avarga
Velünk: 3659 napja
Hát nem igazán, azt hittem a fékre válaszoltál. Úgyhogy elnézést szoknom kell még az oldal "új" külsejét.
Hát nem igazán, azt hittem a fékre válaszoltál. Úgyhogy elnézést szoknom kell még az oldal "új" külsejét.
Szia!
ugye a fűtőradiátorra gondoltál?
Szervusz!
helyileg hova kéne eljuttatni az alkatrészt?
Üdv: Csaba
Sopronba.
Szervusz!
helyileg hova kéne eljuttatni az alkatrészt?
Üdv: Csaba
Sziasztok!
Keresek bal hátsó féknyerget NB-hez, 98-as Ha jól tudom normál méretű,a tárcsa átmérője 252mm
Sajnos az enyémen, a kézi fék állító tönkre ment.
Hello !
2000-es NB Mazdába keresek S.O.S fűtő radiátort, ha valaki tud valamit kérném segítsen, itt emailben vagy telefonon vagy ha van tanács lehet-e a régit feljavítani azt is szívesen veszem.
Köszönettel:
Kiss Gábor
06 70 / 943 53 7 1
Hello !
2000-es NB Mazdába keresek S.O.S fűtő radiátort, ha valaki tud valamit kérném segítsen, itt emailben vagy telefonon.
Köszönettel:
Kiss Gábor
06 70 / 943 53 7 1
Sziasztok!
Eladó NB szélfogó, továbbá sosemhasznált Eibach Pro Kit rugószett, illetve AEZ Germany Icon8 ET38 17"-os felniszett, Westlake gumikkal.
Érdeklődés esetén profilom alatt találtok elérhetőséget!
Továbbra is..
Sziasztok!
Eladó NB szélfogó, továbbá sosemhasznált Eibach Pro Kit rugószett, illetve AEZ Germany Icon8 ET38 17"-os felniszett, Westlake gumikkal.
Érdeklődés esetén profilom alatt találtok elérhetőséget! :)
Sziasztok!
Érdeklődés esetén profilom alatt találtok elérhetőséget!
Sziasztok!
Eladó NB szélfogó, továbbá sosemhasznált Eibach Pro Kit rugószett.
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Megvan mi a féknyereg csere oka. A fékmunkahenger nem teszi mindig rendesen a dolgát. Ha van eladó, jó állapotú első NBFL féknyerge valakinek, kérem ne tartsa magában. Kéne mindkét oldali, biztos ami ziher. Kössz
Igen, csak egyenletesen volt kopottabb a bal első belső betét, nem ilyen slégen. Most legalább van valami fogalmam, hogy is kell működjön. Eddig soha nem bontottam szét. Nem is értem miért nem kerestem rá eddig. Kifaggatom a szerelőm, pontosan miért is kell lecserélnem. Thx!
"A bal első külső betétnek 75%-a megvolt."
hasonlóra gondoltál?
Thx Csabi! VargaG-nek már írtam mailt. Nem sürgős, már kicseréltettem elöl a tárcsákat, fékbetéteket újra. Ferodo tárcsák + Textar betétek kerültek be, remélem mostanában nem lesz velük gond. A szerelőm említette, hogy kellenének új féknyergek, merthogy ez okozta azon problémát, hogy a bal oldali belső fékbetétem teljesen elkopott és kortatott mint állat, tönkrevágta a tárcsát is. A bal első külső betétnek 75%-a megvolt. Rozsdátlanított mindent, amit tudott, de azt mondta csere érett lett, okozhat később hasonló gindot. Állítása szerint a fékmunkahenger jól müxik, de fékezéskor időnként elöl nem enged teljesen vissza a bal első belső betét. Csúszkacsavarokat is rendben találta rozsdátlanítás után. Nem értek hozzá, de nem szeretnék ismét komplett féket cseréltetni mostanság. Vélemény?
Akinek akad felso tomites szettje B6-hoz,vagy ha tudja valaki hogy itthon hol tudnam beszerezni.azt megkoszonnem a felkeresne.
Szia!
ha sürgős, akkor VargaGábor, Sopron
ha 2-3 hetet kibírsz, akkor valszeg én is tudok majd segíteni!
Üdv: Csabi