Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    Csak dumálok, csak beszélek...    »    Magyar MX-5 Klub Egyesület    |   << vissza

Magyar MX-5 Klub Egyesület

2020-01-16 21:04:22
Ordune

Ordune

Posztok: 7389
Velünk: 5071 napja

Válasz erre: @BodaJ #139639 

"A masik resze az en oldalamrol, hogy kulfoldon elek (Nemetorszag, nemavilagvege) ezert bar szivesen lennek tag, de megis azt gondolom a harom ajanlas eleg nehezen jonne ossze..."

Külön és többször is leírtuk, hogy az ajánlás beszerzésére lehetőség lesz a Szezonnyitón is, szóval már ez sem lehet akadály. wink

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-01-16 20:30:21

BodaJ

Posztok: 10
Velünk: 1456 napja

Válasz erre: @basti #139632 

Szia, 

nyílt a dolog: ha valaki érdekel, nincs kizárva senki, beléphet (akár csak az egyetlen rendezvény kedvéért is ha részt akar ott venni) bárki“

ezt ertem, de emlekszem, itt olvastam a tavalyi hungaroring kapcsan (visszakeresheto), hogy voltak akik nem neztek jo szemmel azt, hogy valaki csak azert lep be, hogy reszt vehessen a nagytalalkozo adta lehetosegeken... amint reszben szinten megertek, aztan masreszt meg nem.

A masik resze az en oldalamrol, hogy kulfoldon elek (Nemetorszag, nemavilagvege) ezert bar szivesen lennek tag, de megis azt gondolom a harom ajanlas eleg nehezen jonne ossze...

A koltseg sem problema, hivjuk tagdijnak, beleponek, parkolo dijnak, jegynek... termeszetesen ez vele jar.

Es megis, ha azt olvasom hogy “Elsosorban tagoknak...“ akkor nem az jut eszembe, hogy oke, vegulis odamehetek en is... ????

(vagy teszem azt barki/akarki/valaki csak kruzolni akar a tobbiekkel... mert ez is elofordulhat gondolom.  - kituzo, magnesesmatrica, radler es snipo nelkul - ???? )

A felfogasod nem gondolom hogy gyenge, es remelm ezuttal egyertelmubb voltam

✌????

2020-01-16 20:31:31
Lillusz

Lillusz

Posztok: 111
Velünk: 4837 napja

Válasz erre: @BodaJ #139636 

Szia BodaJ smile

Nem szeretnénk senkit sem kirekeszteni, sőt, mindenkit szeretettel várunk, ha tag szeretne lenni, akkor persze még jobb, mert minél több tagunk van, annál több lehetőségünk...

Ha egy rendezvényt limitálnunk kell, az általában abból az okból kifolyólag történik, hogy az adott helyszínnek, az adott programnak van egy létszám maximuma, amivel biztonságosan le lehet bonyolítani. És a biztonság itt elég fontos tényező. wink
(egy példát engedj meg: Kakucson a  mókázás egész napra maximum 80 autóval élvezhető, e fölött a létszám fölött tolongás túl sok várakozási idő, balaeset, kicsúszás esetén  nagy feltorlódó sor, stb. áll fenn. A 80-as létszámot a klub tagjai gyakorlatilag megtöltik. A szabad helyeket feltéve ha akadnak, ahogy eddig is jelentkezési sorrendben fel szoktuk tölteni. Emelett, ha valakinek nem szíve vágya körözgetni, hanem csak kijönne egyet dumcsizni, találkozni, kapcsolatot építen vagy a klub tagsághoz ajánlást kérni, továbbra is áll és szívesen látjuk!) smile  

Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek olyan rendezvények, amik nem egyesületi vezetői oldalról, hanem úgy mond alulról szerveződnek (sőt nagyon szeretnénk, hogy rengeteg legyen), vagy olyan ami nyitott és mindenkit várunk rá. De amit a kapacitásaink és a klub anyagi lehetőségei mentén elsősorban a tagokra tudunk koncentrálni és utána azokra, akik nem tagok.

