Juppieo
Velünk: 2999 napja
Sziasztok,
Design 111-es felnit keresek.
Köszönöm
Sziasztok,
Design 111-es felnit keresek.
Köszönöm
Eladó egy garnitúra 16-os gyári NC alufelni. Jo állapotban, szépen fut, apróbb esztétikai hibákkal (lásd a képeken).
Átvehető Szigetszentmiklóson
Ára: 65k
Kérlek az alábbi számon érdeklődj!
20/238 nyolcvanhat 29
up
Eladó egy garnitúra 16-os gyári NC alufelni. Jo állapotban, szépen fut, apróbb esztétikai hibákkal (lásd a képeken).
Átvehető Szigetszentmiklóson
Ára: 65k
Kérlek az alábbi számon érdeklődj!
20/238 nyolcvanhat 29
Igen, megvan. Hivj nyugodtan!
Szia.
Érdeklődnék,hogy a felni megvan még?
Mert engem érdekelne,holnap hívlak,ha aktuális.
Eladó 16"-os NC alufelni garnitúra, gyári fényezéssel. Hibátlan, újszerű állapotban. Karcmentes és sérülésmentes.
Irányár: 80k HUF
Átvétel: Szigetszentmiklóson
Érdeklődni: 20/238 nyolcvanhat 29
Eladó 16"-os NC alufelni garnitúra, gyári fényezéssel. Hibátlan, újszerű állapotban. Nincs se padkázva, se karcolva, se sérülve.
Irányár: 80k HUF
Átvétel: Szigetszentmiklóson
Érdeklődni: 20/238 nyolcvanhat 29
Még sosem hallottam olyat, hogy egy rendőre elkezdett felniméretekkel bíbelődni, pláne hogy gyári felni a 16 colos is.
Természetesen nem arra gondolok, amikor a felni kilóg a kasztni alól.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Még sosem hallottam olyat, hogy egy rendőre elkezdett felniméretekkel bíbelődni, pláne hogy gyári felni a 16 colos is.
Sziasztok, kaptam egy jo ajanlatot egy gyari 16os kerekszettre (eredetileg egy 2006-os NC1 2.0 Sport-on volt) , nekem szuper lenne teli megoldasnak.
Ugyanolyan NC1-esem van 2008-bol, viszont a kis plakett az ajton csak a 205/45/R17 meretet irja. Gond lehet ebbol ha esetleg rendor ellenoriz vagy szivatni probal? masnak mi szerepel az NC-jen hivatalos kerekmeretkent?
NC1 2.0 (6man 2008)
Sziasztok, kaptam egy jo ajanlatot egy gyari 16os kerekszettre (2006-os NC1 2.0 Sport) teli megoldasnak.
Nekem ugyanolyan NC1-esem van 2008-bol, viszont a kis plakett az ajton csak a 205/45/R17 meretet irja. Gond lehet ebbol ha esetleg rendor ellenoriz vagy szivatni probal? masnak mi szerepel az NC-jen hivatalos kerekmeretkent?