csabihal
Velünk: 3529 napja
na, na, na, mi van ott?!
2 drágaszág!!!!!!
ARCHÍVUM - Az új fórumot itt találod: miataklub.hu
na, na, na, mi van ott?!
2 drágaszág!!!!!!
Ez a Lincoln Continental jut eszembe a kormányról.
Hm..hát szarv itt is ott is és a film is emlékezetes marad.
Ám esztétikailag úgy vélem annyi a hasonlóság mint egy amerikai agyon csicsázott izom autó és egy finoman kidolgozott kis ékszer mx között.
Árpád apánk ilyennel vezette a szekeret amikor beléptek a Kárpát medencébe, értékes régi darab. Csak NA-hoz jó, mert akkor még nem volt légzsák, illetve kumiszos tömlőt használtak helyette.
Lehetne egyébként egy Hun_Miatát csinálni, ilyen kormánnyal, szürkemarha bőrrel, meg szarvval az elejére mint az amcsi pickupok... :-)
Hun Miata,remek ötlet!!..és lehetne a grill rácson vagy a mazda jelvény helyén egy hátra nyilazó hun harcos!!
Elvégre Ázsiából származunk, onnan pedig Japán már csak egy kő hajintás..Lehet , hogy a Hun Miata lenne az igazi eredeti?
Árpád apánk ilyennel vezette a szekeret amikor beléptek a Kárpát medencébe, értékes régi darab. Csak NA-hoz jó, mert akkor még nem volt légzsák, illetve kumiszos tömlőt használtak helyette.
Lehetne egyébként egy Hun_Miatát csinálni, ilyen kormánnyal, szürkemarha bőrrel, meg szarvval az elejére mint az amcsi pickupok... :-)
Jaj, Mennyi MX-5. Jo ezt latni...
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
egy férfi mérges lesz, mikor megtudja, hogy előbb jött meg a mikulás...
azért vannak kivételek
A klasszikus vonal mindíg szép. Keresd ki a 3 PiNA közül a legidősebbet:
Az baj, ha elsőre az jut az eszembe erről hogy "neüjjémárá rb@nc, alameniumból van, behorpad a segged alatt...." ...?
Akkor most mi legyen, Doktor úr?
Fun is not a straight line
Hova tettem a vasalót..??!! Az a fránya deszka persze magvan....na mind1, majd útközben veszek egy vasalót is..t :D :D
Hova tettem a vasalót.. az a fránya deszka magvan .. :)
Miközben felkerültek a téli papucsok, elégedetten (ugyanakkor kicsit aggódva) konstatáltam, hogy az idei lesz az első "téli" szolgálata a kicsinek
Felkerült pár új kép a OneDrive-ra: http://1drv.ms/1NalYKb
Felkerült pár új kép a OneDrive-ra, majd jön még több is :)