Gabeszpapa
Velünk: 4754 napja
RUNNER! 180 as 2t kell venni.azzal messzebbre ia tudsz menni.ennek 140 a vége az 50ccm -nek pesig 80.... ugyan akkora mind a kettő. 50es biztosítást kell kötni és siman hasznalhatod.... senkit nem fog érdekelni h mekkora. Csak a biztosítás. Azért mondom h ez a legjobb mert volt nekwm belőlel már 4db éa hibatlan.... ez a legnagyobb amit még jogsi meg rendszam nélkül lehet vezetni.am volt kb 40db motorom szóval elég tapasztalt vagyok. A másik ami kég szóba jöhet kymco dink 150. Van kissebb is de ez jól megy és 2.5 litert eszik.am ez a kedvenc motorom.... nem a legszebb de vezetni olyan mint a miatát... kimagaslóan jobb a többinél.a runner játékosabb. Én ezeket ajánlanám... ha kissebbet szeretnél akkor ia van opció h egy 50es dink vagy runner násba ne is gobdolkozz... messze a legjobb ez a kettő.soha nincs baja am egyikbek se.de ha szeretnél venni valamit szívesen jövök veled... (spíler vagyok a témába) ja és ha kicsi köböst veszel akkor azzal számolni jell h elsodornak a kocsik... de van egy barátom aki ilyenekkel foglalkozik megkérdem h mik vannak most nála.
Mondjuk ez okirat hamisítás és biztosítási csalás, szóval azért ésszel
soka csinálják, kevesen buknak le, de attól még nem jogszerű, ha baleset ér akkor ezzel azért elővehetnek akár te okoztad akár nem (+ a motoros rendőrök sem hülyék)