Miatánk, ki vagy a mennyekben...

ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu

Fórum   »    Mazdák    »    Képek :)    |   << vissza

Képek :)

2011-01-04 16:09:48
matzuda

matzuda

Posztok: 595
Velünk: 4743 napja

aláírás Slammed miata
2011-01-04 16:09:34
matzuda

matzuda

aláírás Slammed miata
2011-01-04 16:09:17
matzuda

matzuda

aláírás Slammed miata
2011-01-04 15:56:57
matzuda

matzuda

Igen igazat adok olyan téren h amit el is mondtam kompromiszumok nélkül szoktam bele kezdeni a kocsijaimba.... nem drogozok nem kávézok nem cigizek nem kurvázok az életem h építsem az autóm és magamnak és ízlésesen .Ami nagyon ritka pl ul h egy épített autót jó árba eladni nem mondom menynibe volt a kocsim de 600 e ft volt a piaci ára a vége fele, eladtam 1.3 millióba úgy h örültem neki. Szerintem a show car nem itt kezdődik de ebben nem érthetünk egyet smile ILLETVE AMIT NAGYON FONTOSNAK TARTOK ELMONDANI EZ A BETEGSÉGEM ÉN VAGYOK AZ AUTÓ ÉRT NEM Ő ÉRTEM ... :s Így ilyen feltételek mellett meg azt hiszem mindegy is milyen autó show car, low,ride cult society hardcore .... sorolhatnám m1 h van megépítve ha én vagyok ő érte ........

Mint fényező nem értek veled egyet abban h ha ráteszem a gyári toldatott előre a küszöböt oldalra növelem a kanyarstabilitását egy (alapból is sportos autónak ) az bármenynire is elvenné a kocsi lényét lényegét formavilágát irányíthatóságát, egyetértenék veled ha pl ul ride ba gondolkoznék a lufik nem mindig viselkednek jól :D .SŐŐŐŐt ha leveszed róla a feliratokat a sallangot pont az ien emberek szoktak arra törekedni h a gyári (lényeget kiemeljék és a felesleget eltávoítsák ) élő pl bele se hánytam volna az exem be szériába de nem keztem gusztustalan módon lefalazni vagy bármi... leült kerék futómű és a 100 lovas kis autó is oylan vigyort csalt az arcomra h hagyuk ! tehát ha egy sportos kis  matchbox (mx5) ot megbiszkál az ember FONTOSNAK TARTOM ELMONDANI ÍZLÉSESEN!!!! akkor nem gondolom h elcseszem a gyárit formavilágot .Vagy éppen a vezethetőség .... nem gondolom h bármi féle külömbséget persze értem ezalatt negatív irányba érzel ha pl ul egy 8 9 j kerékre ráteszel egy rávaló 205 40 16 ot persze kérdés mire használod az autót csúsztatod vagy vasutazni akarsz .....vgay tényleg amit te mondazs show és akkor ráteszel oylan gumit ami nem rávaló de gondoljunk csak bele honnan jöt a "nem rávaló gumi ?Japók tették föl először a kocsikra nem rávalógumit , mert az volt olcsón használtan vagy ingyen a gumis nál utánna h ráadásul érezték h ezzel könnyebben lehet driftelni az már más kérdés .De témához vissaztérve szerintem a vezethetőség az írányithatóság a driftesek számára a legfontosabb smile

Bár szerintem maradjunk annyiba h fiatal vagyok hozzád képest biztos és még ezt érzem .... az én bajom majd kinövöm . REMÉLHETŐLEG :D MERT A NEJEM NEM ÖRÜL NEKI H ENNYIT ELVISZ  A KOCSI XDXD .ÉN IS NAGYON ÖRÜLÖK H VÉGRE VAN EGY AUTÓ AMIHEZ ILYEN PÖPEC KLUB TÁRSUL :D:D:D A SZÍNEM NB 18 J 

a mercire reagálva meg a fekete akármilyen is az mindig üt ......... smile ÉS NEM SZÓLTÁL BELE ...ÉRDEKEL A TE VÉLEMÉNYED IS smile

üdv mindenkinek csabi smile

aláírás Slammed miata
2011-01-04 15:28:14
Matt

Matt

Posztok: 2769
Velünk: 5775 napja

nem akarok belekotnyeleskedni, de nekem inkább a showcar kategóriába megy az általad vázolt elképzelés. A szétfeszített gumival, 4baros nyomással (jézusereje), alacsony ET-s széles felnivel meg a porigborított futómű elképzeléssel a legjobb úton haladsz afelé hogy igen gyorsan eltűntesd ennek az autónak a legjobb tulajdonságát.

Biztos bitangul fog kinézni, használni, gyorsan menni nem nagyon fog. Inkább összhang, geometria, gátlóút, összhang, gátlókarakterisztika, összhang, rugóerő, összhang, stabilizátor, összhang .... sosincs vége. 

De amúgy jó látni új őrülteket és egy kis vérfrissítést a klubban.

Szín: NA-d van vagy NB-d? én ha tehetném, a merci onyx-schwarz feketéjére fújnám az enyémet. smile

2011-01-04 15:23:18
matzuda

matzuda

http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudom h linkeljem h rá lehesen kattolni .