Mindettől függetneül minden fórumos megnyilvánulásnak, topicnak, ötletnek, építő kritikának örülünk és szeretnénk, ha ez a párbeszéd folytatódna itt vagy Fb-n.

Köszi, 

Üdv, Lillusz

(elnökségi tag)

Történet:

Szia BodaJ :)

Nem szeretnénk senkit sem kirekeszteni, sőt, mindenkit szeretettel várunk, ha tag szeretne lenni, akkor persze még jobb, mert minél több tagunk van, annál több lehetőségünk...

Ha egy rendezvényt limitálnunk kell, az általában abból az okból kifolyólag történik, hogy az adott helyszínnek, az adott programnak van egy létszám maximuma, amivel biztonságosan le lehet bonyolítani. És a biztonság itt elég fontos tényező. ;)
(egy példát engedj meg: Kakucson a  mókázás egész napra maximum 80 autóval élvezhető, e fölött a létszém fölött tolongás túl sok várakozási idő, balaeset, kicsúszás esetén  nagy feltorlódó sor, stb. áll fenn. A 80-as létszámot a klub tagjai gyakorlatilag megtöltik. A szabad helyeket, ahogy eddig is jellentkezési sorrendben fel szoktuk tölteni. Emelett, ha valakineek nem szíve vágya körözgetni, hanem csak kijönne egyet dumcsizni, találkozni, kapcsolatot építen vagy a klub tagsághoz ajánlást kérni, továbbra is áll és szívesen látjuk!) :) 

Ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek olyan rendezvények, amik nem egyesületi vezetői oldalról, hanem úgy mond alulról szerveződnek (sőt nagyon szeretnénk, hogy rengeteg legyen), vagy olyan ami nyitott és mindenkit várunk rá. De amit a kapacitásaink és a klub anyagi lehetőségei mentén elsősorban a tagokra tudunk koncentrálni és utána azokra, akik nem tagok.

Mindettől függetneül minden fórumos megnyilvánulásnak, topicnak, ötletnek, építő kritikának örülünk és szeretnénk, ha ez a párbeszéd folytatódna itt vagy Fb-n.

Köszi, 

Üdv, Lillusz

(elnökségi tag)

2020-01-16 20:15:56
Ordune

Ordune

Lehet, hogy kirekesztőnek érzed/érezted, de szerintem nem az, mert minden Miata tulajt szívesen várunk az egyesület tagjai közé.

Amúgy a Szezonnyitón mindenkit szívesen látunk majd, csak a vezetéssel járó programok lesznek zártkörűen látogathatók.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2020-01-16 20:11:32

BodaJ

Posztok: 10
Velünk: 1456 napja

Válasz erre: @Ordune #139613 

Szia,

koszonom a mindenre (is) kitero valaszod. 

Az erveket ertem, es megertem, viszont a kerdesem (koltoi) az volt a sorok kozott, hogy mit tegyen az aki nem tag, ellenben megis “kivanja“ a csatlakozast az adott esemeny(ek)hez...

Persze, mar tudom a valaszt, de megis valamiert az ilyen sorokat “Elsosorban tagoknak...“ mondjuk ugy (tudom, nem igazan ez a legjobb szo) kirekesztonek erzem/ereztem. De elmult????

✌????

2020-01-16 19:13:52
susu

susu

Posztok: 491
Velünk: 1800 napja

Válasz erre: @Ordune #139631 

Elnézést, nem jól fogalmaztam, semmilyen támadást nem akartam írni a build threaddel kapcsolatban. Szívesen kifejtem, de nem írásban.

