gzugzu
Velünk: 4273 napja
Nekem is ez volt. Teljes szétszedés. takarítás, átmozgatás, zsírzás megoldotta. Valószínűleg csak szorul és azért nem moccan.
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Nekem is ez volt. Teljes szétszedés. takarítás, átmozgatás, zsírzás megoldotta. Valószínűleg csak szorul és azért nem moccan.
Nekem is ez volt. Teljes szétszedés. takarítás, átmozgatás, zsírzás megoldotta. Nem hinném, h a motornak van baja.
Hali,
2002es NBFLhez keresek antenna motort, mert most csak simán bentmarad a helyén
Keresek jó állapotú, nem szétrohadt generátort 1.6 NBFL-hez.
06704114029
Sziasztok!
Keresek, 2000es NBhez bal első lámpát és két légzsákot, ha bárki bármit tud, kérem értesítsen.
06305215833
Előre is köszönöm!
Szia!
utasoldali legzsakom van.
Sziasztok!
Eladó lenne:
-egy Merwede 45/45ös ültetőrugó szett (na/nb). Nem volt még autóban. 25.000huf
-egy Nb FL-re való első toldat. Ez sem volt még felszerelve. 25.000 huf
Érd.: 06305215833
Sziasztok!
Eladó lenne:
-egy Merwede 45/45ös ültetőrugó szett (na/nb). Nem volt még autóban. 30.000huf
-egy Nb FL-re való első toldat. Ez sem volt még felszerelve. 30.000 huf
Érd.: 06305215833
Ebbe most akkor rövidebb rugó is van?
Köszi szépen! Megnézném élőben is és akkor már valószínűleg el is vinném Adj egy számot és hívlak vagy keress a 70/3768901en és beszéljünk, hogy pontosan hol és mikor lehetne ezt megoldani
@Csabihal: A drága mit jelent, milyen árra gondolsz?
Köszi szépen! Megnézném élőben is és akkor már valószínűleg el is vinném :) Adj egy számot és hívlak vagy keress a 70/3768901en és beszéljünk, hogy pontosan hol és mikor lehetne ezt megoldani :)
Köszi szépen! Megnézném élőben is és akkor már valószínűleg el is vinném Adj egy számot és hívlak vagy keress a 70/3768901en és beszéljünk, hogy pontosan hol és mikor lehetne ezt megoldani
@Csabihal: A drága mit jelent, milyen árra gondolsz?
Köszi szépen! Megnézném élőben is és akkor már valószínűleg el is vinném :) Adj egy számot és hívlak vagy keress a 70/3768901en és beszéljünk, hogy pontosan hol és mikor lehetne ezt megoldani :)