotot, amit már a kommunikációs szakember (Marci) is jónak talált.
2. Szerinted eddig nem így volt? Szerintem igen. Azért az remélem mindenki számára világos, hogy most a szezonnyitóról beszéltünk! Szó sem volt még az éves nagytalálkozóról, aminek tervezését/szervezését majd csak februárban fogjuk tudni elkezdeni, mert akkora derül ki, hogy kapunk-e támogatást az MMH-tól. (Tavaly még arról volt szó, hogy semmiféle támogatás nem fog idén nekünk jutni, de szerencsére úgy néz ki, hogy - ugyan lényegesen kevesebbet - de azért idén is jelentős támogatást remélhetünk majd.
Én is jobban szeretem a bandázást, mint a pályázást. Az eddig megrendezett 3 hungaroringes találkozón az első két alkalommal voltam csak fent a pályán, az elsőn 3 körre, a másodikon egy full etapra, a harmadikon pedig egyszer sem mentem fel. Sőt még a Groupama vezetéstechnikán sem vettem részt egyetlen egyszer sem, amit azért utólag kicsit bánok.
A szerves fejlődés - ami alatt feltételezem a lassú fejlődést érted - már a legelején megdőlt, hiszen az első évben lépett be az egyesület tagságának kb. a fele, pl. te is akkor lettél első találkozós friss klubtagként egyesületi alapítótag.
Amúgy szerintem kicsit ellentmondasz magadnak, amikor a gyors létszámnövekedés ellen érvelsz, ugyanakkor a belterjesség veszélyeire hívod fel a figyelmemet.
3. Abszolút általános jelleggel írtam. A te hozzászólásaidat általában nem szoktam személyeskedének venni, ezért is igyekszem azokra érdemi válaszokat adni. Más kérdés, hogy sokszor érzem a posztjaidat, jobban fogalmazva azok egyes részeit, öncélúnak.
Végezetül újfent elismerem, hogy nem vagyunk tökéletesek. A kommunikációnk pedig számtalan esetben csapnivaló, illetve - ami az elnökség/egyesület hügyeit illeti nem igazán rendszeres, sem túl részletes. Ennek oka viszont nem a nemtörődömség és nem is abeleszarás, hanem egyszerűen erre a sorban utolsó, de annál fontosabb dologra nem marad energia.
A magam részéről folyamatosan ellenőrzöm a FB oldalainkat. Ellenőrzöm és amennyiben mindent rendben találok hagyom jóvá az új jelentkezőket, a hírdetéseket. Válaszolok a klubbal/egyesülettel kapcsolatban érkező Facebook megkeresésekre a klubos és a privát fiókomban egyaránt. Naponta többször felnézek ide is, hogy van-e olyan kérdés, hozzászólás, aholválaszolnom, reagálnom szükséges. A nap történéseit - amennyiben van - rendszeresen megvitatjuk az elnökséggel, akikkel a ífacebook segítségével folamatos kapcsolatban vagyok. Azt is tudom, hogy a tagdíjat átutaltad, ugyanis rendszeresen hívom le esténként a bankot, hogy a nyilvántartásunkat frissítsem. Ma 6 jelentkező belépési nyilatkozatát, és ajánlásait nyomtattam ki, majd fűztem le, miután a tagnyilvántartásban ellenőriztem az ajánlókat, majd frissítettem is azt. Ezt kövtetően e-mailben értesítettem a jelentkezőket a regisztrációjukról. Reggel 8-kor már válaszokat írogattam itt a honlapon, és most hajnali 1-kor még mindig itt lógok.
Összegezve igyekszünk, de nem mindig sikerül minden úgy ahogy szeretnénk, illetve sajnos nem tudunk mindenkinek mindenben megfelelni. Nekem ez utóbbi okozza a legtöbb frusztrációt.
2020-01-17 1:22:34
Válasz erre: @BCapelluti #139647
1. Figyelmesen olvastam. Igen, leírtad, hogy jogunkban állt egy ilyen döntést meghozni, ugyanakkor helytelenek minősítetted azt.
Ugyanakkor az elnökség - ellentétben veled - ezt nemcsak jogszerű, de helyes döntésnek is tekinti. Szerintünk ugyanis nem vált az egyesület irányt, hiszen korábban is erre mentünk, csupán most jobban artikuláljuk azt. Ami inkább változott, hogy idén már nemcsak a mi (elnökség) általunk szervezett programokon figyelünk erre, hanem a tagok által szervezett programokon is előtérbe került ez az alapelv.
