Hunya
Velünk: 4243 napja
Nyilván nem a tönkretétetre gondoltam. Csak ahogy írta , ő használta is az autót. Illetve itt a fórumon is nem ritka az ilyen km vagy még ez alatti motorgenerál, eszi az olajat, füstöl stb. Ez a kocsi meg ráadásul turbós is, azért kérdeztem rá.
amúgy ez egy tök érdekes észrevétel, amivel kapcsolatban két dolog jutott eszembe:
1. az autók jó része külföldről jött tizenxéves korában, teljesen ismeretlen előélettel, tök mindegy hány km-t mutat az órája. A bbr-nek kb minden gyári doksija megvan, egy bazi nagy mappát adok hozzá, mindenféle méréssel, szervizekkel, stb
2. az óratekergetésen kívül a nem betartott szervizperiódussal, főleg, hogy az MX5-öt elképzelhető, hogy nem csak hétvégi bevásárláshoz használták, jelentősen meg tudja rövidíteni a motor élettartamát.
Nekem az előző 1.6-os MX5-ömben is 200 ezer körüli km volt nagyjából nulla olajfogyasztással, de lehet, hogy én vagyok a ritka és szerencsés kivétel.
Az autó is. Az ár is.
Én megvenném, de kibasznának itthonról autóstól.... :-)
Egyébként én nem adnám el 3 alatt, meg leginkább a Nutzon hirdetném...ja, hogy jobb kormányos? :-)
És nem fizetett reklámember vagyok, csak ültem benne kakucson, és akkor még nem is volt alatta a Tein, aminek borzasztó módon elszállt az ára sajnos.