Ordune
Velünk: 5072 napja
Belépési nyilatkozat:
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Belépési nyilatkozat:
up! (hogy maradjon a tema a kezdolapon )
Dolgozunk rajta.
A belépési nyilatkozatot hol lehet letölteni?
Magyar MX-5 Klub Egyesület
Tudnivalók
Szia, no offense, csak nem értettem, mert hogy kb. 20 példányt vittünk kinyomtatva az Alapszabályból... Ezek szerint a lányok nem voltak képben.
Az Egyesület természetesen működik, már 54 tagunk van. Igaz ennek a működésnek nincs különösebben látványos vetülete, hiszen a Klub jogi forma nélkül eddig is működött, de így most legalább a Szezonzáróra készült matricákat már nem én, hanem az Egyesület finanszírozta.
Közben sikerült bankszámlát is nyitnunk: 10918001-00000096-17160000 (UniCredit Bank), tehát mostantól a tagdíjak és a támogatások már utalással is érkezhetnek.
Gabesz már elkészített az Egyesület Alapszabályából egy kivonatot, mely minden releváns információt tartalmaz, csak át kell még futnunk. Reményeim szerint erre még ma sor is fog kerülni, így azt nagyon hamar meg is fogom tudni Veletek osztani.
Közben elkezdtük az MMH-val egyeztetni a jövő évi Éves találkozónk részleteit. Egyelőre még nem árulnék el részleteket, de úgy tűnik jövőre talán még bőkezűbb támogatásra számíthatunk.
Ez van :/
Szia, no offense, csak nem értettem, mert hogy kb. 20 példányt vittünk kinyomtatva az Alapszabályból... Ezek szerint a lányok nem voltak képben.
Az Egyesület természetesen működik, már 54 tagunk van. Igaz ennek a működésnek nincs különösebben látványos vetülete, hiszen a Klub jogi forma nélkül eddig is működött, de így most legalább a Szezonzáróra készült matricákat már nem én, hanem az Egyesület finanszírozta.
Közben sikerült bankszámlát is nyitnunk: 10918001-00000096-17160000 (UniCredit Bank), tehát mostantól a tagdíjak és a támogatások már utalással is érkezhetnek.
Gabesz már elkészített az Egyesület Alapszabályából egy kivonatot, mely minden releváns információt tartalmaz, csak át kell még futnunk. Reményeim szerint erre még ma sor is fog kerülni, így azt nagyon hamar meg is fogom tudni Veletek osztani.
Közben elkezdtük az MMH-val egyeztetni a jövő évi Éves találkozónk részleteit. Egyelőre még nem árulnék el részleteket, de úgy tűnik jövőre talán még bőkezűbb támogatásra számíthatunk.
Ez van :/
Szia Ordune!
Köszönöm az infókat át is utaltam a tagsági díjat!
Szép napot!
Szia
Szia, no offense, csak nem értettem, mert hogy kb. 20 példányt vittünk kinyomtatva az Alapszabályból... Ezek szerint a lányok nem voltak képben. :(
Az Egyesület természetesen működik, már 54 tagunk van, bár ennek a működésnek nincs különösebben látványos vetülete, hiszen a Klub jogi forma nélkül eddig is működött, bár most a Szezonzáróra készült matricákat már nem én, hanem az Egyesület finanszírozta. :)
Közben elkezdtük az MMH-val egyeztetni a jövő évi Éves találkozónk részleteit. Egyelőre még nem árulnék el részleteket, de úgy tűnik jövőre talán még bőkezűbb támogatásra számíthatunk. :)
Szia, no offense, csak nem értettem, mert hogy kb. 20 példányt vittünk kinyomtatva az Alapszabályból... Ezek szerint a lányok nem voltak képben. :(
Az Egyesület természetesen működik, már 54 tagunk van. Igaz ennek a működésnek nincs különösebben látványos vetülete, hiszen a Klub jogi forma nélkül eddig is működött, így most a Szezonzáróra készült matricákat már nem én, hanem az Egyesület finanszírozta. :)
Közben elkezdtük az MMH-val egyeztetni a jövő évi Éves találkozónk részleteit. Egyelőre még nem árulnék el részleteket, de úgy tűnik jövőre talán még bőkezűbb támogatásra számíthatunk. :)
Szia Ordune!