Amúgy egyetértek, írásban sokkal nehezebb kommunikálni, sokkal könnyebb félreérthetően fogalmazni (lásd ezt a példát), vagy félreértelmezni. Ezért jobb a személyes kommunikáció, ott nem veszik el a non-verbális rész. Ez egy fórum, ezt itt nehéz lenne megoldani. Többet kéne gurulni, találkozni, lehet már sok a téli frusztrációnk smile

aláírás

Touge Runnerz

2020-01-16 18:53:54
basti

basti

Posztok: 380
Velünk: 2709 napja

Válasz erre: @Ordune #139631 

Ordune, szerintem itt a végén kimondtad a lényeget, miközben a másik üzenetemet irogattam:

"kicsit úgy érzem, hogy mindenki, mindenkit folyamatosan túlreagál, mert a találkozók mindig nyugodt és barátságos légkörben szoktak zajlani, még akkor is ha a klubélet kritikája kerül szóba."

Szerintem ilyen az online kommunikáció. Ott mindenki bátrabb, mert nem kell a szemébe nézni a másiknak. Online leírod hogy holnap megyek a trackday-re és szétfüstölöm az összes gumit plusz megdöntöm Alonso körrekordját jeeeeeeeeeee....

Aztán a valóságban örülünk hogy élünk és bizonygatjuk hogy nahát azért nincs túl meleg/hideg/eső/felhő/egyéb úgyhogy csak óvatosan, próbálkozva, nem ész nélkül smile

És ez így is van jól. Csak példaképpen írtam a fentit, remélem érthető.

Ha az online (leírt) verziót még jobban magadra is veszed ("élesebben hat") vigyázz, megbolondulsz. smile

Nekem mindig eszembe jut valami ha itt olvasok valamit hogy az adott ember valójában mit szeretne kifejezni az esetlegesen online verzióban túlzásokkal leírt szövegében.

2020-01-16 18:45:54
basti

basti

Posztok: 380
Velünk: 2709 napja

Válasz erre: @susu #139629 

Csatlakozom itt is az előttem szólóhoz és egyetértek.

Ismerem, tisztelem és becsülöm Barnát, és a cinikus kérdésen kívül próbálom nem támadásnak hanem véleménynek értékelni a hozzászólást, tanácsolom másoknak is.

Egy kérdés felmerült bennem: miért érzitek problémának ha van egy egyesület amelyik szervez programokat az egyesületi tagoknak? Ettől még teljesen nyílt a dolog: ha valaki érdekel, nincs kizárva senki, beléphet (akár csak az egyetlen rendezvény kedvéért is ha részt akar ott venni) bárki.

A költség a baj? Az máshogy nézne ki ha azt mondanánk, hogy ide meg ide a belépő 6500Ft (ami 6000 egyesület támogatás + 500Ft a mittomén parkolódíj) és az az adott rendezvényen befizethető? Vagy mivel van valójában a probléma? Lehet, hogy gyenge a felfogásom, de nem értettem meg.

2020-01-17 7:54:19
Ordune

Ordune

Szia susu, hidd el én is sokat dolgozom magamon, főleg az utóbbi időben, és elismerem, nem mindig sikerül tökéletesen.

Szerintem az elmúlt pár napban sikerült nyugodtan, konstruktívan megközelítenem az itt leírt kritikákat, de azt ne várd el tőlem, hogy minden mellett elmenjek szó nélkül.

Egyetértek veled abban, hogy a kritika fontos dolog, főleg ha az ember/szervezet fejlődni akar, de annak feltétele a jobbító szándék megléte, amit őszintén szólva én nem minden esetben, vagy néha csak részben tudok felfedezni.

A magam részéről több alkalommal is kritikát fogalmaztam meg a saját, vagy az elnökség munkájával, reakciójával, stílusával kapcsolatban, és törekszem arra, hogy ezeket a hibákat kijavítsam. De ezt ezidáig leginkább csak saját magamtól láttam, pedig biztos vagyok benne, hogy nem csak én vagyok itt tévedhetetlen.  

