mester
Velünk: 4763 napja
A nagy bejglizabálos időszakban haladtam a yomahával, még össze kell rakni,kicsit faragni, de csak lesz belőle valami☺
A nagy bejglizabálos időszakban haladtam a yomahával, még össze kell rakni,kicsit faragni, de csak lesz belőle valami☺
Téli unaloműző: volt a sarokban egy bws yamahàm, màr régóta nézegettem,mit kéne vele kezdeni,ma megjött az ihlet...kivágtam a vázból 20 centit,kicsit megültettem, kormány lejebb áthegesztve speedre, a hátulja még kérdéses, valami cső lesz meghajlítva. 70 cc, érdekes lesz megülni...meg kíváncsi leszek mit szólnak a birodalmiak alvázszám maradt,motorszám stimmel, majd rámatricázok valamit,pl: yomaha
Téli unalomüző: volt a sarokban egy bws yamahàm, màr régóta nézegetem,mit kéne vele kezdeni,ma megjött az ihlet...kivágtam a vázból 20 centit,kicsit megültettem, kormány lejebb áthegesztve speedre, a hátúlja még kérdéses, valami cső lesz meghajlitva. 70 cc, érdekes lesz megülni...meg kiváncsi leszek mit szólnak a birodalmiak:) alvázszám maradt,motorszám stimmel, majd rámatricázok valamit,pl: yomaha
Van itt valaki aki ért a kétütemű robogóhoz? Volna kérdésem...
Ha valakit érdekel egy aranyos hetvenes évek beli sachs kiskereku robogo,na az van nekem csővázas,metálkék,egy csomó cucc galvanizálva,már csak össze kéne rakni! ötven kakas az ára,,,
yamaha bws..időközben szétszedtem..gyuru törve,hengerfal meghúzva,úgy hogy csere minden..de köszönöm,az elején a berugokart én is csesztettem..
..időközben szétszedtem..gyuru törve,hengerfal meghúzva,úgy hogy csere minden..de köszönöm,az elején a berugokart én is csesztettem..
Milyen robogó? Szedd le a deklit, valószínűleg csak a berúgókar rugója szorul meg, mert tele van kosszal. Féktisztító sprayvel fújd ki és csodát fogsz látni, működni fog. Utána mondjuk zsírspray-vel megfújhatod újra, hogy legyen kenése. Nagyon nem érdemes kenős cuccokkal próbálkozni, mert beszedik a koszt és megint meg fogsz szorulni.
Tudom, régi kérdés, de hátha még segít valamit.
kérdés...ha néha megszorul a berugókar,nem indul a robogóm,(egyik pillanatról a másikra állt le)..szikra benzin van..akkor lehet gyűrű törés? köszi a választ ha valaki olvassa! Kénytelen vagyok ezt szerelni a nagy karácsonyi nyugiban,az mx5 hibátlan
Nekem a Ciak 150 4T 3,5-öt de eléggé kínzom, szerintem menne 3-al is ha nem onoff vezetném. Én különben kevesebbre számítottam. Aért a tiédnek fele ennyit kéne kajolni Matt.
Jó de az 4ütemű, gondolom injektoros. 3,5-4,5 feleket olvastam a Libi 2T-ről. Sajnos ez ennyire őskövület, ráadsául az enyém még a régi Weber karbis és az még őskövületebb. Azért szerintem most, hogy beállították lesz az kicsit 4 alatt.
Amúgy meg Úristen mi fogyasztásról fórumozunk ráadsául én kezdtem, na hagyjál engemet.
Nekem a Ciak 150 4T 3,5-öt de eléggé kínzom, szerintem menne 3-al is ha nem onoff vezetném. Én különben kevesebbre számítottam. Aért a tiédnek fele ennyit kéne kajolni Matt.
Mától motoros vagyok! Győzött a perverzió, körváltós 125-ös Honda Innova lett a nyerő. Olyan, mint egy nagy bicikli, nagyon jó egyhengeres karakterrel, zseniális váltóval, 2 lityis fogyasztással. :-)
Gratula. 2 lityi? Irigykedek. Az 50-es Liberty 2T közel 5-öt eszik alattam. Azért az erős lóerőnként több mint egy 1 liter fogyi. Ma hoztam el a szerelőtől, olyan lett mint az álom. Kaparja a 70-et szépen, finom benzin szaga van. Megkedveltük egymást asszem, csak még nem merek rajta aludni mint a buszon.
Nekem is 50-es Liberty van de 4T. 3 litert eszik digitális üzemmódban használva. Jobb lenne egy Honda PCX..,)