A döntés helyességének pedig semmi köze ahhoz, hogy ezt miképpen sikerült kommunikálni. Nem vagyok kommunikációs szakember, ezen a téren (is) nyilván van mit fejlődnöm. Ezt elismerve igyekeztem is Marci segítségével folyamatosan javítani a szezonnyitó beharangozóján. Azért ne felejtsük el, hogy nem egy vállalatban, vagy minisztériumban dolgozunk, azért egy 3-4 alkalommal - a jobb érthetőség miatt - átírt poszt még nem hiszem, hogy akkora hiba lenne, főleg, hogy sikerült viszonylag hamar elérni azt az állapotot, amit már a kommunikációs szakember (Marci) is jónak talált.
2. Szerinted eddig nem így volt? Szerintem igen. Azért az remélem mindenki számára világos, hogy most a szezonnyitóról beszéltünk! Szó sem volt még az éves nagytalálkozóról, aminek tervezését/szervezését majd csak februárban fogjuk tudni elkezdeni, mert akkora derül ki, hogy kapunk-e támogatást az MMH-tól. (Tavaly még arról volt szó, hogy semmiféle támogatás nem fog idén nekünk jutni, de szerencsére úgy néz ki, hogy - ugyan lényegesen kevesebbet - de azért idén is jelentős támogatást remélhetünk majd.)
Én is jobban szeretem a bandázást, mint a pályázást. Az eddig megrendezett 3 hungaroringes találkozón az első két alkalommal voltam csak fent a pályán, az elsőn 3 körre, a másodikon egy full etapra, a harmadikon pedig egyszer sem mentem fel. Sőt még a Groupama vezetéstechnikán sem vettem részt egyetlen egyszer sem, amit azért utólag kicsit bánok.
A szerves fejlődés - ami alatt feltételezem a lassú fejlődést érted - már a legelején megdőlt, hiszen az első évben lépett be az egyesület tagságának kb. a fele, pl. te is akkor lettél első találkozós friss klubtagként egyesületi alapítótag.
Amúgy szerintem kicsit ellentmondasz magadnak, amikor a gyors létszámnövekedés ellen érvelsz, ugyanakkor a belterjesség veszélyeire hívod fel a figyelmemet.
3. Abszolút általános jelleggel írtam. A te hozzászólásaidat általában nem szoktam személyeskedének venni, ezért is igyekszem azokra érdemi válaszokat adni. Más kérdés, hogy sokszor érzem a posztjaidat, jobban fogalmazva azok egyes részeit, öncélúnak.
Végezetül újfent elismerem, hogy nem vagyunk tökéletesek. A kommunikációnk pedig számtalan esetben csapnivaló, illetve - ami az elnökség/egyesület hügyeit illeti nem igazán rendszeres, sem túl részletes. Ennek oka viszont nem a nemtörődömség és nem is a beleszarás, hanem egyszerűen erre a sorban utolsó, de annál fontosabb dologra nem marad energia.
A magam részéről folyamatosan ellenőrzöm a FB oldalainkat. Ellenőrzöm és amennyiben mindent rendben találok hagyom jóvá az új jelentkezőket, a hirdetéseket. Válaszolok a klubbal/egyesülettel kapcsolatban érkező Facebook megkeresésekre a klubos és a privát fiókomban egyaránt. Naponta többször felnézek ide is, hogy van-e olyan kérdés, hozzászólás, ahol válaszolnom, reagálnom szükséges. A nap történéseit - amennyiben van - rendszeresen megvitatjuk az elnökséggel, akikkel a Facebook segítségével folamatos kapcsolatban vagyok. Azt is tudom, hogy a tagdíjat átutaltad, ugyanis rendszeresen hívom le esténként a bankot, hogy a nyilvántartásunkat frissítsem. Ma 6 jelentkező belépési nyilatkozatát, és ajánlásait nyomtattam ki, majd fűztem le, miután a tagnyilvántartásban ellenőriztem az ajánlókat, majd frissítettem is azt. Ezt kövtetően e-mailben értesítettem a jelentkezőket a regisztrációjukról. Reggel 8-kor már válaszokat írogattam itt a honlapon, és most hajnali 1-kor még mindig itt lógok.
Összegezve igyekszünk, de nem mindig sikerül minden úgy ahogy szeretnénk, illetve sajnos nem tudunk mindenkinek mindenben megfelelni. Nekem ez utóbbi okozza a legtöbb frusztrációt.