Amennyiben hozzá szeretnél járulni az Egyesület tevékenységéhez, azt megköszönjük. Kérjük utalj az Egyesület bankszámlájára az általad jónak gondolt összeget (a megjegyzésbe támogatást írj).

Végezetül engetessék meg nekem, hogy én is kritizáljalak kicsit, természetesen én is csak jobbító szándékkal (nem cinikusan írom, komolyan gondolom).
Ezt írod: "Nem szeretek politizálni, többet nem is szeretnék. Build threademet folytatom itt, ha megtűritek (mivel az oldalt a Magyar MX-5 Klub Egyesület üzemelteti*). Ha nem tűritek meg, átköltözöm egy google doksiba vagy miataturbo.net-re. "

Már miért ne tűrnénk meg itt a "Build thread"edet? Mikor és ki írt/mondott olyat, hogy az Egyesület által üzemeltetett FB / honlap csak az Egyesület tagjainak van fenntartva? Ennek pont az ellenkezője hangzik el folyamatosan, így nem tudom mire vélni bejegyzésed végét. 

Az én olvasatomban - és simán lehet, hogy megint túl érzékeny vagyok - jön valaki egy kritikával, ami építő szándékkal is érkezhet, de a végén szépen kapunk egy gyomrost, ami az egészet elviheti - sokszor el is viszi - a nem megfelelő irányba. Ilyen körülmények között - nekem - nagyon nehéz mindig higgadtnak, nyugodtnak és empatikusan befogadónak maradnom, mert egy emocionális figura vagyok, aki hamar megharagszik, majd hamar meg is enyhül.

Ui.: az évek során számtalan esetben megtapasztaltam, hogy a leírt szó, főleg ha az kritika, sokkal élesebben hat, mint a szóban elmondott. Tehát kicsit úgy érzem, hogy mindenki, mindenkit folyamatosan túlreagál, mert a találkozók mindig nyugodt és barátságos légkörben szoktak zajlani, még akkor is ha a klubélet kritikája kerül szóba.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

Történet:

Szia susu, hidd el én is sokat dolgozom magamon, főleg az utóbbi időben, és elismerem, nem mindig sikerül tökéletesen.

Szerintem az elmúlt pár napban sikerült nyugodtan, konstruktívan megközelítenem az itt leírt kritikákat, de azt ne várd el tőlem, hogy minden mellett elmenjek szó nélkül.

Egyetértek veled abban, hogy a kritika fontos dolog, főleg ha az ember/szervezet fejlődni akar, de annak feltétele a jobbító szándék megléte, amit őszintén szólva én nem minden esetben, vagy néha csak részben tudok felfedezni.

A magam részéről több alkalommal is kritikát fogalmaztam meg a saját, vagy az elnökség munkájával, reakciójával, stílusával kapcsolatban, és törekszem arra, hogy ezeket a hibákat kijavítsam. De ezt ezidáig leginkább csak saját magamtól láttam, pedig biztos vagyok benne, hogy nem csak én vagyok itt tévedhetetlen.  

Amennyiben hozzá szeretnél járulni az Egyesület tevékenységéhez, azt megköszönjük. Kérjük utalj az Egyesület bankszámlájára az általad jónak gondolt összeget (a megjegyzésbe támogatást írj).

Végezetül engetessék meg nekem, hogy én is kritizáljalak kicsit, természetesen én is csak jobbító szándékkal (nem cinikusan írom, komolyan gondolom).
Ezt írod: "Nem szeretek politizálni, többet nem is szeretnék. Build threademet folytatom itt, ha megtűritek (mivel az oldalt a Magyar MX-5 Klub Egyesület üzemelteti*). Ha nem tűritek meg, átköltözöm egy google doksiba vagy miataturbo.net-re. "

Már miért ne tűrnénk meg itt a "Build thread"edet? Mikor és ki írt/mondott olyat, hogy az Egyesület által üzemeltetett FB / honlap csak az Egyesület tagjainak van fenntartva? Ennek pont az ellenkezője hangzik el folyamatosan, így nem tudom mire vélni bejegyzésed végét. 