Félre értés ne essék, semmi negatív hangot nem akartam adni, csak amikor regisztráltam meg befizettem a tagsági díját, akkor mondták a (nagyon segítőkész) lányok, hogy a tájékoztató papír most éppen valamerre jár, ezért akkor nem tudtam elkérni, hogy elolvassam.
Gondoltam érdeklődöm, hogy esetleg elérhető-e azóta valahol, vagy hogy mi a helyzet most az egyesülettel.
(És tényleg semmi kritika nem volt a megjegyzésemben, remélem nem vetted offense-nek )
-törölve, valamiért duplikált-
Szia Ordune!
Félre értés ne essék, semmi negatív hangot nem akartam adni, csak amikor regisztráltam meg befizettem a tagsági díját, akkor mondták a (nagyon segítőkész) lányok, hogy a tájékoztató papír most éppen valamerre jár, ezért akkor nem tudtam elkérni, hogy elolvassam.
Gondoltam érdeklődöm, hogy esetleg elérhető-e azóta valahol, vagy hogy mi a helyzet most az egyesülettel.
(És tényleg semmi kritika nem volt a megjegyzésemben, remélem nem vetted offense-nek :) )
Szia Artredis!
Mit jelent a "volna" a mondatodban?
Sziasztok!
Valahol már elérhető az a tájékoztató, amit a hungaroringen lehetett (volna) elolvasni?
Sziasztok!
Valahol már elérhető az a tájékoztató, amit a hungaroringen lehetett (volna) elolvasni? :)
Kedves
Miatársak!
A Klub
2004-es megalakulása óta sok minden történt.
Van egy remek honlapunk, a miata.hu. Van több jól működő Facebook oldalunk és csoportunk. Számos sikeres találkozót, vezetéstechnikai tréninget, pályanapot tartottunk, rengeteg kirándulást szerveztünk bel- és külföldre egyaránt.
Az elmúlt évek alatt számtalan esetben felmerült már a Klub hivatalos, jogi formába öntése, mellyel egészen ez idáig vártunk, azonban az elmúlt 1-2 évben exponenciálisan megnövekedett érdeklődésnek köszönhetően – páran a régi rókák közül - úgy döntöttünk, nem várunk tovább.
Annak érdekében, hogy a klubéletet az eddigieknél is szervezettebbé tegyük létrehoztuk a Magyar MX-5 Klub Egyesületet, melyet a múlt hét szerdán a Budapest Környéki Törvényszék civil szervezetként 13-02-0007297 szám alatt az alábbi adatokkal nyilvántartásba vette:
A szervezet neve: MAGYAR MX-5 KLUB Egyesület
A szervezet idegen nyelvű elnevezése: HUNGARIAN MX-5 CLUB
A szervezet rövidített neve: MX-5 Klub
A szervezet formája: Egyesület
A
szervezet célja:
Az Egyesület célja a Mazda MX-5 típusú személygépkocsik tulajdonosainak,
használóinak összefogása, színvonalas tájékoztatása, érdekvédelme,
érdekképviselete, számukra színvonalas összejövetelek, rendezvények szervezése,
közösségépítő egyéb tevékenységek megvalósítása. Az Egyesület tevékenységét
mindenkor úgy végzi, hogy e tevékenység az MX-5 típus presztízsével összhangban
történjen a típus további magyarországi népszerűsítése érdekében.
Az Egyesülettel a
szeptember 9-én megrendezésre kerülő Találkozó alkalmával részletesen is
megismerkedhettek, és lehetőségetek lesz csatlakozni is.