Gombaur
Velünk: 3442 napja
Na ez vagy Photoshop vagy valami daruval tették erre a lankára :D
Na ez vagy Photoshop vagy valami daruval tették erre a lankára :D
.
Tripla
Dupla--- sorry.
Háát szerintem a piroson is ugyan olyan lehet, csak más szögből van fotózva.
Boogie autóján van szintén hátsó sárfogó és látható, hogy csak minimálisan orvosolja a promblémát. ugy sem lesz tökéletes amit nem is értek, hogy milyen okból tervezték meg így!!
Elől nincs baj, de hátúl...tiszta buták ezek a kerékjárati ivek...
Szerintem ez is túl sok - de izlésen nem vitatkozunk Nekem szemre az a "gusztusos" kinézet amit tom65 koléga képén lévő piros mutat.
Szerintem ez a konkrét autó szép, bár nekem ez már túl lowrider de izlésen nem vitatkozunk!
Ami viszont nekem feltűnt már az én autómon is az a kerékjárati ívek szabálytalansága!! Azt hagyjuk most, hogy a gumi és a sárvédő ív közé simán befér egy fél tégla mert az lehet, hogy csak engem zavar...
Ráadásul ennél a modelnél ez a helyzet nem is igaz de gyakorlatilag olyan mintha a kerékjárati ívben a kerék nem lenne középen illetve el van b@szva az ív....
Mutatom mire gondolok:
Eredeti
Az én szememnek esztétikus de minden képpen szimetrikus...
Tegnap en is raneztem , nalam viszonylag rendben van a kerekjarati iv. Hatul latszik h nem szep kerek, de tegla nem ferne be.
Sajnalatomraxmist vettem csak eszre h bal elol van egy pici benyomodas az elso kerek felett.
Ez már nekem is piszkálta a csőrömet. Azt gondoltam, a sárfogóval orvosolható valamennyire a dolog, de végül egyelőre nem raktam rá
Szerintem ez a konkrét autó szép, bár nekem ez már túl lowrider de izlésen nem vitatkozunk!
Ami viszont nekem feltűnt már az én autómon is az a kerékjárati ívek szabálytalansága!! Azt hagyjuk most, hogy a gumi és a sárvédő ív közé simán befér egy fél tégla mert az lehet, hogy csak engem zavar...
Ráadásul ennél a modelnél ez a helyzet nem is igaz de gyakorlatilag olyan mintha a kerékjárati ívben a kerék nem lenne középen illetve el van b@szva az ív....
Mutatom mire gondolok:
Eredeti
Az én szememnek esztétikus de minden képpen szimetrikus...
Hogy nézhet ki valami ennyire mocskosul jól, és bizonyos nézetekből meg okádékul!
Azért szép!
Többi kép a linkben!
http://www.official-___%80%99s-mazda-miata/
Ez mx5 és a mini cooper gyereke?
Na hol a "hiba"???
Kövezzetek meg, de nekem (lehet, hogy) tetszik...
www.mitsuoka-motor.com/english/lineup/#Himiko
Kicsit nehéz mert csak on/off állás van a gázpedálnál