Az én olvasatomban - és simán lehet, hogy megint túl érzékeny vagyok - jön valaki egy kritikával, ami építő szándékkal is érkezhet, de a végén szépen kapunk egy gyomrost, ami az egészet elviheti - sokszor el is viszi - a nem megfelelő irányba. Ilyen körülmények között - nekem - nagyon nehéz mindig higgadtnak, nyugodtnak és empatikusan befogadónak maradnom, mert egy emocionális figura vagyok, aki hamar megharagszik, majd hamar meg is enyhül.

Ui.: az évek során számtalan esetben megtapasztaltam, hogy a leírt szó, főleg ha az kritika, sokkal élesebben hat, mint a szóban elmondott. Tehát kicsit úgy érzem, hogy mindenki, mindenkit folyamatosan túlreagál, mert a találkozók mindig nyugodt és barátságos légkörben szoktak zajlani, még akkor is ha a klubélet kritikája kerül szóba.

2020-01-16 18:18:40
susu

susu

Posztok: 491
Velünk: 1800 napja

Válasz erre: @Ordune #139621 

Ui.: Szeretem amikor úgy kezdődik valami, hogy no offense, de aztán valahogy kicsit mégis az lesz belőle.

Konstruktív kritikát szeretnék megfogalmazni, de nem tudom hogyan írjam le, mert pont a kritika kezelést/értelmezést kritizálnám smile
Szeretném kifejezni azt a kritikát, hogy szerintem több Magyar MX-5 Klub Egyesület tag (vagy elnökségi tag, nem tiszta ki-kicsoda) rosszul szokott reagálni az építő jellegű kritikára. Mit értek rosszul alatt? Személyes támadásnak veszi. És ezt elismerem, rohadt nehéz dolog, de meg lehet tanulni. Extra nehéz, ha egyből felidegesítik az embert. (Nyílván vannak, akik szándékosan erre mennek, ők a trollok) Nekem is nehéz ezt megtanulni, de már egészen jól állok. Nekem ez jött be eddig: (miután lehiggadtam) megnézem , hogy konstruktív-e a kritika: Általában érzelmileg fűtött a kontextus, szóval először az érzelmeket ignorálom, megpróbálom értelmezni mit próbál mondani a fröcsögése mögött. Ehhez optimistán, jóindulattal állok, tehát abból a felvetésből indulok ki, hogy van építő jellege a hozzászólásának. Ehhez bele kell képzelnem magamat a másik helyébe (empátia). Ha sikerült leszorítani és megtalálni az építő mondanivalót, akkor már csak arra fókuszálok. (Ha nem sikerült megtalálni, akkor ezt visszajelzem, akár kérdésekkel irányítva, hogy fogalmazza át mondandóját. Személyeskedést kerülöm, a cél, hogy megérstük egymást). Majd megnézem, hogy ez a mondanivaló, javaslat mennyire reális, kivitelezhető, még akkor is, ha kritika tárgyába több hét munkát beletettem. Ez is elég nehéz, alázat nélkül nem megy. Itt általában további kérdésekre van szükség és a végén megállapodunk valami kompromisszumos megoldásban. Abból indulok ki, hogy jobbá akarja tenni ő is a kritika tárgyát, így a közös végeredmény jobb lesz, mint amit én eredetileg gondoltam/megcsináltam. (Ezzel általában egy pozitív hangvétele lesz a beszélgetésnek, ahol egyből meg lehet kérni, hogy segítsen, hiszen ilyenkor már ő is valamennyire magáénak érzi a dolgot, sokkal szívesebben fog segíteni).

Nem szeretek politizálni, többet nem is szeretnék. Build threademet folytatom itt, ha megtűritek (mivel az oldalt a Magyar MX-5 Klub Egyesület üzemelteti*). Ha nem tűritek meg, átköltözöm egy google doksiba vagy miataturbo.net-re.

