Avikuzin
Velünk: 2292 napja
Szerintem gyújtáskábel. Milyenre cserélted? Nekem NGK lett berakva és megszünt a hiba. Előtte ugyanazt produkálta mint most a tiéd.
Szerintem gyújtáskábel. Milyenre cserélted? Nekem NGK lett berakva és megszünt a hiba. Előtte ugyanazt produkálta mint most a tiéd.
üzemanyagszűrő mikor volt cserélve? én azt nézném meg először, illetve a légtömegmérő és a fojtószelep között keresnék tömítetlenséget.
Hibakód nincs?
Szisztok!
Segítséget szeretnék kérni, az autóm rángat. Nem most kezdte így vettem tavaly, de még nem oldódott meg a probléma. Hideg és meleg motornál is. Főleg kis fordulaton rángat, valamint hirtelen gázadásnál megtorpan. Alapjáraton semmi gond, a motor indul egyből szépen jár. Volt már cserélve gyertya, kábel, gyújtótrafó is. Mivel folytassam? Lamda szonda?....
NB 1,6 2000-es évjárat
Üdv. Tibor
Szisztok!
Segítséget szeretnék kérni, az autóm rángat. Nem most kezdte így vettem tavaly, de még nem oldódott meg a probléma. Hideg és meleg motornál is. Főleg kis fordulaton rángat, valamint hirtelen gázadásnál megtorpan. Alapjáraton semmi gond, a motor indul egyből szépen jár. Volt már cserélve gyertya, kábel, gyújtótrafó is. Mivel folytassam? Lamda szonda?....
Üdv. Tibor
Szia. Van pár szett, hétvégén elő szedem őket, ha érdekel
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Nincs valakinel elfekvoben egy szett (16 db) alufelni csavar NB-re?
Kene!
Szervusz!
nézd meg a "Mona aki titkon..." topicot, hogy az ottani szelepszár-szimmering probléma bemutatása hasonlít-e a bajodhoz!
http://www.miata.hu/forum/?tid=4582&page=5
Üdv: Csaba
Szervusz!
nézd meg a "Mona aki titkon..." topicot, hogy az ottani szelepszár-szimmering probléma bemutatása hasonlít-e a bajodhoz!
Üdv: Csaba
Helló!
Segítséget szeretnék kérni.
Van egy 1,6os 98-as NB-m, ami elég fura tüneteket produkál.
Hosszabb állás után (12 óra), az indítást követően 1-2 perccel elkezd olajfüstöt kinyomni a motor a kipufogón át. Olyan mintha valahol átfolyna vagy összegyűlne az olaj mert pár perc után abba is hagyja és nem is csinálja a következő hosszabb leállásig.
A karter visszavezető csövek jók nincsenek eldugulva, a gyertyák nincsenek beköpve, szépen pöcc-röff indul és jár, nem dadog, semmi.
Van esetleg valami javaslat hogy mit kellene ellenőrizni, cserélni vagy javítani?
Válaszokat előre is köszönöm.
URAIM!!! Végtelenül büszke vagyok, hogy ilyen klub tagja lehetek! Az önzetlen segítségnyújtás ma már nem divat, itt a divattal szembe ment két társunk. Mélyen meghatódtam, és nagyon köszönöm. Amikor egy magasan kvalifikált bankos nő (barátom), hogy "ebben a fosláda világban már nincs is ilyen" (tőle idéztem) megjegyzést tette, már biztos voltam benne, hogy a meghatódás jogos.
Áldott és fenyőfatűz mentes Karácsonyt, boldog új évet Mindenkinek!
Ákos
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Szia, én is megyek fel Pestre 27 este vagy 28 reggel. Előtte oda tudok menni érte. Nem mindig nézem a fórumot, ide nyugodtan irj: szuperemailcim kukac gmail.com
26-án este, vagy 27-en napközben megyek Győrújbarátról Budára Ha jó az időpont, akkor szívesen beállok sütifutárnak, csak dobj egy e-mailt!
Bocsánat a pofátlan kérésért. Megy valaki két ünnep között Győrből Budára? (Győrszentiván - Bp, Őrmezei lakótelep, Igmándi utca) Alig valamennyi a kitérő. Egy makacs vírussal szórakozom, és feleség jogsija sem tolatásra, sem Pestre nem érvényes. Az általa sütött édességet szeretnénk eljuttatni a 4 unokának. Két kis fémdoboz, egy reklámszatyorban. Postára nem bízom, csomagküldőt pedig egyet ismertem, itt Szentivánon, de már tavaly sem működött.
Előre is köszönöm (van rá egy üveg pezsgőm)
Ákos
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
igen, koszonom!
Erre gondolsz?
B61P-13-111