Marcello
Velünk: 3305 napja
régen amúgy volt a fórumon egy ilyen színes csúszka, lövésem nincs mi a pontos neve, de abból pl látszott, hogy ki mennyire ad hasznos válaszokat, stb. az egyik legjobb funkció volt szerintem.
régen amúgy volt a fórumon egy ilyen színes csúszka, lövésem nincs mi a pontos neve, de abból pl látszott, hogy ki mennyire ad hasznos válaszokat, stb. az egyik legjobb funkció volt szerintem.
Az aláírásba betenni jó ötlet, köszi!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Helló, az adminokat lehet látni, a többire meg egyszerűen nem jöttem rá, hogyan lehet adni. Ha van ötleted, szívesen vennénk. (Amúgy a lehurrogásra nem emlékszem.)
Az eddigi gyűlésekre nem sokan jöttek el, ezért sem gondoltuk, hogy szükség lenne többre, de a programokon bőven lenne lehetőség többet eszmét cserélni. Az évadzárón is beszélgettem egy adagot jó pár emberrel a végén, ameddig oda nem fagytunk.
De, természetesen, ha van igény több beszélgetős összeröffenésre, akkor megszervezzük.
"Úgy érzem az elnökség kevés emberrel de túl sokat dolgozik , és keveset szórakozik." - na ez baromira igaz!
"A tagok pedig sokat kritizálnak de nem kapnak feladatokat." - ez is igaz, azzal, hogy kérni/ajánlkozni kell és kaptok feladatot.
Ezt már én is bedobtam FB-n. Ott lehet adni külön jelvényeket,jelölést . Aztán jól le lettem durrogva. Szerintem jó úton jár minden csak úgy érzem túl érzékeny mind a két oldal. Sokszor apróságokon felhúzza magát mindenki ,ami általában ugyanaz a 3-4 ember személyeskedésében merül ki. Talán szükség lenne több gyűlésre egy évben.
Úgy érzem az elnökség kevés emberrel de túl sokat dolgozik , és keveset szórakozik. A tagok pedig sokat kritizálnak de nem kapnak feladatokat.
Semmi gond. Csak kérlek mielőtt következtetéseket vonnál le, kérdezz.
Nyilván mi sem vagyunk tökéletesek, de nem jó érzés olyanért kritikát kapni, ami amúgy nem is úgy van.
Most a magánvéleményemet írom:
Szerintem a Klub - eddigi történelme folyamán - sosem volt ennyire alulról építkező, mint most.
Van pár központi szervezés: Szezonnyitó, közös gurulás a BMW Z Klubbal Nagytalálkozó, Szezonzáró, Évadzáró.
Az összes többi esemény idén alulról szerveződött, legfeljebb kért és kapott segítséget (természetesen a biztosított felületek mellett) az Egyesülettől. Pl. SMX túrák (hűtőmágnes), Kabdebo Marci osztrák túrája (hűtőmágnes, rádió), Halasi Zoli kunmadarasi programja (teljes felszerelés - sátor, bóják stb), Kabdebo Márk kezdeményezésére jött létre az együttműködés a Máltai Szeretetszolgálattal (szervezés), Lowpoverheroes Drift nap (pl. bóják) stb.
Minden kezdeményezésre nyitottak vagyunk és igyekszünk segíteni, amennyiben az Alapszabályban rögzítetteknek megfelel, azaz:
"III. AZ EGYESÜLET CÉLJA
Az Egyesület célja a Mazda MX-5 típusú személygépkocsik tulajdonosainak, használóinak összefogása, színvonalas tájékoztatása, érdekvédelme, érdekképviselete, számukra színvonalas összejövetelek, rendezvények szervezése, közösségépítő egyéb tevékenységek megvalósítása.
Az Egyesület tevékenységét mindenkor úgy végzi, hogy e tevékenység az MX-5 típus presztízsével összhangban történjen a típus további magyarországi népszerűsítése érdekében. "
Szóval semmi más dolgotok nincs, mint megkeresni bennünket jó kis ötleteitekkel és mi pedig - lehetőségünkhöz mérten - segíteni fogunk azokat megvalósítani, ahogyan tettük ezt eddig is.
Gondolom az új forumon majd lesz ennek is jobban nyoma de az még idő addig is ha más nem az aláírásba esetleg beleírni?
Név alá nem lehet megoldani? Kisebb betűvel esetleg? Vagy azt utólag nem lehet módosítani?
Mert itt ez most egy darabig itt lesz de fél év múlva ezt megtalálni :/
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Helló, sajnos ezen a fórumon nem tudjuk külön jelölni az egyesületi tagokat.
Igazad van! Lehet, hogy nekünk, meg a "régieknek" egyértelmű, hogy ki-kicsoda, de az újaknak biztosan nem.
Az Egyesület elnöksége:
Simon Tamás (Ordune) - elnök
Hunya Gábor (Hunya) - alelnök
Békefi Lilla (Lillusz) - elnökségi tag
Kakas Balázs (Balage76) - elnökségi tag
Eőry Gábor (egabesz) - elnökségi tag
Sorry, ezen átugorttam és természetesen az észrevételem arról szólt, hogy hogyan lehetne aktívabbá tenni a tagságot, bevonni az új embereket, stb. A klub korábban is jól bevált alulról szerveződő aktivitásának ösztönzése és segítése szerintem nagyon fontos, ezektől lett ennyire szuper közösség a Miata Klub.
Szia ezzel kapcsolatban. Nem lehetne valahol jelölni legalább itt forumon ,hogy ki kicsoda? Mert én se vagyok teljesen új de csak tippelek kik lehetnek az elnökség tagja. Illetve ,hogy én milyen tag lehetek azt is sejtem :D + ha valaki ajánlást szeretne könnyebb dolga lenne ha tudná mégis kit kell kérni. Egyrész az újaknak nagy segítség lenne ha tag szeretne lenni. Illetve ha valamit leírtok így lehetne tudni ,hogy most csak valaki bedobta vagy "hitelesebb" forrásból jött.
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Jó kilátások az egyesület jövője szempontjából. Meghoztad a kedvem a tagsági díj befizetésére.
Se elnök, se elnökségi tag nincs elég?
Az Elnökség mandátuma a nyáron lejár.
Nem tudok a többiek nevében nyilatkozni, de a magam részéről erősen gondolkodom azon, hogy jelöltessem-e magam további 3 évre.
Jó kilátások az egyesület jövője szempontjából. Meghoztad a kedvem a tagsági díj befizetésére.
Se elnök, se elnökségi tag nincs elég?
Gyerekek!
szeretne valaki elnök vagy elnökségi tag lenni?
nyitott kapukat dönget....
csak szóljatok, intézzük, segítünk!
és ez nem vicc, komoly!
Marcello, javaslom figyelmesebben olvasd el az Alapszabályt, mielőtt nekiállsz hangulatot kelteni.
Marcello, javaslom figyelmesebben olvad el az Alapszabályt, mielőtt nekiállsz hangulatot kelteni. :(