Peace

(* én pedig nem tervezem a belépést. Ha privátban elküldi valaki, hogy mennyibe kerül az oldal üzemeltetés, tervezett fejlesztés, support, stb. és egy számlaszámot, szívesen hozzájárulok)

aláírás

Touge Runnerz

2020-01-16 17:07:06
Matt

Matt

Posztok: 2768
Velünk: 5654 napja

Válasz erre: @Balage76 #139625 

Bocs Balázs, de ez az érvrendszer nekem egy kicsit sántít. Nyilván nem mindenki hasonló elszántsággal, mélységben foglalkozik az egyesület, a klub életével és nem mindenki egyforma vehemenciával nyilvánítja ki a véleményét. Nem túl aktívan veszek részt mostanság a klub életében, de az biztosan nem az igazság, hogy itt van több száz elégedett klubtag és pár renitens bomlasztó.

Igen van néhány megszállott tag, akik - bár nem szorulnak a védelmemre -, de az itt elhangzottakkal ellentétben elég sokat tettek a klubéletért, márka népszerűsítéséért a motorsportban tehát nem csak rombolnak, ahogy Ti gondoljátok és régóta kérnek bizonyos dolgokat.

Ezzel együtt engem is elszomorít, hogy ebben a stílusban megy az üzengetés itt egymásnak. Nem így kellene lennie, de megint csak hozzátenném, hogy a bicskanyitogató stílusból szintén mindkét fél elég pallérozott.

És megértem ez elnökséget is, mert tudom, hogy rohadt sok melót tesztek bele, de akkor sem lehet elmenni amellett, hogy több éve vannak ígérgetések főleg fórum témában, amikben zavaró módon nem látszik előrelépés, pedig azért valami történik ahogy kiderül a válaszokból. 

Szerintem az információ áramláson lehetne kicsit javítani, mert aki nem tud elmenni az évi egy közgyűlésre az most nehézkesen tájékozódik arról, hogy mik vannak folyamatban. A találkozók kint vannak rendbe gyűjtve, ami szuper, mellé valami éves tervszerűséget oda lehetne biggyeszteni akár azzal a felütéssel, hogy ebben vagy abban kellene segítség. 

Csak ehhez is mindjárt oda lehet tenni a kolléga pár oldallal ezelőtti kommentjét, ahol leírja, hogy önként ajánlkozott honlapfejlesztés ügyben aztán nem kapott választ sem. Persze lehet ott is valami félrecsúszott stb., de minden eddigi hsz-re reagált valamelyik elnökségi tag egyet kivéve. 

Történet:

Bocs Balázs, de ez az érvrendszer nekem egy kicsit sántít. Nyilván nem mindenki hasonló elszántsággal, mélységben foglalkozik az egyesület, a klub életével és nem mindenki egyforma vehemenciával nyilvánítja ki a véleményét. Nem túl aktívan veszek részt mostanság a klub életében, de az biztosan nem az igazság, hogy itt van több száz elégedett klubtag és pár renitens bomlasztó.

Igen van néhány megszállott tag, akik - bár nem szorulnak a védelmemre -, de az itt elhangzottakkal ellentétben elég sokat tettek a klubéletért, márka népszerűsítéséért, tehát nem csak rombolnak, ahogy Ti gondoljátok és régóta kérnek bizonyos dolgokat.

Ezzel együtt engem is elszomorít, hogy ebben a stílusban megy az üzengetés itt egymásnak. Nem így kellene lennie, de megint csak hozzátenném, hogy a bicskanyitogató stílusból szintén mindkét fél elég pallérozott.

És megértem ez elnökséget is, mert tudom, hogy rohadt sok melót tesztek bele, de akkor sem lehet elmenni amellett, hogy több éve vannak ígérgetések főleg fórum témában, amikben zavaró módon nem látszik előrelépés, pedig azért valami történik ahogy kiderül a válaszokból. 

