Cimbi
Velünk: 4657 napja
Valamikor ebédidő környékén lenne jó, akkor eltok szakadni egy pár percre!
if in doubt, flat out.
Valamikor ebédidő környékén lenne jó, akkor eltok szakadni egy pár percre!
if in doubt, flat out.
Nekem is volt kellemes tapasztalatom velük, anno a civicemre csináltak egy dobot, de a mazdanal még nem tudom pontosan mi tetszene ezért szeretném a tiéd megnézni, hallgatni...
Nyócban mikor? (holnap ahogy lesz egy kis időm rádcsörgök)
Janónál, nagyon korrektek voltak és elég jó lett, tudtam választani hang szerint és fele annyiba került mint 1km-el arrébb ugyanez... Megtalálsz a kőbányai úton vagy a nyócban
if in doubt, flat out.
Mutasd meg valamikor ha nem gond, én is gondolkodom vmin....Ki csinálta?
Pont amilyet akartam Ha tartok egy sebességet normál fordulaton akkor olyan mint a gyári, ha odalépegetek és élményautózom akkor szépen szól
if in doubt, flat out.
Szolid
Milyen a hangja?
Megjött az új kipu
if in doubt, flat out.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Jut eszembe a Limitedek is szaporodnak mint a gombák. Tegnap kitekintek az iroda ablakán és ott állt egy és nem ám a V(eszedelmesengyors)Dániel sem nem a Pufi volt
na most megkaptam...."pítör" össze törted a szíííííiívem :-( brühahahahahaha :-)))
oh, bocs
szerintem aki érti az tudja kiröl van szó... (nem rólad! )
Kis esti sírás!
Egyszer lehet veszek egy NC-t , most ezekbe beleszrettem!
nofene! a végén még majd elfogadják itt az NC-t...
nem volt ez mindig így... bár szerintem a korábbi ellenszenv féleség inkább egy bizonyos "piros limited személynek" szólt mint, magának az autónak
na most megkaptam...."pítör" össze törted a szíííííiívem :-( brühahahahahaha :-)))
Kis esti sírás!
nem volt ez mindig így... bár szerintem a korábbi ellenszenv féleség inkább egy bizonyos "piros limited személynek" szólt mint, magának az autónak
Szerintem azért volt ellenszenv, mert befér a fejed a kerék és a kerékjárati ív közé
De ha kap egy minimum 5 centis ültetét már egész türhető ..
Kis esti sírás!
http://www.flickr.co___et-72157627773490754
Csak sikerült szerezniük két olcsó NA-t a forgatásra.