A lényeg Gyéé nekem ez a kotta ...(követendő példa) keménytető pici kerék leborítva ducktail (segg) azt a fránya gyári első toldatot és küszöböt meg nem tudom honann szerezem meg .Valaki csináltatot már ilyet üvegszálassal ? 

aláírás Slammed miata
2011-01-04 15:05:42
matzuda

matzuda

Nem tudom én rontok el valamit ,de nem mindig sikerül berakni úgy aképet hogy rá lehesen kattolni valamikor csak kírja linket annyi sad

aláírás Slammed miata
2011-01-04 15:04:43
matzuda

matzuda

aláírás Slammed miata
2011-01-04 15:04:02
matzuda

matzuda

:D:D beszédnél is hadarok ha be vagyok zsongva :D én is örülök h van egy ember akivel végre meg lehet oszatni a dolgokat .Nem tudom mennyire fogok tudni majd összeszedetten írni régóta hibám ez xdxd na m1

Téma :tudom h a kerék a legfontosabb egy autón .Fényezőként talán nekem hasonló szinten van a felni meg a fény de h kérdésedre válaszoljak kompromiszumok nélkül építettem az elöző kocsimat is 17 es felnire 165/40 r17 feszítettem rá tyre stretch ..... :D:D  .Barátomnak már volt megépítve mx de sztem a 17 es kerék ez a kcosi alá nem illik.inkább 16 " 8 vagy 9j kerék porig borítva a földbe 100 lóeró volt az elüző kocsim de kanyarokban a kocsival oylan erős autókat szívatam meg h hagyuk akkor a kis mx milyen vezetési élményt fog nyújtani :D:D alig várom.Bár figyelembe kell vennem h ezek a gumák csúsznak ha így szétfeszítem illetve a bennük lévő gumi nyomás sem gyenge az enyémbe 4.4 bár volt :D és csúszott a kocsi rendesen :D a szín bird nek nem tetszik meg pár ismerősömnek de mivel az elöző kocsim fekete volt zongora lakkozással á hagyuk mi macera de ha szét lakozom a zöld is oylan lesz . De visszont tényleg sötét színű autó tekintélyt parancsol de nem tudom ebben igazad van h ha szép kerék és le van térdepeltetve a kicsi ... akkor jó formán m1 Tehát először külcsiny majd ha ez kész utánna lehet belepiszkálom a motorba majd láttom 

aláírás Slammed miata
2011-01-04 14:45:34
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6150 napja

Figyufigyu! Nagyon pörögsz és én szeretném követni a koncepciót, végre egy friss ember aki akar valamit. Csakhogy ez a csupanagybetűs egybefolyó mondatos stílus nehezebben átlátható, nem mindig értem mire gondolsz. Te nem hadarsz véletlenül? Írásban még nem láttam olyat, talán Csabi76-nak van rá hajlama ha nagyon be van indulva, de sajnos ő már lehiggadt.

Szóval arra kérlek hogy a capslockot vedd le, akkor tudsz na ÉS kisbetűűkel írni és válaszd szét a mondatokat.

A témához pedig: milyen színü a kocsid? Mi nem gyári rajta? Csak a kinézetre gyúrsz, vagy jobb kezelhetőséget is szeretnél, vagy a gyári kezelhetőség megőrzésével vadabb külsőt? A kerék/felni az mx5 egyik legfontosabb része, mind a kezelhetőség és menetkomfort, mind pedig a kinézet szempontjából. Semmi nem dob annyit a külsőn és semmi nem tudja úgy elqrni a kezelhetőséget mint egy jól/rosszul megválasztott felni. A szín nálam a második, szinte bármelyik színből látta már állat kinézetűt.

aláírás DrasticPlastic Driver
2011-01-04 14:41:30
matzuda

matzuda

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

FELNIVÁLASZTÁS :D

aláírás Slammed miata
2011-01-04 14:39:23
matzuda

matzuda

http://kepfeltoltes.hu/110104/MY_BEST_MX5__1__103__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

KÉREM SZAVAZATOK MILYEN SZÍNŰ LEGYEN AZ MX EM ÉN AZT VALLOM HA VALAMI IGÉNYESEN MEG VAN ÉPÍTVE M1 MILYEN SZÍNŰ MUTATOK PL KAT AZ ÉN CSÚNYA ZÖLD SZÍNEMBŐL IS DE ITT VAN EGY MÁSIK LEHETŐSÉG : KÉK FEKETE FEHÉR

aláírás Slammed miata
2011-01-04 14:25:55
matzuda

matzuda

http://kepfeltoltes.___kepfeltoltes.hu_.png

EZ A VRT MIATA HAGYUK EZT A FELNIT EZ ESZMÉLETLEN CSAK A PROBLEMÁM H EZ BÓJLERES SZETTHEZ MEGY EZ 17 ES BE VAN CSAK ÉS ERRE NEM LEHET GOKART RA LEBORÍTANI A KASZTNIT  MEG ÉN MÁR NEM AKAROK SPOILEREKET CSAK MAX A GYÁRI TOLDAT 

aláírás Slammed miata
2011-01-04 14:11:31
matzuda

matzuda

oké erre nem gondoltam igaz ,ok kép van mert az elzöző kocsimat is úgy építettem meg h megnézem rengeteg ötletet úgy h mx nél 1800 képnél jáok és vannak vad elképzelések :D:D

aláírás Slammed miata
2011-01-04 14:06:17
matzuda

matzuda

köszönöm gyéé lesz egy kis időm felteszem őket mert kiváncsi voltam h neked bird nek meg a többieknek hogyan tetsziik smile csak most úgy h jó legyen smile

aláírás Slammed miata