Szerintem az információ áramláson lehetne kicsit javítani, mert aki nem tud elmenni az évi egy közgyűlésre az most nehézkesen tájékozódik arról, hogy mik vannak folyamatban. A találkozók kint vannak rendbe gyűjtve, ami szuper, mellé valami éves tervszerűséget oda lehetne biggyeszteni akár azzal a felütéssel, hogy ebben vagy abban kellene segítség. 

Csak ehhez is mindjárt oda lehet tenni a kolléga pár oldallal ezelőtti kommentjét, ahol leírja, hogy önként ajánlkozott aztán nem kapott választ sem. Persze lehet ott is valami félrecsúszott stb., de minden eddigi hsz-re reagált valamelyik elnökségi tag egyet kivéve. 

Igen van néhány megszállott tag, akik - bár nem szorulnak a védelmemre -, de az itt elhangzottakkal ellentétben elég sokat tettek a klubéletért, márka népszerűsítéséért, tehát nem csak rombolnak, ahogy Ti gondoljátok és régóta kérnek bizonyos dolgokat.

Csak ehhez is mindjárt oda lehet tenni a kolléga pár oldallal ezelőtti kommentjét, ahol leírja, hogy önként ajánlkozott aztán nem kapott választ sem. Persze lehet ott is valami félrecsúszott stb., de minden eddigi hsz-re reagált valamelyik elnökségi tag egyet kivéve. 

Igen van néhány megszállott tag, akik - bár nem szorulnak a védelmemre -, de az itt elhangzottakkal ellentétben elég sokat tettek a klubéletért, márka népszerűsítéséért a motorsportban tehát nem csak rombolnak, ahogy Ti gondoljátok és régóta kérnek bizonyos dolgokat.

2020-01-16 14:10:11
Balage76

Balage76

Posztok: 253
Velünk: 2936 napja

Részemről annyit szeretnék ehhez a gumicsonthoz hozzátenni, hogy a Hungaroringen volt minimum 200 magyar autó. A 2019-es évre 114 tagunk volt (ha jól emlékszem), tehát több mint a fele a megjelenteknek...
Ehhez képest minden alkalommal amikor egymásnak feszülünk, akkor két kezem nem nagyon kell, hogy megszámoljam az elnökség és az Egyesület munkáját/létjogosultságát megkérdőjelezőket.
Lehet hogy ez a pár ember hangos, sokszor ír (nem csak itt a fórumban, hanem a facebookon is), de elenyésző számú a tagsághoz és főleg az Egyesület által szervezett, vagy az Egyesülethez köthető rendezvényeken rendszeresen megjelenőkhöz képest.

Egy társaság sosem arra megy amerre a leghangosabban kiabáló akarja, hanem arra, amerre lehetőségei vannak és amerre a többségnek a legjobb. A többséget a választott vezetőség képviseli, a lehetőségeket pedig a vezetőség igyekszik legjobb tudása szerint megteremteni és kihasználni.

Balázs

2020-01-16 14:36:30
Hunya

Hunya

Posztok: 5336
Velünk: 5508 napja

Szerintem aki szeretne valamin változtatni az lépjen be az egyesületbe , jöjjön el a közgyűlésre és legyen értékes tag. Örömmel látjuk!  

Aki ezt nem szeretné vagy nem tudja megtenni kérem ne bomlasszon, ne generáljon feszültséget. Nincs hozzáadott értéke. 

Én pl nem fikázom hangosan a magyar focit, pedig biztos lehetne, de nem látom hogy ennek lenne hozzáadott értéke  Hőzöngeni ingyen van, de nálunk nem divat. Bocs, ilyenekkel keressetek más csoportot! 

Akinek esetleg valamiért nem szimpatikus az egyesület nyugodtan építkezzen, szervezzen önállóan.

