atomin
Velünk: 3734 napja
205 az nem lesz, kizárt.
Kellene egy Budakeszi találkát tartani, tudtam hogy vanak itt páran, de ennyien?
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
205 az nem lesz, kizárt.
Kellene egy Budakeszi találkát tartani, tudtam hogy vanak itt páran, de ennyien?
Perem poliros, volt. tavasszal kap új fényt, meg egy esztergálást, a sok padka után.
Ez a gumi most (csak a tél miatt) 195/55 és felnivédős sajnos, igy érdekesre sikerült. Tavasszal ez is korrigálva lesz.
Bump stop - igen, azon ül.
A bumpstop on ül? Pedig nem szokott felcsüccsenni egy sima ültető rugótól még!
A gumin meg igen látszik, hogy lufi!
Én 205 öst nem raknék rá , de lehet választanák valami extra méretű gumit még a 195/50 helyett is - mondjuk 185/50 et
Gondolom azt még elbírja a 8" vagy nem!
Nem is tudtam ,hogy Budakeszin vagy te is!
Perem poliros, volt. tavasszal kap új fényt, meg egy esztergálást, a sok padka után.
Ez a gumi most (csak a tél miatt) 195/55 és felnivédős sajnos, igy érdekesre sikerült. Tavasszal ez is korrigálva lesz.
Bump stop - igen, azon ül.
Nekem 15x8 et 30 volt és bele-bele ért 205/45r15-ös gumival. Ez kb azonos lehet a külső oldali beleérés szempontjából egy 15x7 et15-ös összeállítással, viszont a 195/50 gumi miatt az éppen nem ér bele ha szerencsésen alakul. De NA-n ez a vége, úgy tippelném hogy NB-n talán kicsit több a hely, főleg hátul bőséges a sárvédő.
15x7 ET15 ig mehetsz, bar ha magas gumid lesz akkor a 25 az tuti jó lesz.
Csudaszép, nem?
A felni részletes méretei érdekelnének.
Így képről egy picit olyan érzésem van mintha egy kimart aluminium henger lenne a kerék helyén, de ezt lehet csak annak tudható be ,hogy a gumi elég ballonos!
Tetszik is meg nem is...
Mi a gumi mérete?
Lehet még egy polír perem jól mutatna rajta!
És az ültetésnél a bump stop amúgy mit takar nálad? rajta ül?
Kérrünk még képet!
-3,5 cm körül lehet, bump stop amúgy.
Elől van a belső ivben egy fekete műanyag ,arra reggel ré kell hőlégfúvóval dolgoznom, mert hangos a jobbos kanyarokban.
Akkor 15x7 ET25 nekem kb. jónak tűnik. Nem lóg ki, és nem ér bele semmibe.
http://www.rotashop.co.uk/rota-rb_c33739_33741_32470.htm Ilyet náéztem ki, csak még az ET nem tudtam eldönteni. hogy milyen legyen.
-3,5 cm körül lehet, bump stop amúgy.
Elől van a belső ivben egy fekete műanyag ,arra reggel ré kell hőlégfúvóval dolgoznom, mert hangos a jobbos kanyarokban.
15x8 ET 20
A felni széle pedig a sárvédőiven belülre esik (az én szememnek legalábbis).
Úgy látom nincs ültetve. Nem ér hozzá a gumi a sárvédőhöz?
15x8 ET 20
A felni széle pedig a sárvédőiven belülre esik (az én szememnek legalábbis).
Csudaszép, nem?
A felni részletes méretei érdekelnének.
Csudaszép, nem?
Nagyban itt. Inkább érdekes mint szép.