wolfblind, 2015-09-29 17:10:31
Gyéé, 2015-09-29 15:05:12
wolfblind, 2015-09-29 10:37:10
nzoli, 2015-09-29 9:41:20
Sziasztok!
Ez a szett 1.6-os NB-hez is jó ugye? Azt látom, h az overlay pulley nem (abból h a minden igaz 94-05 között gyártott motorhoz való kell), de a többi? Nem lenne rossz +50 le :D
Overlay pulley kell mindenkeppen, de ne feledd ehhez kithez kell meg par aprosag, mint motorvezerles,szelessavu szonda vezerlovel, injektorok, maga a kompresszor ugye igy intercooler nelkul is el lehet hasznalni, de az sem art hozza azert, ezt leszamitva kulonben jo a cucc.
nem értek egyet! Aki mondjuk +30-35 lóval megelékszik annak csak a kompi kell meg mondjuk egy powercard, ennyi.
Mar vartalak
...
Nem ezen mulik, hogy +30 vagy +50LE te is tudod. Ennyi erovel, lehetne ugyis csinalni, hogy egy sima benzinnyomasszabalyozot tennel bele plussz a gyujtast mechanikusan visszahuznad kicsit(a tarcsaval). Viccet felreteve egy olcso Piggyback kb. ugyanannyi arban, mint a +, - gomb nyomogatos powercard. Sztem pont ezen nem erdemes sporolni, inkabb a felnin mar, es legyen 6kg mondjuk 4kg helyett
...
Szerk.: az AFPR-t mar eladtam, de az se olcso...Ami biztos a gyari 1.8 lila 265cc/min injektorok kb 180LE-ig jok, ott mentek nalam, 95%-os kihasznaltsaggal 3baros standard benzinnyomason.
OFF:
A felni igenis fontos. Amikor a 6kg-os le lett cserélve a 4 kg-osra, nagyon érezhető volt a különbség. :-)
ON:
A LE kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert még nem mérettem le az enyémet. Az én kocsimban M45 kompresszor és nyomogatós PowerCard van intercooler nélkül (7 psi töltőnyomással), és csak abszolút analfabétaként nyomogattuk a szélessávú lambda alapján, tehát nincs kimaxolva a teljesítmény, és mégis nagyon jól megy. Most Lalee-nál van és ennyit írt sms-ben: "K***a jó az autód, nem adom vissza!
"
Igaz a PowerCardot vadászni kellett, de TimingCard-dal együtt 120 fontért vettem.
Szóval amit Ordune és Gyéé írt az tapasztalatból teljesen rendben van.