Van sok más facebook oldal, sok más autós találkozó, sokféle lehetőséggel kinek kinek igénye szerint.

Saját magam nevében beszélve én a továbbiakban az energiáimat ilyen chatekre nem fordítom.

Peace!

Hunya G.

Alelnök

aláírás May the Fairy be with You!

Történet:

Szerintem aki szeretne valamin változtatni az lépjen be az egyesületbe , jöjjön el a közgyűlésre és legyen értékes tag. Örömmel látjuk!  

Aki ezt nem szeretné vagy nem tudja megtenni kérem ne bomlasszon, ne generáljon feszültséget. Nincs hozzáadott értéke. 

Én pl nem fikázom hangosan a magyar focit, pedig biztos lehetne, de nem látom hogy ennek lenne hozzáadott értéke  Hőzöngeni ingyen van, de nálunk nem divat. Bocs, ilyenekkel keressetek más csoportot! 

Akinek esetleg valamiért nem szimpatikus az egyesület nyugodtan építkezzen, szervezzen önállóan.

Van sok más facebook oldal, sok más autós találkozó, sokféle lehetőséggel kinek kinek igénye szerint.

Saját magam nevében beszélve én a továbbiakban az energiáimat ilyen chatekre nem fordítom.

Peace!

Hunya G.

2020-01-16 12:12:52
Lillusz

Lillusz

Posztok: 111
Velünk: 4837 napja

Válasz erre: @BCapelluti #139619 

Barna, engedj meg egy teljesen személyes és szubjektív hozzászólást mindentől függetlenül....

Értékes, okos embernek tartottalak, aki egy közösséget, aminek tagja segít, nem pedig bomlaszt. Az eddigi bármilyen hozzászólásodat nézve az elmúlt félévben nagyon elszomorodtam. Mert nem értem, hogy miért nem segítő szándékkal lépsz fel a  klub életével kapcsolatban, mint régen? 
A kérdéseiddel miért bomlasztasz? Miért nem építesz? Miért nem támogatsz, ahelyett, hogy rombolnál?
 Miért nem építő módon fogalmazol meg kritikát, ha van véleményed? 

És igen, sokat dolgozunk hogy nektek eseményt csinálhassunk és nem a szervezés a nyűg, hanem a bomlasztók kezelése, ami nagyon el tudja venni a kedvünket ettől az egésztől, mert nem segítő szándékú a megnyilvánulások többsége.
Igen, van, amit a közgyűlés tud megváltoztatni az alapszabályzat szerint, ez van. ezen felül megpróbálunk mindent rugalmasan kezelni.

Igen, nyugodtan lehet mellettünk is eseményt szervezni, vagy bekapcsolódni a szervezésbe, segíteni az egyesület munkáját. És ha az, amit csinálunk, senkinek sem tetszik, akkor megvan a fóruma annak, hogy ezt ne mi csináljuk tovább. És ha valaki ezt jobban tudja, akkor annak mi is örülünk, mert az azt jelenti, hogy a klub, ami mindegyikünk szívügye él és virágzik.

Barna, szeretném megérteni, hogy mi a célod azzal, hogy támadsz minket? Mit szeretnél ezzel elérni, mert személy szerint én ezt nem értem és szomorú és csalódott vagyok miatta.

2020-01-16 8:29:45
Ordune

Ordune

Válasz erre: @BCapelluti #139620 

Ez egy igencsak cinikus kérdés, ami a valós eszmecserére kevésbé, viszont a hangulatkeltésre (legalábbis az enyémre) kiválóan alkalmas. Az ilyenek miatt vagyunk frusztráltak, idegesek és ilyenek miatt lépünk/írunk néha meggondolatlanul helytelent.

De mint írtam, dolgozunk magunkon, ezért a cinizmusodat nem felvéve a válaszom az, hogy a csúszkát csak Gram csinálhatja vissza, aki ezidáig elzárkózott mindennemű együttműködéstől az oldallal kapcsolatban.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992