BLack Jack
Velünk: 2404 napja
Közben kaptam, ha esetleg valakinek kell írjon.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Közben kaptam, ha esetleg valakinek kell írjon.
csak szemlével kpm...utána mehetsz papírral ocsmányirodába...
Szia
Kb mission impossible ... Ha kapsz is csak akkor ,ha új üzembehelyezés/új behozott. Előre külön nem adnak, ha valami véletlen folytán megkapod hátra is azt kapsz.
Sok sikert azért
Atti
Sziasztok,
NB-re szeretnék előre B típusú rendszámot.
Tudtok adni valami tippet mire érdemes hivatkozni az NKH-nál?
Jelenleg eltakarja a hűtést, ez elég lehet, vagy elküldenek azzal, hogy rakjam a nyílás fölé?
Annak van valami jelentősége melyik hivatalba megyek? (Budapest, Petzvál József u. 39 a terv)
Köszi
kétoldalú ragasztószalaggal, akárhol.
Sziasztok!
Ismét hülye kérdés. Ma forgalomba helyeztettem az autót. Egyelőre A típusú rendszámot kaptam mindkét helyre, de 10 nap múlva megkapom hátra a B típusút. A kérdés az, hogyan tudom addig hátra feltenni az A típusút, hogy ne tegyem tönkre a fényezést? Amerikai modellről van szó. Mivel a hátsót vissza kell adni mikor megjön a B, a hajtogatás sem opció.
Van valakinek ötlete hogyan tudom rögzíteni a rendszámot, hogy fent is maradjon és a rendőrök se jelentsenek fel miatta?
köszi!
Szia!
Nekem van több fajta, csak porosodik, dobj egy emailt és beszélünk.
davemiata90@gmail.com
Nem enged kepet feltoleni. Mindegy. Nem egy nagy mutatvany, en is magamnak keszitettem. 1 milis lemezbol kivagtam egy picivel kisebb negyzetet mint a rendszam es hagytam rajta egy tiz centis kiallo reszt amit kifurtam. Meghajtottam kb 30 fokban es furtam ra egy lyukat. Festessel egyutt kb 15 perc
pooyak111@gmail.com
egyébként mennyire macerás megszerezni a matricát? hallottam ezt is azt is
persze küldök ha mondasz címet. Rendesen le van papírozva? Néha rákérdeznek mindenféle szervek, Rendőr, határőr, stb. (lehet túl régen van nálam autó?? :D )
Szerintem is, csak valahogy nem tudom vizualizálni magamban hogy is nézne ez ki a gyakorlatban, de úgy látom neked is ott van a matrica ahova én szánnám. Nem tudnál küldeni néhány közeli fotót arról hogyan mutat azon a helyen?