Ateri
Velünk: 6254 napja
Tényleg jó kis összejövetel volt.Ment az ajánlás
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
Tényleg jó kis összejövetel volt.Ment az ajánlás
Jó volt ez a kis összeröffenés, köszi mindenkinek!
Más: Ha már megvolt az első találkám is, tudnátok ajánlani, hogy tag lehessek végre? Köszönöm!
Más: Ha már megvolt az első találkám is, tudnátok ajánlani, hogy tag lehessek végre? :)
Más: Ha már megvolt az első találkám is, tudnátok ajánlani, hogy tag lehessek végre? :)
Itt még az enyém nicns ott Legközelebb már megyek időben én is :D
2016.09.14. Hajdúszoboszló! Kelet powa :D
Kis lesifotós
Fábi mester nem találta a védőszemüveget ma... ugyhogy bemutatja ,hogy mire is jó egy félig szétvágott FL műszeregység plexi:
Fábi mester nem találta a védőszemüveget ma... ugyhogy bemutatja ,hogy mi is jó egy félig szétvágott FL műszeregység plexi:
Minimál.
Nd 4 tárcsással
Jó kép lett:
A mai startlapon találtam a hirek rovatban...nem a plakát a lényeg
Amikor tiszta a motortér is :)
mintha magyar lenne a rendszáma - de nem az
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
...ilyet szeretnék télen csinálni...ha valaki agyalt már rajta,mit hová tüntetni el,a technika fórumban dumálhatnánk róla,csak még nem találtam helyet neki!
...ilyet szeretnék télen csinálni...ha valaki agyalt már rajta,mit hová tüntetni el,a technika fórumban dumálhatnánk róla,csak még nem találtam helyet neki!
A régi matchboxok között kutakodva. :D
a feherböl kilog elöre egy kéz? :D